Szex blog

Ápr 10

Páratlan érzés, amikor test a testhez ér. Amikor megtapasztaljuk egymás érintését, testmelegét, amikor a másik lélegzetvételét közelről halljuk és érezzük... De amikor két külön városban, országban vagy kontinensen vagyunk, és elér minket a vágy egymás iránt, igencsak korlátozottak a lehetőségeink. A fantáziánkban és az emlékeinkben azonban ekkor is bízhatunk. No meg a szexting módszerében. Olvass tovább és tudj meg róla most mindent!

Márc 28

Nők és férfiak közt nem csak a mentális érzékenység eltérő szintje, az érdeklődési köreik és a nemi jelleg a szembetűnő különbség, de a testünk is egészen „más fából van faragva”. Ma ezekre az érdekességekre térünk ki. Sőt, magyarázattal is szolgálunk! Olvass tovább!

Márc 14

Amikor két személy egy párrá válik, általánosan elmondható, hogy nem tudnak betelni egymással. Szeretkeznek a vonaton, a mosdóban, a ruhabolt öltözőjében, a természet lágy ölén és a lakás minden pontján. Ám gyakori, hogy az idő múlásával már nem azonos a testi vágy mértéke a két félben.

Márc 07

Vágyaink megélésére rendkívül változatos módszerek léteznek, csinálhatjuk ketten, többen, egyedül; tantrikusan, egymáshoz se érve, testrészek, vagy különböző segédeszközök igénybevételével. Főleg, hogy egy-egy maszturbátort ma már valós ikonikus nők vaginájáról mintáznak. Ha viszont házilag szeretnéd elkészíteni a saját örömszerző eszközödet, akkor ez a cikk igazán neked való. Íme, néhány hasznos ötlet, hogy ne mindig a saját kezedet kelljen használnod!

Febr 29

A sperma élettani haszna a reprodukcióban és a fajfenntartásban rejlik. Nem elhanyagolható része tehát a létezésnek. De mit érdemes róla még tudni? Vajon a több sperma garancia a sikeres fogantatáshoz? Olvass tovább és megtudhatod!

Febr 22

Nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a férfiaknak bizony nehezebb dolguk van, mint a nőknek, ha partnerkeresésre adják a fejüket. A legtöbb nő ugyanis még ma is a férfiaktól várja a kezdeményezést, amelyben sajnos mindig benne rejlik a visszautasítás. Ráadásul a mai impulzív, rohanó világban nehéz hosszan tartó pozitív hatást gyakorolnunk embertársainkra. Hát még sikeresen csajozni! Íme néhány tipp, hogyan hívhatod fel magadra a figyelmet, és hogyan válj vonzóvá!

Febr 15

A csók a romantikus érzések vagy a szexuális vonzalom, izgalom tökéletes kifejezése. A jó csóknak nem a technikás, edzett nyelv a titka, sokkal inkább a kémiának kell működnie két ember között. Ennek ellenére azért van néhány fogás, ami segíthet, hogy magabiztosabban érezzük magunkat, akár már az első csóknál. Ebben a cikkben összeszedtünk mindent, amire érdemes odafigyelni.

Febr 08

Szereted a pajzán, szexi vizuális tartalmakat böngészni? Esetleg a párod az, aki gyakran és hosszan gyönyörködik a felnőttfilmek virtuális valóságában? Talán aggaszt, hogy mennyi az egészséges a pornó nézés esetében? Valóban akadályozhatja az offline, valódi szexuális életet a túlzásba vitt pornó fogyasztás? És mi a teendő, ha fennáll ez a probléma? Olvass tovább, és választ kapsz ezekre a kérdésekre!

Febr 01

A nők és a férfiak közötti különbségek nem csak biológiai természetűek, civilizációs és kulturális tényezők is szerepet játszanak bennük. Az eltérések nem jelentik azt, hogy egyik nem jobb vagy rosszabb a másiknál, hiszen egyaránt hozzájárulnak a társadalom sokféleségéhez és gazdagságához. Az egyéni különbségek sokkal fontosabbak, mint a nem alapján való általánosítások. Ennek ellenére most felsorolunk néhány tulajdonságot, amiben a nők eltérnek a férfiaktól.

Jan 25

Aki a virtuális pornográf tartalmak világában találkozik először a szexualitással, annak bizony torz képe alakulhat ki arról, mik is a legnagyobb örömet nyújtó pozitúrák. Hiszen egy szexfilmben a fő szempont az, hogy minél jobban látszódjon az aktus, minél szexibben mutasson a nő. De a valóság ennél egyszerűbb és egyben összetettebb. Megismerhetsz most 3+1 pozitúrát, ami segíthet elmélyíteni a kapcsolatotokat, miközben különleges élvezetet nyújt!

Okt 26

A férfiak legfőbb ékessége, legnemesebb testrésze köztudottan a hímvessző. Lássuk be, azért a nők is rajonganak érte. Nem véletlen, hiszen a pénisz igazán fontos szerv a férfi testben, amely nem csak a húgyutak működésében, de a szexuális funkciókban is kulcsszerepet játszik. Lássunk egy kis pénisz használati útmutatót!

Okt 19

Amikor egy párkapcsolat megszokottá válik, és újra visszakerülünk a hétköznapok mókuskerekébe, előfordulhat, hogy megváltoznak a szexuális igényeink, esetleg egyikünk többet kíván, mint a másik. Az ilyen helyzetekben is az a legelőremutatóbb, ha nyíltan megvalljuk az érzéseinket, és közösen próbálunk megoldást találni. De vajon mik lehetnek ilyenkor azok a módszerek, amik által elkerülhetjük az egymástól való elhidegülést? Mik azok a praktikák, amik inkább a kapcsolatunk elmélyítésében segítenek egy ilyen nehéz időszakban is? Olvass tovább és megtudhatod!

Okt 12

Az edging vagy edzsing szó eredete magában hordozza a jelentését szexuális vonatkozásban is: a kifejezés határt, mezsgyét jelent. Tehát gyakorlatban ilyenkor a „határon táncolunk”, azaz a személy csúcs közeli állapotba kerül, majd az ingerlés lassításával, a vágyak türtőztetésével visszatartja az orgazmust. De mégis mire jó ez az első hallásra furcsának tűnő technika? Most te is megtudhatod!

Okt 05

Mióta csak létezik nő és férfi, az emberek mindig is próbálták kifejezni szexuális vonatkozású érzéseiket és tapasztalataikat a művészet segítségével. Az erotikus művészet a mai napig sokoldalú hatást gyakorol a társadalomra. Ezekre a hatásokra térünk ki most!

Szept 26

A merevedési zavarokról már kiderült, hogy csupán 20 százalékban felelős a rendellenességért az agyban végbemenő mentális tevékenység, vagyis a megfelelési kényszer, a kisebbségi komplexus, a világ gondjának terhe, stb. De mi a fennmaradó 80 százalék? Mi megy végbe a szervezetben, amikor a dolgok nem úgy állnak, ahogy szeretnénk? Milyen gyors megoldás létezik? Most eláruljuk!

Szept 19

Az ember kiskamasz korában ösztönösen kezdi el felfedezni a saját testét, a bordák mozgását levegővételkor, és amikor valami bizsergető érzésre lesz figyelmes altájékon, bizony a nemiszerve vizsgálatát sem hagyja ki. Az ösztönök eluralkodnak rajtunk, de közben nem tudjuk pontosan, mi történik bennünk és egyes testrészeink nevével sem kerülünk egyértelműen tisztába. Ma a női nemiszervek titkaiba avatunk be benneteket! Férfiaknak is kötelező olvasmány!

Szept 12

A masszázs az egyik legősibb, primitív gyógymódunk a testi fájdalmak, húzódások kezelésére. Ha valamelyik testrészünkben fájdalmat érzünk, ösztönösen odakapunk és a kezünkkel vizsgáljuk. Sokszor okoz enyhülést, ha az érintett területet nyomkodjuk, gyúrjuk. Innen a szó eredete is, a görög massein, az arab mass, vagy a héber mases kifejezés mind azt jelenti gyúrni, nyomni, dörzsölni. A feljegyzések szerint már időszámításunk előtt 4000 évvel is léteztek olyan fürdők Indiában, ahol masszázskezeléssel segítettek az embereken. Tették mindezt egészségügyi és spirituális megfontolásból egyaránt. A mozdulatok úgy hatottak, mintha a gonosz erőket akarnák kinyomni a testből. Évezredek teltek, múltak, sok minden változott, de a masszázs, az érintés gyönyöre örök. De hogyan alkalmazzuk szexuális együttléteink izgalmasabbá tételéhez? Olvass tovább és megtudhatod!

Szept 05

Férfi és nő számára egyaránt a legkellemetlenebb élmények közé tartozik a nem megfelelően működő pénisz. Hiába vágyunk arra, hogy a kardforgató gladiátor hüvelyünkbe döfje kemény szerszámát, amikor épp csak a lasszó tekergetésére képes… Merevedési zavar (erektilis diszfunkció) különböző tényezők és okok miatt alakulhat ki. Bemutatunk öt lehetséges okot, amelyek hozzájárulhatnak a merevedési zavar kialakulásához.

Szept 03

A vibrátorok hosszú ideig a nők szexuális örömének eszközeiként voltak ismertek és népszerűek. A mai napig viszonylag kevesen tudják, hogy a férfiak számára is készülnek vibrátorok, melyek különféle módon hivatottak gyönyört okozni az erősebbik nem számára. 

Az alábbiakban szeretnénk egy kicsit jobban bemutatni a férfi vibrátorok sokszínűségét ls használatuk előnyeit.

Aug 22

Az intimitás és az örömkeresés mindig is az emberiség egyik alapvető vágya volt. A modern technológia azonban új dimenziókat nyit meg az élmények terén, és ma már a szexuális játékok sem kivételek ebből a fejlődésből. A vibrátorok, mint kifejezetten népszerű eszközök, hosszú utat jártak be az elmúlt évtizedekben, és ma olyan változatokban érhetők el, amelyek elképesztő élvezetet kínálnak.

De mitől válik egy vibrátor igazán különlegessé? Mi az a tulajdonság, ami miatt egy vibrátort kiválasztasz egy másik helyett? A válasz sokféle lehet, de egy szempont mindenképpen kiemelkedik: a csendesség. Amikor az ember egy csendes vibrátorral lép kapcsolatba, egyszerre élvezheti az örömöket és a magánéletét is, anélkül, hogy zavaró zajok vagy kellemetlen érzések merülnének fel. 

Éppen ezért cikkünkben most bemutatjuk az online szexshop top 10 csendes vibrátor modellét, hogy ne kelljen sokáig keresgélned a csendes társ megtalálásához. 

Aug 04

A vibrátor használata temérdek izgalmas és gyönyörteli éjszakával kecsegtet, amiről kár lenne bárkinek is lemondania. A legtöbben már eljátszottak a vibrátor vásárlásának gondolatával, sokakat azonban az a tévhit tart vissza a cselekvéstől, hogy úgy gondolják a vibrátor drága múlatság. Tény: a vibrátor árak meglehetősen széles skálán mozognak.
Ha körbenézel webáruházunk vibrátor kínálatában, itt is azt láthatod, hogy míg a legolcsóbb vibrátor 2000 Ft alatti összeget érint, addig a legdrágább a 150 000 Ft felett van. 

Nem kell azonban megijedni ettől, hiszen a drágább termékek főként már tapasztaltabb, vagy mondhatni ínyencebb felhasználóknak szólnak, prémium anyaghasználatukkal és különlegesebb funkcióikkal, egy olcsó vibrátor viszont tökéletesek leheta kezdők, még kevésbé rutinos felhasználók számára.

Aug 02

Egyre többek fiókjában találhatók meg a különféle szexeszközök, közülük is a legnépszerűbbek, a vibrátorok. A vibrátor használata mindig izgalmas és kirobbanó gyönyörök forrása, ahhoz azonban, hogy kedvenc eszközödet sokáig és biztonságosan, higiénikusan tudd használni megfelelő figyelmet kell szentelned a precíz és rendszeres tisztításra és karbantartásra is.

Az alábbiakban részletesen végigvesszük, hogy miért fontos a vibrátorok rendszeres tisztítása, milyen anyagokhoz milyen típusú tisztítószerek ajánlottak vagy kerülendőek, és hogyan lehet hatékonyan és biztonságosan tisztítani ezeket az eszközöket.

Júl 25

A jó szex a boldog és hosszú párkapcsolat alapja. Sokak számára viszont komoly fájdalmakkal jár a leghétköznapibb együttlét is, a partner adottságaitól és ügyességétől függetlenül. 

A fájdalmas szexuális élmények kihatással lehetnek nem csak fizikai, hanem pszichológiai és érzelmi szinten is, negatívan befolyásolva az intimitást és az önbizalmat. Ahhoz, hogy megértsük ennek a jelenségnek az okait, megelőzési módszereit és kezelését, először is át kell tekintenünk azokat a tényezőket, amelyek fájdalmat okozhatnak a szex során.

Ha te is tapasztaltál már hasonlót, olvasd el cikkünket. Ha feltárod, mi állhat a fájdalmas szex hátterében, könnyebben tehetsz ellene!

A cikkben említett fontosabb pontok: 

 • A hüvelyszárazság okozta fájdalmak
  Mi okozza a hüvelyszárazságot, hogyan előzhető meg és hogyan kezelhető?

 • Fájdalmas szex és a szexuális diszfunkciók
  Milyen szexuális diszfunkciók vannak, hogyan előzhető meg esetükben a fájdalmas együttlét?

 • Mikor a fájdalmas szex mögött endometrózis áll
  Mi az az endometrózis és hogyan hat a szexre? Mit tehetünk, hogy megelőzzük endometrózis esetén a fájdalmas együttléteket?

 • A fájdalmas szex egyéb okai


 • Összefoglalás: Mit tehetsz, ha rendszeresen fájdalmat tapasztalsz szex során?
Júl 06

A csikló és a szexuális játékszerek kapcsolatának megértéséhez először gondoljuk át, hogy mi a csikló, mi a csikló szerepe a szexuális örömben, mik a szexuális játékszerek és mindezek hogy függnek össze.

Júl 03

A párkapcsolatok komplex, sokrétű kötelékek, amelyeket érzelmek, tapasztalatok, kölcsönös megértés és sok más összetevő alkot. Két kritikus elem, amelyek gyakran középpontba kerülnek, az intimitás és a szexualitás. Ezek olyan szintű közelséget és kapcsolódást jelentenek, amelyek nélkül a párkapcsolatok gyakran hiányosnak vagy elégtelennek érződhetnek. Ezért fontos megérteni az intimitás és a szexualitás szerepét és jelentőségét a párkapcsolatokban.

Jún 27

Ha láttál már extrém erotikus eszközt, akkor biztosan szexgépet is. Vagy mégsem? Igaz, ezek a szolidnak egyáltalán nem nevezhető kütyük nem éppen azok, amiket az ember a hálószobája fiókjában tartogat.

A szexgép, vulgárisabban baszógép egy meglehetősen nagy méretű eszköz, éppen ezért sokáig csak a pornófilmekben találkozhattunk velük. Mára azonban nagy népszerűségére való tekintettel elérhetővé vált a legtöbb online szexshop kínálatában is.

De hogy mégis mi is ez a szerkentyű? Hogyan néz ki és mitől olyan népszerű?
Cikkünkből választ kaphatsz kérdéseidre!

Jún 23

A női libidócsökkenés hátterében számos különböző ok állhat, és gyakran több tényező egyszerre játszik szerepet a tünetek megjelenésében. Ahhoz, hogy hatékony lépéseket tegyél libidód visszanyeréséhez, először is nem árt ha egy kicsit megvizsgálod a helyzeted és megpróbálod feltárni a probléma mögött rejlő okokat. 

Cikkünkben a csökkent nemi vágy leggyakoribb okainak ismertetését követően megmtatjuk neked, hogyan fokozható a leghatékonyabban a női libidó.

Jún 09

Te is kíváncsi lennél, hogy egy átlag pár, kivel, mikor, hol, mennyit szexel? Nos, erre a kérdésre biztosan nem fogunk tudni válaszolni. Ugyanakkor, ha mégis érdekel, hogy a magyarok hány partnerrel létesítenek szexuális kapcsolatot életük során, egy pár átlagosan hányszor szeretkezik, és van-e orgazmusuk szex közben, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod a cikkünket, mert ehhez hasonló nyalánkságokat találsz benne.

Jún 09

Szeretitek az erotikus filmeket? Szívesen néztek közösen pajzán felvételeket? Érdekel, hogy régebben milyen alkotások születtek? Akkor olvassátok el cikkünket, mert összeszedtünk néhány erotikus filmet, amik közül kedvetekre választhattok, ha feldobnátok az együtt töltött időt.

Jún 08

Vajon kinek fontosabb az előjáték, a nőknek, vagy a férfiaknak? Igaz az a sztereotípia, hogy a férfiak minél hamarabb belevágnának a közepébe, míg a nők szeretnének időt hagyni, rákészülni, ráhangolódni az együttlétre? Olvasd el cikkünket, amiből érdekes információkat tudhatsz meg arról, hogy melyik nem, hogyan gondolkodik az előjátékkal kapcsolatban.

Jún 01

A női orgazmust a mai napig rendkívüli rejtélyek övezik. Sokaknak már az is nehézséget jelent, hogy egyáltalán eljussanak a csúcsra, vagy eljuttassák oda női partnerüket. A G-pont megtalálása nem könnyű feladat, a spriccelő orgazmusról pedig legendák zengenek, mégis kevesen találkoztak még vele. 

