Kategóriák
Szűrés
Készlet
(4)
TOP termékek
Fizetési megoldás
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Close2You vibrátorok

Főkategória >Vibrátorok >Close2You vibrátorok

Close2You vibrátorok - Luxus, dizájn, élvezet

Ismerje meg a vibrátorok gyöngyszemeit a Close2You vibrátorokat! A Close2You kényeztetők minden egyes darabja egy valóságos remekmű.

A vibrátorok 7-féle programváltozattal, vibrációs ritmussal rendelkeznek, melynek köszönhetően intenzívebb orgazmus érhető el. Az erős motor ellenére működésük közben rendkívül halkak, így használatuk kimagaslóan diszkrét.

Formatervezésük gondosan kialakított: rendkívüli finomsággal idomulnak a testhez, ahol határozott stimulálással biztosítják az örömöket.

Bármely terméket is választja, nem csalódhat!

 


Sorrend:


Sorrend:

A Close2You vibrátorok a vibrátorok igazi gyöngyszemei. Igényes és dizájnos kialakításuk miatt rendkívüli népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében.

A letisztult dizájntól egészen az extravagánsabbig találhatóak termékek a márka mögött. Ezek a kényeztetők azonban nem csak az egyedi dizájnnak köszönhetik népszerűségüket. A bennük rejlő motor a legújabb technológiák felhasználásával készült. Ennek köszönhetően motorikusan egytől-egyig erős darabok, melyek intenzív, minden korábbinál mélyebb rezgést előidézve működnek.

Close2You vibrátorok

A Close2You kényeztetők illatmentes, bőrbarát, orvosi szilikonból készült termékek.

Ennek köszönhetően használatuk még az érzékenyebb bőrűek számára is biztonságos. A termékek többsége díszdobozba van csomagolva, ami kisebb ajándékokat is tartalmaz.

Igényes vibrátorválasztás minden hölgy, sőt egyes darabok esetén úriember számára is!

Tekintse meg csiklóizgatós vibrátorainkat is!


Webáruház készítés