Kategóriák
Szűrés
Készlet
(18)
(3)
(53)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

A szürke ötven ajánlata

Főkategória >A szürke ötven ajánlata

Erotikus eszközök a Szürke ötven árnyalata jegyében

Ön is ismeri A szürke ötven árnyalata trilógiát? Fantáziálgatott már róla, hogy szívesen lenne részese hasonlóan izgalmas, buja, vad erotikus kalandoknak? Nem kell leragadnia a fantáziálgatás szintjén, webáruáhuznkban ugyanis könnyedén, gyorsan beszerezheti ezeket az izgalmas vad eszközöket. Fedezze fel ezt az újszerű erotikus kakandot, élje át a könyv szereplőinek vad éjszakáit!

Ebben a kategóriában böngészve olyan eszközöket, erotikus játékokat talál, amelyeket a könyvekből, filmekből már jól ismerhet.

A trilógia darabjai egytől egyig prémium minőségű luxus termékek. Segítségükkel átélheti azokat az izgalmas helyzeteket, melyeket a sztori szereplői.

Vesse le gátlásait, vállalja fel buja vágyait és adja át magát az élvezetnek!


Sorrend:

prev
next

-19%
A Szürke Ötven Árnyalata - fém bilincs
6 789 Ft  5 500 Ft
Nincs raktáron

prev
next

Sorrend:

Ha A szürke ötven árnyalata trilógia élményeire vágyik érdemes erről beszélnie partnerével, ezekhez az izgalmakhoz ugyanis (minimum) két emberre lesz szükség. Az Ötven árnyalat eseményeiben a résztvevőknek két tipikus szerepet kell betölteniük: az alárendelt és a domináns szerepet. Csak ezek meglétével adhatják át magukat annak az érzésnek, amelyben maximálisan és szemérmetlenül kiteljesülhetnek.

Először talán furcsán hangozhat, hogy miért akarna bárki is alárendelt szerepbe kerülni, mégis van abban valami erotikusan izgató, mikor uralkodnak felettünk. A játék során hamar megtapasztalja majd, hogy a kötözés és a finom fájdalom, amit akár egy paskolás nyújthat milyen izgató és vágykeltő erővel bír mindkét fél számára. Ennek megtapasztalásához azonban egy kis szerepjátékra lesz szükség.

Az izgató játék minden eszközét megtalálja termékeink között: vibrátorok, bilincsek, korbácsok, gésagolyók, paskolók, cirógató tollak, csipeszek, pálcák stb. A termékek minden esetben rendkívül elegáns dizájnnal lettek ellátva, amivel tökéletesen beleillenek a filmek által is nyújtott hangulatba. 

A szexualitás ezen oldalának felfedezése mindkettőjük számára új élményt, izgalmakat és a szürke ötven árnyalataörömforrásokat hozhat magával.  Az újdonság varázsa építő jelleggel hathat szexuális életünk jobbá tételére. 

Ne habozzon, válogasson a minőségű termékek közül és adja át magát az új erotikus kalandnak!

Ha úgy érzi, hogy a kategória termékeihez szívesen válogatna még néhány vadabb eszközt is, tekintse meg BDSM kategóriánkat is! 


Webáruház készítés