 

Létezik a spriccelő orgazmus? Hogyen lehet elérni? Cikkünkben most mindent megtudhatsz erről a különleges orgazmusfajtáról. 

Máj 31

A műpunci, azaz a vagina megjelenését hűen imitáló férfi masztrubátor az egyik legnépszerűbb kényeztető napjainkban.
Népszerűségét annak köszönheti, hogy partner hiányában érzetre tökéletesen képes imitálni a valódi vaginális együttlétet. A műpunci belseje ugyanis anatómiai pontossággal követi a valódi vagina jellegzetességeit: a feszes kéjnyílást, a selymes belső falat. 

Emellett ráadásul még megjelenésre is rendkívül izgató darabokat találhatunk a legtöbb online szexshop kínálatában, miközben az eszközök külső borítása maximáis diszkréciót szavatol.

De hogy hogy hogyan is kell használni ezeket a kényeztetőket annak érdekében, hogy maximális legyen az élvezet?

Íme tanácsaink a műpunci használata kapcsán:

Ápr 03

Ha vibrátort vásárolsz, a méret fontos tényező, amely befolyásolja az élményt. A megfelelő vibrátor méret kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy kényelmesen és élvezetesen használd a kényeztetőt. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogyan lehet megtalálni a megfelelő méretű vibrátort, és milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző méretű eszközöknek.

Márc 31

A piros napokon sem bírtok magatokkal? Egész nap ágyban lennétek, és kényeztetnétek egymást, de nem vagytok biztosak benne, hogy lehet-e egyáltalán? Szeretnétek ugyan, de van bennetek valami visszatartó erő? Nem tudod eldönteni, hogy szexi, vagy undi a szex a piros napokon? Akkor olvasd el cikkünket, ami segítséget nyújt, hogy a szex mentstuáció alatt is felhőtlen legyen!

Márc 31

Klitorisz, már a neve is sejtelmes kicsit… Vagy mégsem? Te már mindent tudsz róla? Tudod, mit tehetsz az extázisért, és hogyan izgasd? Na és azt, hogy miért fontos az ingerlése? Ha szeretnéd, megtudni, olvasd végig cikkünket!

Márc 31

Gondoltad volna, hogy már az ókorban is ábrázoltak pajzán képeket? Szerinted mióta készítenek felcsatolható műpéniszt? Ha a töri órákon, olyan információkat kértek volna rajtunk számon, hogy milyen szexuális tartalmú képeket ábrázoltak az ókori vázák, poharak, vagy papiruszok, akkor egészen biztosan nem okozott volna gondot a leckék bemagolása.

Ebben a cikkünkben egy kicsit elkalandozunk az erotika történetébe... Tarts velünk!

Márc 31

Szex a zuhany alatt? Próbáltad már? Vagy még csak kacérkodsz a gondolattal? Akárhogy is legyen, cikkünkben találsz néhány tippet és pózt, ami garantáltan forróvá varázsolja a közös tusolást.

Márc 23

Vajon mire vágynak inkább a lányok? Miről álmodoznak? Mi van a fantáziájukban, ha egy forró, tüzes éjszakára gondolnak? Az ujjazást, vagy inkább a nyalást részesítik előnyben? Olvasd el cikkünket, hátha segít tisztábban látni a helyzetet!

Márc 23

Az orális szex minőségét alapjaiban határozza meg, hogy milyen a sperma íze. Milyen tényezők befolyásolják ezt? Tudsz valahogy változtatni rajta? Ha igen, hogyan? Amennyiben nem tudod a választ ezekre a kérdésekre, akkor mindenképp olvass tovább!

Márc 23

Hosszú, intenzív együttlétekre vágysz? Vagy inkább a teljesítményedet fokoznád? Esetleg a péniszméreted növelése a célod? Talán merevedési problémáid vannak? Akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikkünket.

Mindenki ismeri a mondást: nem a méret a lényeg, hanem a játékosság. Ha azonban gondjaid akadnak az erekcióval, az egészen biztos, hogy rányomja a bélyegét az együttlétekre. Amennyiben szeretnéd trenírozni a férfiasságodat, de nem szeretnél gyógyszerekhez nyúlni, akkor a péniszpumpa a te eszközöd.

Márc 23

 Biztosan te is hallottál már néhány fétisről, de tudod-e pontosan mik azok? És hogy melyek a leggyakoribbak? Lehet, hogy te is izgatónak gondolsz olyan dolgokat, amik a fétis kategóriába tartoznak, de nem is tudod, hogy azok annak számítanak. Ha szeretnél többet megtudni erről a titokzatosnak tűnő témáról, akkor olvass tovább

Febr 16

Még néhány évtizeddel ezelőtt is bűnös dolognak tartották az önkielégítést, és elképesztő dolgokkal riogatták a fiatalokat, mint lehetséges következmény. Ma már azonban az orvosok és egyéb szakemberek is arra biztatnak, hogy engedjünk nyugodtan utat a vágyainknak, akkor is, ha épp nincs mellettünk partner. Most megtudhatod, hogy milyen áldásos hatása és milyen veszélyei vannak az önkielégítésnek.

Febr 14

Te is találkoztál már azzal a helyzettel, amikor a legjobb szándék ellenére sem tart ki a merevedés elegendő ideig és elsül, aminek még nem kéne? Ne aggódj! Ettől még nincs vége a világnak. Ha szeretnél többet tudni a témáról, akkor olvass tovább!

Febr 01

Ha férfi vagy, akkor nyilván ismerős jelenség számodra is a reggeli merevedés. De tudod-e, hogy mi okozza ezt és milyen szerepet játszik az egészséged megőrzésében? Ha nem pontosan, akkor olvass tovább!

Jan 31

Szeretnéd tudni, mik voltak 2022 legmenőbb trendjei, keresései, kifejezései a Pornhub adatai alapján? Fogyasztóként vagy esetleg tartalomkészítőként is érdeklődsz a téma iránt? Ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy különbözik vagy egyezik az ízlésed a többséggel.

Jan 26

A prosztata izgatása, stimulálása elképesztően intenzív orgazmus eléréséhez vezethet, mely könnyen meghaladhatja a hagyományos szex során átélt orgazus élményét.
Nagyjából olyasféle orgazmusélményt képzelj el, mint amilyet a nők a G-pont izgatásával tudnak megtapasztalni, nem véletlen nevezik a prosztatát a férfiak G-pontjának is.


Ha férfiként még nem törekedtél a prosztata orgazmus elérésére, mindenképp érdemes felvetni az ötletet partnered számára, ugyanis tényleg olyan élmény ez, amiből kár lenne kimaradnod.
Ha pedig nőként olvasod cikkünket, figyelj jól, mert összeszedjük neked, hogyan szerezhetsz minden korábbinál nagyobb gyönyört partnered számára!

Jan 09

Te is azok közé a nők közé tartozol, akik nem értik, hogy sokan miért vannak úgy oda az orgazmustól? Azt te is érzed, hogy valami történik, de ha őszinte akarsz lenni, mindig is azt hitted, hogy az orgazmus valami igazán nagy, kirobbanó, intenzív élmény, ezzel szemben mégis azt tapasztalod, hogy hááát… nem túl nagy durranás.
Ha így van, előfordulhat, hogy nem is volt még soha valódi orgazmusod.
Elsőre furán hangozhat, mégsem túlságosan meglepő, ugyanis számos nő nem él át orgazmust a partnerrel történő szeretkezés közben.

Hogyan tudhatod, hogy mindaz, amit korábban éreztél orgazmus volt-e?

Teszteld le maszturbálással! Maszturbálás során átélheted a valódi orgazmust és megtanulhatod, hogyan tudod elérni a végső gyönyört. Ha kellőképpen kiismered a testedet, a partnerednek is irányt tudsz mutatni, hogy együtt is jobb legyen a szex.

Jan 08

Már 2022-ben berobbant a köztudatba szexpárna, ami előreláthatóan 2023 egyik legkeresettebb szex kelléke lesz.

De hogy pontosan mire is jó ez a ránézésre egészen egyszerűnek tűnő szex bútor? 

Figyelj, elmondjuk! ;) 

 

Dec 14

Mit tehet egy magányos férfi, ha orális kényeztetésre vágyik vagy aki párkapcsolatban él, de nagyobb az étvágya, mint a párjának? Egyszerű! Szerezzen be egy megfelelő játékszert, ami bármikor képes örömet okozni! Ismerd meg az autoblowt! A következő cikkben bebizonyítjuk, hogy a fent említett problémákra ő lesz a tökéletes választás.

Kielégülés bármikor

Szinte minden férfi rajong az orális kielégülésért, amit partner nélkül eddig lehetetlennek tűnt elérni. Hála a fejlődésnek megszületett a tökéletes eszköz erre is! Az Autoblow létezése óta nem kell lemondani a kényeztető szájak okozta gyönyörről még a magányos pillanatokban sem. Ez a készülék ugyanis úgy van kialakítva, hogy tökéletesen imitálja a női szájat, az orális aktust miközben fantasztikus élményt nyújt. Az Autoblow-val többé nem kell csak a fárasztó és egyhangú kézimunkára hagyatkoznod.

