Szűrés
Méret
Készlet

Ajándékok, vicces kiegészítők

Erotikus ajándékok, szexi dekorációk

A vidámság, ahogyan az élet minden területén, úgy a hálószobában is nagyon fontos. Egy kis kedves odafigyelés, egy huncut apróság, meglepetés segít színt csempészni az együttlétekbe.

Az erotikus ajándékok remek alternatívát nyújtanak mindazoknak, akik szeretnének javítani szexuális életük minőségén, de még nem mernek segédeszközt bevetni. Egy szexi ajándék kitűnő vágyébresztő lehet és még a partner reakciójától sem kell tartani.

Lepje meg partnerét egy erotikus ajándékkal, hiszen az ajándékot mindenki szereti, miért ne lehetne ez mindkettejük örömére?!

Termékkínálatunkban gondosan válogatott, minőségi erotikus ajándékok és pajkos dekorációk találhatók. Megannyi olyan apróságot, amellyel megfelelő hangulatot teremthet a hálószobában.

Ha születésnapra, évfordulóra, lánybúcsúra, vagy legénybúcsúra keres pikáns ajándékot, akkor is a lehető legjobb helyen jár.

Az erotikusan vicces ajándékok és a szexi dekorációk buli, lánybúcsú, vagy legénybúcsú alkalmán is kiválóan megállják a helyüket. Segítségükkel garantált az oldott hangulat, a jókedv.

 


172termék124
172termék124

Huncut. pikáns kellékek legénybúcsúra, lánybúcsúra

Legénybúcsú, vagy lánybúcsú közeledik? Szeretné ha a hangulat a lehető legjobb lenne? 

Egy igazán jó lánybúcsúhoz elengedhetetlen, hogy a résztvevők a lehető legjobban el tudják engedni magukat. Ebben hasznos segítséget nyújthatnak az apróbb kiegészítők, dekorációk is. A pénisz formájú szívószál, a szintén nemiszerv formájú süteményformák, szexi kötények, pikáns ajándékok a lánybúcsúk kötelező kellékei! Egyszerre csajosak, szexik, pikánsak és pimaszok!

A lánybúcsúhoz hasonlóan, legénybúcsú sem telhet el mocskos kis kiegészítők nélkül. Bégető szexbárány, mókás mini óvszer szett, mell formájú mamusz. Csupa-csupa olyan kellék, amikre egy vőlegénynek mindenképp szüksége van a házasság előtt, vagy magához a házassághoz. 

Kellékeink kitűnőek dekorációhoz, szexi ajándék gyanánt, de a legénybúcsú, és lánybúcsú játékok is színesebbé tehetők használatukkal, illetve egy kis fantáziával megannyi ihletet meríthet eszközeinkből.erotikus ajándékok

Igazán klasszikus, nagysikerű bulit szeretne? Olyat, amire majd minden résztvevő szívesen emlékszik vissza? A jó buli a hangulat megteremtésével kezdődik. 


Válogasson pikáns felnőtt dekorációnk és erotikus ajándékaink közül és a buli hangulata garantáltan adott lesz!

Legénybúcsú esetén ajánljuk figyelmébe guminő kínálatunkat is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék