Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Heccig márka


A Heccig Nico nikotinos hevítőrudak tökéletes választásként szolgálhatnak mindazoknak, akik szeretnék a cigarettát kevésbé káros alternatívára cserélni.
Megfordult már a fejedben, hogy letedd a cigarettát, de tartasz a nikotin hirtelen megvonásától? Vagy egyszerűen csak nem is szeretnél megválni a nikotintól, de a dohány egészségedre gyakorolt ártalmait szívesen csökkentenéd?

A Heccig Nico hevítőrudak dohánymentes alternatívát kínálnak a cigaretta helyett.

A Heccig termékeivel úgy hódolhatsz dohányzási szokásaidnak, hogy közben a dohány jelentős egészségkárosító hatásai alól mentesülsz.

A Heccig termékeit a cigarettával szemben ráadásul ízesített változatokban is élvezheted.
Próbáld ki a kellemes gyümölcsös aromákat! De ha valami igazán különlegesre vágysz, a karamellt és a vajas kekszet se hagyd ki!


Sorrend:


Sorrend:

Mitől lesznek kevésbé károsak a Heccig nikotinos hevítőrudak, mint a cigareretta?


Bár a Heccig Nico termékcsalád hevítőrúdjai nikotint tartalmaznak, fontos tudni, hogy a cigarettában az egészségre tartós és komoly veszélyt jelentő anyagok a dohány által vannak jelen. A dohány égetésével több ezer káros anyag jut be a szervezetbe, ráadásul nem csak a közvetlen használó van kitéve ezek veszélyének, hanem a passzív dohányzás által környezete is.

Önmagában attól, hogy a hevítőrudak a dohányt különböző gyógynövényi- és teakeverékekkel helyettesítik, jelentősen csökkentik a cigarettázás ártalmait.

A cigaretta használatának fontos velejárója továbbá a füst is, mely a dohány égetése során keletkezik. A hevítőrudak egy speciális, úgynevezett heat-not-burn technológiával működnek, melynek lényege, hogy használatukhoz nem kell a termékeket meggyújtani, elegendő azokat felhevíteni. A hevítés során a töltet olyan hőfokra melegszik, melyen tartalma már sűrű gőz formájában szívhatóvá válik.
Az égetés hiányában nem keletkeznek égéstermékek, így a passzív dohányzás semmilyen formában sem valósulhat meg, ami azt jelenti, hogy a hevítőrudak nem csak használójukra de környezetükre is jóval veszélytelenebbek.

A Heccig Nicco hevítőrudak nikotin só formájában tartalmazzák a nikotint. A nikotinsó ugyanúgy a dohánylevélből származik, mint a cigarettában található nikotin.
Ennek révén bár a nikotinos Heccig hevítőrudak jóval kevésbé ártalmasak, mint a dohánytartalmú termékek, a nikotintartalom miatt függőséget okozhatnak, ezért használatuk megfelelő körültekintést igényel.