Dec 14

Szükséged van némi önbizalom erősítésre a hódításhoz és a behatoláshoz? Fontos számodra, hogy az értékes férfiasságod fizikailag is mindig ápolt és egészséges legyen, akkor olvasd el ezt a cikket! Most megtudhatod, hogy melyik a legtutibb választás a péniszkrémek közül.

Duzzadó önbizalom

Ma már nem kell fájdalmas és kockázatos orvosi beavatkozásokat igénybe venni annak, aki szeretne egy kicsit javítani a méretein és a teljesítményén az intim pillanatokban. A kínálatunkban megtalálható péniszkrémek serkentik a hímvessző vérellátását és vérbőséget okozna, ami méret növekedést, illetve erőteljesebb és hosszabban tartó erekciót eredményez. Így a krém használata mellett sohasem kell a méreteid és teljesítményed miatt aggódnod.

Dec 14

Magányos vagy, de nem szeretnél lemondani a szexuális örömökről? Van partnered, de jól jönne neki egy kis segítség, hogy mindig garantáltan eljuss a csúcsra? Netán most fedezed fel a testedet és szeretnél minél többet tudni arról, hogy mi kell az extázishoz? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor ne hagyd ki ezt a cikket a csiklóról.

Dec 14

A méret főleg a férfiak számára központi kérdés, az önbizalom viszont mindkét fél érdeke az őrületes szex kalandokhoz. Még mielőtt a méret miatti aggodalom elrontaná a meghitt pillanatokat, érdemes beszerezni egy játékszert. Nem csak a hosszával, de az átmérővel is lehetnek gondjaink. Ha téged ez a probléma foglalkoztat, tarts velünk a következő cikk erejéig, aztán látogass el a webshopunkra a megfelelő eszközért!

Nov 28

Ha szeretnél részesülni az anális örömökből és szívesen beszereznél ehhez egy praktikus játékszert, akkor mielőbb válaszd ki a számodra megfelelő análdildót. Ha pedig szeretnéd megtudni, hogy hogyan érdemes ezt az eszközt használni, hogy garantáltan a legnagyobb extázist nyújtsa, akkor olvasd végig ezt a cikket!

Örömök, hátsó szándékkal...

Az anális szex nem valami újkori hóbort, hiszen már az ókorban is nagy népszerűségnek örvendett. Ennek a fokozott élvezeti értéken túl az is oka volt, hogy így a lányok megőrizhették a szüzességüket, miközben nem kellett lemondaniuk a szexuális örömökről. Már ha élvezték ezt a fajta behatolást… Ha te is lelkes híve vagy az anális élvezeteknek, akkor itt az ideje beszerezni egy, vagy akár rögtön több anál dildót.

Nov 28

A harisnya sok férfi fantáziáját képes beindítani, ezzel az egyszerű ruhadarabbal pofon egyszerű feldobni a szürke hétköznapokat. Ha te is szeretnél dögös meglepetést okozni, akkor olvasd végig ezt a cikket és válaszd ki az ideális darabot most!

Csábítás, mester fokon

A szexi fehérneműk és egyéb ruhadarabok a férfiak számára izgató vizuális élményt nyújtanak, miközben viselőjük is egyértelműen szexibbnek érzi magát, pusztán a decens viselettől. Hiszen tudjuk, hogy a ruha teszi az embert. Hagyd, hogy egy merészebb darab kihozza belőled az igazán szenvedélyes és felszabadult dívát, akinek egyetlen férfi sem tud nemet mondani!

Nov 16

Első ránézésre könnyen adhatnánk oda a leghaszontalanabb találmány díját a műspermának, de nincs igazunk. Bár az egészséges férfi test serényen termeli a spermiumokat, azonban ezek a családalapítás szempontjából fontosak elsősorban. Az örömteli együttléthez viszont a sperma egyéb jótékony hatásaira van szükség, amelyek bizonyos helyzetekben nagy segítséget jelentenek, és amelyekre a műsperma is képes. Ha kíváncsi vagy, hogy mik ezek, akkor olvass tovább!

 

Nov 09

Már minden lehetőséget kimerítettetek az ágyban és valami izgalmasra vágytok? Kipróbálnátok új pozitúrákat, de nincs hozzá megfelelő terep? Akkor nektek találták ki a szexpárnát! Ismerkedj meg ezzel az egyszerű, mégis nagyszerű kiegészítővel most! Ha szeretnéd tudni, hogy miért és hogyan használd a szexpárnát, akkor olvass tovább!

Dobd fel az együttléteket, hogy megmaradjon az izgalom!


A jó minőségű és változatos szex majdnem, hogy elengedhetetlen a boldog élethez és mindenkinek jár. A változatossághoz és dinamizmushoz azonban olykor szükség lehet olyan kiegészítőkre, játékszerekre, eszközökre, melyek színt visznek a szürke hétköznapokba a szex terén. Erre lehet kiváló megoldás a szexpárna. Persze, gondolhatnád, hogy párna otthon is van, akár már használtátok is, miért van akkor szükség egy speciális darabra? Máris megtudod!

Okt 11

Egy jól kidolgozott edzésterv minden izomcsoportra fókuszál. Edzünk a vádlinkra, emelgetjük a súlyokat, hogy definiált legyen a bicepszünk, tartunk hasnapot, hogy tónusosabbak legyen az hasizmaink, de vajon mennyi figyelmet fordítunk a medencefenék-izomzatra?

 

 

Okt 11

Ma már nem csak a hölgyeknek kedveznek a szexeszköz gyártók, hiszen az urak is végtelen számú játékszer közül választhatnak, ha az egyedül megélt kielégüléshez keresnek segítséget. Hogy pontosan milyen játékeszközök vannak a palettán, és melyiket mikor érdemes választani, azt ebből a cikkből megtudhatod.

 

Okt 05

A szex talán legfontosabb része a játékosság, így hasznos lehet bármilyen erotikus party kellék, amely feldobhat akár egy lánybúcsút, de az otthoni együttlétet is. Olvasd végig a cikket és gyűjts ötleteket, ha a barátnőd éppen férjhez készül menni, netán egy perzselően forró bulit szervezel, vagy a párodat szeretnéd meglepni valami extrával!

 

Okt 05

A különböző vibrátorok egyaránt alkalmasak arra, hogy feldobják a közös együttléteket vagy, hogy magányos óráidban szerezz velük magadnak örömet. Ahogy az élet minden területén, úgy a vibrátorok világában is megjelentek a modern technikákat alkalmazó darabok. Így nem csak a kényelem, de az élvezet mértéke is fokozható. Ha szeretnéd tudni, hogyan érheted el a maximális kielégülést egy vibrátor segítségével, akkor ez a cikk neked szól.

Szept 30

Sosem baj, ha kéznél van egy vibrátor, ami képes örömet okozni számodra. De mennyit tudsz erről a ma már igen elterjedt eszközről? Láttad például a vibrátor történetéről készült filmet? Bizony! Ilyen is van. Azt tudod, hogy mi köze ennek az eszköznek a hisztériához? Vagy, hogy mekkora volt a legnagyobb darab, amit valaha készítettek? Illetve, hogy hogy jön ide Kleopátra és a méhek? Olvass tovább, és minden kiderül!

Szept 20

Minden férfi fejében megfogalmazódott már a kérdés: "Vajon a méret a lényeg? Vajon mit gondol a partnerem? Milyennek látja? Túl kicsi?" Ezek a kérdések egyesekben szorongást válthat ki, esetleg emiatt nem tudnak teljesíteni az ágyban.

Megnyugtató, hogy a kutatások azt bizonyítják, hogy nem annyira a pénisz hossza, mint inkább a vastagsága számít, mégis, a férfiak többsége a nemiszervük hosszúságán aggódik.

Ma már léteznek olyan segédeszközök, amik nem csak a fallosz hosszára, de vastagságára is hatással vannak. Ezeket a pénisz hosszabító kellékeket akár mervedési zavar esetén is használhatjuk, hiszen vastag és kemény hímvesszőt ígérnek.

Cikkünkben összeszedtünk pár pénisz hosszabbító módszert és segédeszközt, melyek segítségedre lehetnek a nagyobb, hosszabb pénisz elérésében.

pénisz hosszabbító

Szept 07

Teljesen elvesztél a síkosító fajták bőségének zavarában? Vagy azt sem érted, miért és mikor van szükség síkosítóra? Ismerd meg a kínálatot és találd meg a neked legmegfelelőbb terméket! Csak olvass tovább és segítünk.

Mikor kell a síkosító?

A szexben elég gyakran súrlódnak egymásnak testrészek vagy eszközök, ami nem megfelelő síkosítás mellett akár sérüléseket is okozhat. A női testben a nemi izgalom hatására ezért termelődik nedvesség, melynek azonban a mennyisége nem minden helyzetben elegendő. Ennek a természetes síkosítónak a termelődése függ a nő izgalmi állapotától, a ciklusától, az életkorától és egyénenként is nagy eltérések lehetnek ezektől a körülményektől függetlenül is.

