Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Genmist márka


Szívesen áttérnél a dohánytermékekről a kevésbé káros alternatívát kínáló hevítőrudakra?
Ha szeretnéd mindennapjaidat egészségesebben, a dohány káros hatásaitól mentesen élni, de nem szeretnél lemondani a nikotinról, a nikotinos Genmist hevítőrudak tökéletes alternatívaként szolgálhatnak számodra!

A nikotinos Genmist hevítőrudak a dohányt tealevéllel helyettesítik, így használatuk során te is és környezeted is mentesül a dohány égetésének káros hatásaitól.
Ezeket a hevítőrudakat úgy élvezheted, hogy közben nem kell tartanod a nikotin utáni sóvárgástól sem, ugyanis bennük nikotinsó formájában nikotin is található.

A Genmist hevítőrudak a legtöbb dohányhevítő készülékkel kompatibilisek.


Sorrend:


Sorrend:

Genmist hevítőrudak egy csipet nikotinnal

A nikotinos Genmist hevítőrudak nikotinsó formájában nikotint tartalmaznak. A nikotinsó ugyanúgy a dohánylevélből kerül kinyerésre, mint a nikotin, csak más eljárással. Előnye a hagyományos formájú nikotinnal szemben, hogy használata lágyabb, jóval kevésbé irritálja a torkot.

Minden egyes Genmist hevítőrúd legyen szó nikotinos, vagy nikotinmentes termékváltozatról, 100%-ban dohánymentes. Mivel használatuk égetés helyett hevítéssel működik, így alkalmazásuk során nem keletkezik füst, nincs passzív „dohányzás”, nincsenek kellemetlen, textíliákba beivódó szagok.

Úgy élvezheted a dohányzás élményét, hogy közben annak egészségkárosító hatásainak jelentős részétől mentesülsz te is és környezeted is.

Mindezek mellett a Genmist hevítőrudak számos ízletes aromában elérhetők.
Ha kedvelted az ízesített cigarettát, ezek a hevítőrudak elhozzák neked azok hamisítatlan élményét.
Az aromák között nem csak a klasszikus mentolt találod meg, hanem kipróbálhatod az áfonyás, citromos, vagy akár az egészen különleges fahéj és kávé aromákat is.

A Genmist termékek a legtöbb magyarországi forgalomban lévő hevítőkészülékkel kompatibilisek, köztük például az IQOS, az iBuddy, a HiTaste és a Ploom TECH dohányhevítőkkel is.

Ha szívesen váltanál a dohányalapú termékekről, a Genmist nem fog számodra csalódást okozni!