Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Anita márka


Az Anita nikotinmentes hevítőrudak tökéletes alternatívaként szolgálhatnak azoknak, akik szeretnének a cigarettáról, vagy egyéb dohány alapú, esetleg nikotinos termékről egészségesebb változatra áttérni.
Ha szeretnél leszokni a dohányzásról, de úgy érzed ahelyett, hogy ezt egyik napról a másikra tennéd, hasznos lenne beiktatnod egy köztes lépést, vagy egyszerűen csak úgy szeretnéd kiélvezni a dohányzás élményét, hogy közben minimalizálod annak káros hatásait, az Anita hevítőrudak a te termékeid!


Sorrend:


Sorrend:

Az Anita hevítőrudak lehetővé teszik, hogy úgy élvezd a dohányzás élményét, hogy közben jelentősen csökkented annak egészségkárosító hatásait.

Mi teszi ezt lehetővé?

  • Az Anita hevítőrudak teljes mértékben dohánymentesek, bennük a dohányt tea por helyettesíti, így használatuk során nem kerül a szervezetedbe az a több ezer káros anyag, amely a dohány égetésével a füstön át szervezetedbe jut.

  • A termékek mindegyike nikotinmentes, így nem csak a dohány káros hatásaitól mentesülsz, de a nikotinfüggőséggel is leszámolhatsz, miközben nem kell lemondanod a dohányzás élményéről.

  • A hevítőrudak használatához nincs szükség égetésre, magas fokú hevítés során válik a rudak tartalma szívhatóvá, ennek köszönhetően még kevesebb káros anyag jut át a használó szervezetébe, nem beszélve arról, hogy égetés hiányában nem keletkezik füst sem, azaz nincs passzív termékhasználat, nincs passzív “dohányzás”.

  • Valamennyi Anita hevítőrúd képes szinte tökéletesen visszaadni a dohányzás élményét, így megfelelő támogatást nyújthat a leszokásban

 

A hevítőrudak további előnyei, hogy a cigarettával ellentétben elérhetők különböző ízesített változatokban is. Így ha korábban kedvelted az ízesített cigarettákat, kedvedre válogathatsz az aromák között. Ha azonban a klasszikus dohányos íz részesíted előnyben, az Anita termékei akkor sem okoznak csalódást. Az aromák között ugyanis válogathatsz original dohány, kávé, lime, narancs, sárgadinnye, áfonya vagy mentol ízesítések közül is.

Figyelem: a termékeket tilos meggyújtani, hasznáaltához dohányhevítő készülékre van szükség.