Szept 06

Ha ki vagy éhezve egy kis extremitásra, akkor ismerd meg a dilátort, azaz a húgycső vibrátort! Általa olyan örömforrást fedezhetsz fel, amihez hasonlóval korábban még nem találkoztál. Körültekintő használat mellett ezek az eszközök garantáltan feldobják a hagyományos együttléteket. Ha szeretnéd tudni, hogyan fokozhatod az élvezetet a húgycső vibrátorral, akkor olvass tovább!

Aug 24

Összebújnátok a pároddal, de érzed, hogy fáradt a szexhez? Vagy éppen Te vagy az, aki  inkább húzod az időt az esti rutinnal, csak ne kelljen szerelmeskedni? Kimaradoznak a romantikus vacsik, a randik? Egy idő után folyamatos a szex körüli stressz? Spirálba kerültök, nincs kedvetek hozzá, a kommunikációtok is romlik, nem tudjátok mi a megoldás? A libidócsökkenés többféle betegség tünete lehet. Összeszedtünk nektek néhányat ezek közül. Ha felfeditek a kiváltó okot, könnyebben megtalálhatjátok a megoldást, hogy újra, teljes és kielégítő szexuális életet élhessetek!

Aug 24

Ha számodra izgató a nagyon szenvedélyes szex gondolata, és az álmodozás után szívesen próbálkoznál vadabb dolgokkal is, akkor jó helyen jársz. Olvass tovább, és hagyd, hogy bevezessünk a BDSM világába!

Mi a BDSM, és mi nem az?

Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy mit is jelent pontosan a BDSM. Ez egy mozaikszó, amely lefordítva a megkötözés, engedelmesség, dominancia, alárendeltség és szadomazo szavakat jelenti. Ez tehát egy gyűjtőfogalom, így nem szükségszerű, hogy minden összetevőjét egyformán alkalmazzátok. Egyébként is ezen a területen a két legfontosabb dolog a bizalom és a kommunikáció. Itt fontos leszögezni, hogy bármit csak akkor szabad kipróbálni, ahogy a szexben egyébként is, ami mindkét fél számára kívánatos. Amennyiben a másik akarata ellenére használtok valamilyen eszközt vagy technikát, illetve csináltok bármit, az nem BDSM, hanem egyértelműen erőszak.

Aug 24

Egy lazító masszázs talán a legjobb eszköze a ráhangolódásnak és az intimitás elmélyítésének. Vitalizáló és egyben izgató bevezetése lehet egy észbontó előjátéknak. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen hagyományos, vagy intim masszázsolaj lehet segítségedre a tökéletes kényeztetés során, akkor olvasd végig ezt a cikket!

Az érintés varázsa

Egy fárasztó nap után vagy stresszes időszakokban jól jöhet egy kis extra lazítás és hangolódás az együttlét előtt. Ha egyszerre szeretnéd kényeztetni a partnered testét és lelkét úgy, hogy közben be is induljon, akkor ajándékozd meg egy masszázzsal! Az érintés önmagában is izgató és gyógyító erejű, úgyhogy sose fukarkodj vele! Miközben végig simítod partnered egész testét, csökken benne a stressz szintje, fokozódik közöttetek az intimitás, boldogsághormonok termelődnek és energetizál. Emellett persze az érintés és a meghittség hatására mindkét félben fokozódik a vágy, így máris tökéletesek a feltételek egy fantasztikus együttléthez.

Aug 02

Izgat, hogy mégis mekkora az a bizonyos átlagos péniszméret? Hogy mennyi az annyi? Vajon benne vagy-e a bűvös tartományban? Nem csoda, hogy érdekel, a férfiak körében ez a téma igen fontos, sokaknak férfiasságuk egyik meghatározó tényezője. Nem hiába a számtalan poén ezzel kapcsolatban, a piszoárban elkapott pillantások - hisz mindenki kíváncsi - vagy egy új partner kapcsán a szex előtt érzett enyhe zavar, az örökös kérdés... vajon elég nagy, kielégíti a szerszámom mérete, nem szokott hozzá a nagyobbhoz? Férfiak, hát lássuk a medvét, íme a válaszok!

átlagos péniszméret

Aug 09

A férfiak jelentős része elégedetlen a saját méreteivel, főleg, ha a péniszéről van szó. Te is ezt a tábort erősíted? Szeretnéd tudni, hogy hogyan tudnád növelni a hímvessződ méretét, ezzel pedig az önbizalmadat, és mindezt műtét vagy egyéb drasztikus beavatkozás nélkül? Olvasd végig ezt a cikket!

Aug 02

Ha az utcán sétálva megkérnénk a járókelőket, hogy nevezzenek meg 3 szexuális segédeszközt, szex kelléket, a top 3-ban garantáltan benne szerepelnének a guminők.
Nem meglepő, a guminő a mai napig az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz, ezt szexshopunk eladási statisztikái is remekül alátámasztják.

Júl 29

Vágysz az extra bizsergésre? Hallottál már az elektro szexről? A feszültség a szexuális örömérzet előfeltétele, hiszen az orgazmus egyfajta megkönnyebbülés, melynek hatására átjárja testünket az extázis. De ez a feszültség, és így az orgazmus is tovább növelhető, az elektromosság hatékony segítségével. Hogy hogyan? Olvass tovább és megtudod!

Elektromosság nélkül nincs orgazmus

A bőr egy rendkívül érzékeny szerv, melyből az érintés vagy bármilyen impulzus hatására keletkező ingereket elektromosság segítségével továbbítja a szervezetünk az agyunkba. Nem is olyan távoli tehát a szex és az elektromos áram. Mivel a nemiszervek környékén kifejezetten nagy számban találhatunk idegvégződéseket, ezek a testtájak rendkívül érzékenyen reagálnak az elektromos impulzusokra.

Júl 27

Az anális szex az egyik legmegosztóbb formája az örömszerzésnek. Akad, akinél szóba sem jöhet, mások pedig kifejezetten rajongói. Ha most ébredezik benned a vágy, hogy kipróbálnád, vagy már aktív kedvelője vagy a szex ezen formájának, akkor tarts velünk, mutatunk néhány felfedezni való anális játékokot! Tippek, hogyan okozhatnak biztonságos örömet az anális kalandok, akár egyedül is!

Júl 14

Garantált orgazmusra vágysz? Akkor neked találták ki a leghullámos csiklóizgatót! Mitől léghullámos és hogyan garantálja a kielégülést? Olvass tovább és megtudod!

A csikló a női test rejtett kincse

Te tudtad, hogy a csikló teljes anatómiájának felfedezésére egészen 1998-ig kellett várni? Ez is mutatja, hogy a gyönyörérzetért felelős rendkívül fontos női szerv milyen méltatlanul sokáig szorult a háttérbe. Pedig több ezer idegvégződés található benne, és az egyetlen ismert funkciója az, hogy biztosítsa a nők számára a szexuális élvezetet. Szóval érthető módon a gyengédebbik nem számára kiemelt fontossággal bír. Már csak azért is, mert a kutatások szerint a vaginális orgazmust is tulajdonképpen a csikló váltja ki. Ez úgy lehetséges, hogy a csikló nem csupán a külső részből áll, hanem a jéghegyekhez hasonlóan jelentős része a test belsejében, a külső szem számára láthatatlanul bújik meg. Úgyhogy, akkor se érezd rosszul magadat, ha azok közé a nők közé tartozol, akik csak a csikló izgatásával jutnak orgazmushoz. Hiszen igazából mindenki így van ezzel, csak esetleg nem tud róla.

Júl 10

Ma már nőként rengeteg szexuális játékszer közül válogathatunk. Akár olyat, amit párunkkal közösen tudunk használni, de olyat is, ami saját örömünkre szolgál. Létezik egy olyan segédeszköz, ami egyszerre segít a hüvely izomzatának tornáztatásában és természetesen önkielégítéskor is segítségül hívhatjuk. Ez az eszköz a hüvelygolyó vagy más néven gésagolyó. A hüvelygolyó nem csak egy vibrátor funkciót ellátó eszköz, hanem fontos, egészségmegőrző izomstimuláló eszközként is tekinthetünk rá. Így a partnerünkkel való szexuális életünkben is változást hozhat, hiszen az izomstimuláció hatására a hüvely izmait feszesebbé teszi. Illetve abban is segíthet, hogy jobban megérezzük a hüvely összehúzódásait szexuális együttlétünk alatt.

Júl 10

Végre egy szexuális játékszer, ami kifejezetten a férfiak örömérzetét fokozza! Azt már a legtöbben tudják, hogy milyen fontos és kivételes szerepe lehet a női orgazmus terén a nők G-pontjának izgatása, de azt még kevesen tudják, hogy ilyen érzékeny pont a férfiaknál is megtalálható. Sőt! Izgatható, amivel az extázis a férfiaknál is megsokszorozódik. Ha szeretnél többet tudni a prosztata vibrátorról, akkor olvass tovább!

Júl 08

A vibrátor az egyik legismertebb és a legelterjedtebb szexjátékeszköz a világon. Talán ennek is köszönhető, hogy elképesztően sokféle változat létezik belőle. Kínálatunkban helyet kapnak a nőknek és a férfiaknak, valamint pároknak készített darabok egyaránt. Bármire is vágynál egész biztos, hogy megtalálod az igényeidnek megfelelő eszközt az egyszerűtől, az élethűn és a diszkréten át az extrém vagy a multifunkcionális készülékekig. Ez azonban olykor zavarba ejtő lehet, hiszen nem mindig könnyű kiválasztani az ideális darabot a széles választékból. Ez a cikk most azért született, hogy könnyebben eligazodhass a vibrátorok hatalmas világában és megtaláld a tökéletes kiegészítőd.

Júl 04

Próbálkoztál már szexjátékokkal, de el sem tudod képzelni, hogy mi is az a párvibrátor? Éppen most ismerkedsz azokkal az intim eszközökkel, amikkel még izgalmasabbá és élvezetesebbé tehetnéd a szexuális életedet, a párvibrátorról pedig még nem is hallottál? Akkor olvass tovább, mert egy rendkívül hasznos és örömteli újdonságot ismerhetsz most meg.

 

Hogy garantált legyen az orgazmus...

Bár a nők, a férfiakhoz képest többféle módon képesek az orgazmusra, a nők 95 százaléka állítja, hogy csak a csikló izgatása által képes eljutni a csúcsra. Ezért is lehetséges, hogy a behatolásos együttlétek során a nők fele érzi olykor úgy, hogy színlelnie kell az orgazmust azért, hogy ne rombolja partnere önbizalmát. Ez a kegyes hazugság persze hosszútávon nyilván nem építi a kapcsolatot, így érdemes kommunikációval és akár egy olyan segédeszközzel, mint a párvibrátor, megoldani a helyzetet. Ráadásul ez a játékszer nem csak közös, hanem egyedüli használtra is alkalmas, így kiváló eszköze lehet az orgazmuskészség fejlesztésének.

 

Jún 16

Nőként annyit foglalkozunk a testünkkel, diétákat tartunk, különféle edzésekre járunk, igyekszünk fittek lenni, hogy elnyerjük az ellenkező nem tetszését. De mi történik azután?
Tudtad, hogy vannak olyan izomcsoportok, melyek edzésével jobbá teheted a szexet?
Cikkünkben górcső alatt a hüvely izmok erősítése! Tudd meg, mit kell tenned, hogy hüvelyed fiatalosan feszes legyen!

Jún 16

A merevedési zavar sok férfi mindennapjait keserítheti meg. Hatással van a párkapcsolatra, így önértékelési, pszichés problémákhoz vezethet, a saját szexuális vágy sem elégül ki, aminek negatív hatásai vannak, könnyen frusztrációt eredményez.  Az erekciós problémák hátterében fizikai és nem-fizikai okok is állhatnak, amik gyakran kapcsolatban vannak egymással. Emellett egyes betegségek első tünetei is lehetnek. Nézzük meg, mi állhat az erekciós problémák hátterében és hogyan kezelhetjük ezeket!

Jún 16

Mindenkinek van egy természetes illata, melyet parfümök, tusfürdők és egyéb kozmetikai szerek nélkül kibocsátunk magunkból. Ezt az illatot nagyban befolyásolja az étrendünk, a hangulatunk, a bőrünk pH-értéke, sőt, még az időjárás is. Ebből adódik, hogy a bőr illata olyan, mint az ujjlenyomat; nincs két egyforma belőle a világon. Viszont nem is gondolnánk, hogy ez a természetes illat mennyire meghatározó lehet a párválasztás során. Ebben a cikkben azt fogjuk megnézni, hogy milyen szerepe van a természetes illatunknak a romantikus kapcsolatokban és mennyire lehet ezt befolyásolni.

Máj 27

Az óvszerek a legegyszerűbb és legbiztosabb védekezési lehetőséget nyújtják a szex során.

Megóvnak a nem kívánt terhességtől (a fogamzásgátló tablettákkal ellentétben mellékhatások nélkül), valamint védelmet biztosítanak a nemi betegségekkel szemben is.

Mivel az óvszerhasználat az egyik legelterjedtebb védekezési mód, így a termékek piaca is igen nagy, a különböző óvszer márkák között pedig sokszor nem egyszerű a választás. 
De hogy mégis melyek a legjobb, legmegbízhatóbb óvszer márkák? Cikkünkben adunk néhány tippet a tudatos vásárláshoz!

 

Máj 24

Reggel csörög a vekker, álmosan felkelsz, majd a szeretett kispárnádtól vett fájdalmas búcsú után indul a mókuskerék. Végig rohansz a napon, majd este, hazaérve már csak arra vágysz, hogy újra a kispárnádat öleld? Ekkor viszont más is vágyna egy kis ölelésre? Gyere és nézd meg velünk, hogyan tudod nőies energiáidat kicsit feltuningolni, mi lehet a legjobb vágykeltő nőknek!

 

Máj 12

Egy alsónemű lehet kényelmes, szexi vagy praktikus, a boltok kínálatában biztosan megtaláljuk a kedvünkre való darabokat. Van, aki a klasszikus szabású alsóneműket kedveli, mások a brazil bugyikban érzik magukat a legjobban, egy forró éjszakára pedig tartogatják a legszexibb csipkés tangáikat. A közéletben elterjedtekkel ellentétben pedig már nem csak nők számára léteznek tangák, de a férfiakon is egyre közkedveltebbnek számítanak. Cikkünkben az alsóneműk világában merülünk el, és megvizsgáljuk, milyen bugyi való egy édesszájú párnak.

Ápr 26

Ha igazán kemény kihívás elé nézel, akkor jól fog jönni egy kis erősítés. De mit tud a Titan Power? Miért és mikor érdemes használni? És mit jelent, hogy ez egy étrend-kiegészítő? Megtudhatod, ha végig olvasod a cikket.

Vad éjszakák...

Vannak olyan helyzetek, amikor egy titán erejére van szükséged, hogy biztosra menj. Ha már-már megbénít a teljesítménykényszer vagy fáradt vagy és nem érzed magadban a kellő erőt, akkor a Titan Power segít. Ez a potencianövelő kapszula biztosítja, hogy kihozd magadból a maximumot, sőt, még annál is többet. Garantálja, hogy egész éjjel a legkeményebb formádat mutasd és mereven tartja a férfiasságodat. Így könnyű lesz levenni a lábáról a partnered…

 

Ápr 21

Ajaj, ezt nem így tervezted…


A férfiaknak orgazmusuk révén magömlésük lesz. Ezt más néven ejakulációnak is hívják. A hímvesszőből ondó távozik, a merevedés ezt követően megszűnik, az önkielégítés / a szex (egy esetleges utójátékot követően), mondhatni véget ér. Ez lényegében a szexuális élmény tetőpontja, a beteljesülés elérése, a csúcs. Izgalom, öröm, élvezet, kielégülés… csalódottság.


Micsoda? Hogy jön ide a csalódottság? Nos, arra a szex utáni kínos érzésre gondolunk, mely akkor tör Rád, mikor hamarabb elmentél, mint a partnered, akinek így esélye se volt, hogy kellőképp kiélvezze együttléteteket… ugyanis ha egy kicsit tovább bírod, ezt elkerülhetted volna…

Arról beszélünk, amit a partnered érez, mikor te elélvezel, de ő még nem, ráadásul tudja, hogy ha a farkadon múlik, ő már nem is fog…

Kegyetlenül hangzik, de igaz. Ez a csalódottság, főleg, ha ismétlődik, számtalan kapcsolat elrontója. A korai ejakuláció, a magömlés késleltetése céljából tett eredménytelen kísérletek nem csak a serdülő fiatalok problémája, hanem felmérések szerint a felnőtt férfiak 20-30 százalékát is érinti! Ez óriási szám, így arra bíztatunk, ne keseredj el, ha esetleg magadra ismertél, nem vagy egyedül, rajtad kívül még számtalan férfi küzdd hasonló nehézségekkel.

Miért fordul elő ez a kellemetlenség ilyen gyakori számban? Mit tehetsz ellene? Milyen technikák, praktikák, készítmények segíthetnek a magömlés késleltetésében?

Cikkünkben választ adunk a fenti kérdésekre, mely válaszokkal eredményesebben indulhatsz neki a probléma megszüntetésének. 
Cikkünk ezen felül azok számára is hasznos lehet, akik nem küzdenek korai magömléssel,  de szeretnék jelenlegi teljesítményüket még tovább fokozva tovább elnyújtani az orgazmust

Vágjunk is bele! 

magömlés késleltetése módszerek

Ápr 21

A hinta a legtöbbek számára a felszabadultság, könnyedség érzését eleveníti fel. Talán kell egy kis bevállalósság, de ha mindig csak az ágyban, a megszokott pózokban bújunk össze, akkor könnyen unalmassá és megszokottá válik az együttlét. A szexhinta nem csak izgalmat és újdonságot hoz a meghitt pillanatokba, de segítség lehet azok számára is, akik ugyan szeretnének extrém, intenzívebb gyönyört nyújtó pózokat is kipróbálni, de hajlékonyságuk vagy fizikai erőnlétük eddig akadályt jelentett. Ez a játékszer segít abban, hogy még a fantáziánk se szabjon határokat, ha extázisra vágyunk.

 

Ápr 13

Biztos hallottál már a péniszgyűrűről és biztosan a te fantáziádat is megmozgatta a téma, hiszen itt vagy, hogy többet megtudj erről az izgalmas szexeszközről, kiegészítőről.

Szeretnél több infót kapni arról, hogy pontosan mire jó a péniszgyűrű? Jobb helyre nem is tévedhettél volna! Cikkünkben töviről hegyire beavatunk ennek az igen hasznos és egyben magas élvezeti élményt nyújtó segédeszköznek a titkaiba! Tarts velünk, hogy utána bátran és minden aggályodat félretéve próbálhassátok ki partnereddel ezt a kis játékszert! Hidd el, megéri, nézzük hát, mit érdemes tudni róla!

mire jó a péniszgyűrű

Ápr 12

Legyen szó egy ünnepi alkalomról, egy kissé megfáradt kapcsolatról, esetleg egy különleges partnerről, akit mindenképp le akarunk nyűgözni, kitűnő választás egy szexi ruhadarab, ami megfűszerezi az együttlétet. Ugyanis az ízléses tálalásra nem csak a konyhában érdemes odafigyelni! Lássuk, milyen ruhadarabokkal dobhatjuk fel a szexuális életünket, hogy igazán vad és felszabadult élményben legyen részünk!

 

Az ágyban is fontos a csomagolás

A szexuális izgalom és az örömérzet egy nagyon összetett folyamat, melynek jelentős része az agyban keletkezik… igen, még a férfiak esetében is! Nemcsak a tapasztalat, hanem a tudomány is azt igazolja, hogy a férfiak szexuális izgalma sokkal inkább vizuális jellegű, mint a nőké. Ezért kiemelten fontos, hogy az együttlét alatt, vagy akár előtt, milyen vizuális ingerek érik a férfit, milyen látványban van része. Emellett ezek a pikáns ruhadarabok arra is alkalmasak, hogy megerősítsék egy nő önbizalmát az együttlét során, hogy még kívánatosabbnak és szexibbnek érezze magát. Ha pedig mindkét fél örömét elősegítik a buja ruhadarabok, akkor miért ne szerezzünk be belőlük rögtön egy egész kollekciót?

Ápr 05

Úgy érzed, hogy szuperhősként szeretnéd lenyűgözni a kedvesed? Jelmez helyett, vagy mellé válaszd a Szuperhős kapszulát és krémet! Most pedig megtudhatod, hogy miben is rejlik az a  bizonyos szuper erő…

Márc 28

A fehérneműt reggel csak felkapod, és futsz is tovább a teendőkkel. Kiválogatod a többi ruhádat, amit szeretnél felvenni, aszerint, hogy passzoljon az aznapi programodhoz, kedvedhez. Miért is nem válogatjuk ki, ugyanilyen gondossággal az alsóneműinket is? Mert ezek azok a ruhadarabok, amik szinte sosincsenek szem előtt? No de ha szem elé kerül, akkor viszont nagyon nem mindegy, hogy mit lát a kedves érdeklődő! Nem beszélve arról, hogy egy különlegesebb fehérneművel a ruhád alatt te is sokkal szexibbnek, magabiztosabbnak érzed majd magad, ami meglátszik kisugárzásodon is.

A fehérneműk közül a legpraktikusabb választás a tanga. Hogy miért? Nem üt át a ruháidon, és egész nap nőiesnek és csábítónak érezheted benne magad. A tanga fajtái között a választék igen színes, ma már rengeteg fazon közül válogathatsz. Össze is gyűjtöttünk számodra néhányat, amikből 1-1 darabot érdemes beszerezned fiókodba.

tanga fajtái

Márc 24

Sokak által elterjedt, hogy az óvszer az úgynevezett „szükséges rossz”, mely ugyan kicsit kényelmetlen a használójának, de remek védekezési módszer, akár a teherbeesés, akár a nemi betegségek elkerülése végett.

Bár kétség kívül, ez nagyon gyakorlatias megfogalmazásnak tűnik, jó hírünk van, nem minden része igaz, sőt! Az óvszernek nem kell feltétlenül kényelmetlen vagy rossz érzést keltenie használat során... de tovább megyünk... egyes különleges óvszer fajták extra élvezetet is nyújthatnak használat során!

Az óvszer fajták tárháza óriási, nem csak azok léteznek, melyek az üzletekben a kassza előtt sorakoznak! Ha csak azokat ismered, érthető, ha igazat adsz a fenti megállapításunknak és szükséges rossznak tartod az óvszer fajták zömét. Ez azért lehetséges, mert nem vagy tisztában a lehetőségekkel!

Szexshop kínálatunkban olyan különleges óvszerek közül válogathatsz, melyek felülírják az óvszerekről alkotott eddigi tapasztalataidat. Színesek, izgalmasak, extrák... 

Olvasd el cikkünket és mélyedj el egy kicsit az óvszerek világában. Ismerj meg, próbálj ki többet, találd meg a Nektek legjobban tetszőket!

különleges óvszer fajták

Márc 17

Különböző ételeket, növényeket már évezredek óta használ az emberiség a szexuális vágy fokozására. Ezek az úgynevezett afrodiziákumok ma is részét képezik sokak praktikáinak. A vágyfokozó ételek témájában itt olvashatsz bővebben. Aztán a gyógyszerészet fejlődésével megjelentek a potencianövelő tabletták is, melyek sokszor a már jól bevált természetes vágyfokozókat is tartalmazzák. Vajon, mit érdemes még róluk tudni általánosságban?

 

Márc 17

A jó szex legfontosabb kelléke, hogy minden résztvevő a lehető legfelszabadultabb legyen, és el tudja magát teljesen engedni, hogy átadhassa magát az élménynek. Ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy ne kelljen folyamatosan a biztonság miatt aggódni és rettegni a nem kívánatos következményektől. Így tehát kijelenthetjük, hogy a jó szex biztonságos. De milyen módon érhetjük el ezt a biztonságot és melyik módszer mitől véd meg bennünket?

Okt 06

Mit kínál a Lelo Sona 2 Cruise? Egy teljesen új érzést, egy teljesen új orgazmushoz,ha valaha is úgy érezted, hogy a csúcspont lehetne még nagyobb, még élvezetesebb.

Szept 01

Ha megvan a klasszikus twister társasjáték, akkor ne habozz és alakítsd át szexi vetkőzős felnőtt játékká, amelytől mind a ketten megizzadtok, mire meztelenek lesztek.

Strip Twister - Játék felnőtteknek

Máj 04

Határozottan nem ciki! Hogy miért nem, azt most részletesen taglaljuk.

 

Mai világban, a XXI. század eleji trendeknek megfelelően megszaporodtak a webáruházak, az erotikus és szexi kellékekkel foglalkozó webshopok, és az ehhez kapcsolódó internetes vásárlások. A szexualitás, a testi vágyak kielégítése már rég nem tabutéma, a társadalom jelentős része már nem bigott elvi vagy vallási témában. Ezen szex-eszközök használata teljesen elfogadott lett, beszerzésük legegyszerűbb módja, a netes vásárlás. Ehhez kapcsolódóan vizsgáljuk meg az eddig felmerült lényegesebb kérdéseket, és válaszokat.

Ciki szexshopból rendelni?


Szept 21

Szexelni jó, ezt senki sem tagadhatja. Egy mind mentális, mind testi szempontból jóleső dologról beszélünk, ami a párok közötti kapcsolatnak a kiteljesedése. Ez nem csak szociális, de fizikai igényünk is egyben, amit ha kielégítünk, az jótékony hatással van ránk testi és lelki szempontból is.

Nem is gondolnád, hogy mennyi területre hat pozitívan a rendszeres szexuális együttlét.

A következőkben lássuk tehát a szex jótékony hatásait.

A cikk folytatásáért kattints a képre!

szex jótékony hatásai

Szept 08

Egy legénybúcsú mindig izgalmas esemény, hiszen ez egyben azt jelzi, hogy valaki szándékai szerint egy életre elkötelezte magát a párja mellett. A hagyomány szerint ilyenkor a vőlegény férfi rokonai és barátai összegyűlnek, hogy egy felejthetetlen estét töltsenek együtt, mulassanak, szórakozzanak.


Ha azt szeretnénk, hogy az este tényleg igazán jól sikerüljön, nem árt előtte jól megtervezni és felépíteni azt. Nem tanácsos egyszerűen csak összegyűlni mindenféle előkészület nélkül, mert úgy hamar ellaposodhat a buli vagy ötletek és programok híján egy sima péntek estévé válhat, amire egy hét vagy egy hónap múlva senki nem fog emlékezni. Ezt pedig senki sem akarja, ugye? ;) 


Nézzük meg, mi kell ahhoz, hogy felejthetetlen élmény maradjon a legénybúcsú a vőlegyén és vendégei számára egyaránt!

A cikk folytatásáért kattints a képre!


legénybúcsú ötletekSzept 02

Az allergia egy igen kellemetlen betegség, ami nagyban megnehezíti a tüneteivel küzdő emberek életét, hát még ha szeretkezés közben jelentkezik... 

 

A kozmetikumokhoz hasonlóan a síkosítók is tartalmazhatnak allergéneket, melyekre egyesek esetleg érzékenyebben reagálhatnak. 

 

Cikkünkben összegyűjtöttünk minden infót, amit a síkosító allergia kapcsán érdemes lehet tudnod. 

 

A cikk folytatásáért kattints a képre!

 

síkosító

 Aug 27

Biztosan hallottál már róla, hogy vannak bizonyos vágyfokozó ételek, afrodiziákumok, melyek megnövelik a szexuális étvágyat. De azt is tudod, hogy melyek ezek?Cikkünk elolvasása után tudni fogod majd, hogy mit kínálj vacsorára, ha forró, erotikával fűtött éjszakát szeretnél.

A cikk folytatásához kattints a képre!Jún 23

Nem csak a gyerekek szeretnek játszani. Mi sem igazolná ezt jobban, mint az a sok-sok, kifejezetten felnőttek számára készített, pikáns társasjáték. Az egyik legnépszerűbb ezek között a Hancúr Párbaj, amely segít a pároknak felfedezni egymást és megtapasztalni a csábítás művészetét.

Izgalmas, huncut, orgazmust ígérő!

Cikkünkben többet is megtudhatsz róla!

A folytatásért kattints a képre!

 

Hancúr párbaj társasjáték bemutató

Máj 21

A férfi önkielégítés ugyanúgy a szexualitás része, mint maga a szex. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy ugyanazokkal a pozitívumokkal jár, mint a partnerrel eltöltött éjszakák: segít oldani a feszültséget, csökkenti a stresszt és a prosztatarák kockázatát, endorfint (vagy másként boldogsághormont) termel. Nem beszélve arról, hogy ha jól csinálod még a szexuális problémák javításában is segíthet.

 

A folytatásért kattints a képre!

 

férfi maszturbációÁpr 26

A tapintásnak, az érintésnek fontos szerepe van a szexben. A legtöbb kapcsolatból azonban egy idő után eltűnik a „kézimunka”  éppúgy egyébként, mint a petting is. Nagy hiba ez, hiszen éppolyan kielégülést okozhatsz már puszta kézzel is párodnak, mintha a legszenvedélyesebb együttléten lennétek túl. Nem beszélve arról, hogy miközben kézzel elégíted ki, arra is lehetőséged van, hogy megfigyeld teste reakcióit, kitapasztald mire, hogyan reagál, lehet az tempóbeli váltás, vagy a szorítás erőssége. Ezeket a tapasztalatokat pedig a későbbiekben arra fordíthatod, hogy jobb legyen (tovább tartson) a szex.

 

A cikk folytatásához kattints a képre!

 

pénisz kényeztetéseMárc 08

Régóta ismert tény, hogy a nők általában nehezebben jutnak el az orgazmusig, sőt, sok nő egyenesen képtelen a hüvelyi orgazmusra. Ennek fényében már akkor is nagyon ügyes a partner, ha az együttlét során egyszer örömet tud szerezni párjának.

A természet, vagy a biológia valószínűleg úgy akarta kiegyenlíteni ezt a helyzetet, hogy míg a férfiak könnyen de csak egyszer, addig a nők bár kissé nehezebben, de akár többszörösen is el tudnak jutni a csúcsra. Bizony, ez nem csak holmi mendemonda, a női többszörös orgazmus tényleg létezik!

Cikkünkből azt is megtudhatod hogyan juttathatod el partnered egymás után akár 2-3 alkalommal is a gyönyör kapujába!

 

A folytatáshoz kattints a képre!

többszörös orgazmus
Jan 18

A misszionárius póz a legnépszerűbb, leggyakrabban alkalmazott szexpóz. Sokak kedvence, míg néhányan kifejezetten unalmasnak találják, pedig a látszat és a megszokás ellenére rengeteg lehetőség rejlik benne. Ha szeretnél többet megtudni a misszionárius pózról és kíváncsi vagy, hogyan tehetnéd a hétköznapi szexet egy kicsit izgalmasabbá és élvezetesebbé, ezt a cikket neked ajánljuk! A cikk folytatásáért kattints a képre!

misszionárius póz

Okt 27

Szívesen kipróbálnál valami újdonságot a szexben, ami új izgalmakat ígér, mégsem túlságosan extrém? Hallottál már a péniszgyűrűről? A péniszgyűrű egy meglehetősen visszafogott szexuális kiegészítő, mely annak ellenére, hogy kifejezetten szolid, hatalmas, újszerű örömöket hozhat az együttlétekbe.

Cikkünkben összeszedtünk minden lényeges információt, amit a péniszgyűrű használata kapcsán érdemes lehet tudnod.

Olvasd el, tájékozódj, majd szerezd be és használd új péniszgyűrűd veszélytelenül és fesztelenül, úgy, hogy az mindkettőtök legnagyobb örömére szolgáljon!A folytatásért kattints a képre!

 

 

Okt 20

Unalmas a szex? Szívesen feldobnád, de nem tudod hogyan is kezd hozzá? Összegyűjtöttünk 50 (!) szex tippet, amik segítenek, hogy a hálószobában újra lángra lobbanjon a szenvedély!

Olvasd el szex tippek nőknek- gyűjteményünket, listánkat, inspirálódj és hódítsd meg estéről estére!

A folytatásért kattints a képre!

50 szex tipp nőknek

Máj 07

Miért fontos a megfelelő sikosítás? Melyik típust válasszam?

Mindenképp alkalmazzunk sikosítót szex közben, előjátéknál vagy maszturbálásnál. Egyrészt benedvesíti a száraz puncit – elkerülve a hüvelyszárazságot - és a péniszt, így sokkal élvezetesebb és könnyebb a behatolás, másrészt előjátékhoz is kiváló segédeszköz. 

Sokszor nem mindegy azonban, hogy olaj- víz- vagy szilikon bázisú síkosítót választasz-e. 

A szex blog ezen cikkéből megtudhatod mikor melyik a legideálisabb!

A folytatásért kattints a képre!

síkosító választás

Ápr 29

Ha nem vagy tisztában azzal, milyen típusú, anyagú, méretű és fazonú szexuális segédeszközt, egészen pontosan vibrátort válassz, akkor remélhetőleg ez a cikk segít majd a döntésben.

Számos vibrátor típus létezik ma a szexpiacon, amit akár boltokban (szexshopok- vagy drogériák kínálatában) vagy online vásárolhatsz. Nem baj, ha kezdő vagy a témában, ha még sosem láttál vagy használtál ilyen játékszert, ha végigolvasod a cikkünket magabiztosabban választhatsz majd igényeidnek megfelelő vibrátort. 

A cikk folytatásához kattints a képre!

milyen vibrátort válasszak

Ápr 17

A Gésa golyó használata - mit kell tudnod róla?

Mi is az a bizonyos gésagolyó? Mire jó, mi a funkciója és hogyan kell használni?

Biztosan te is hallottad már a gésagolyó kifejezést, sőt ha máshol esetleg nem is, filmekben (és nem csak a korhatáros filmekben) is gyakran megjelenő eszköz. Igaz, ezt az erotikus kiegészítőt kevesebben használják, mint például a vibrátorokat, vagy a szexi jelmezeket, de mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében. 

Cikkünk folytatásából megtudhatod, hogy ha már beszereztél egy ilyen eszközt, mit is kezdhetsz vele, hogyan használhatod, hogy kihozd belőle a maximumot! :) 

A folytatásért kattints a képre!


gésagolyó használata

Ápr 01

Barátnőd lánybúcsújára készültök? Gondot okoz az ajándékválasztás? Nem szeretnél mellélőni?

Olvasd tovább cikkünket, hogy megtudd mely lánybúcsú ajándék az örök klasszikus!


A cikk folytatásához kattints a képre!

lánybúcsú ajándékok

Márc 26

Mi is az a vibrátoros bugyi?

A nevéből adódóan következtethetünk a kinézetére, funkciójára, még akkor is el tudjuk képzelni, ha sosem használtuk de még csak nem is láttunk hasonlót.

A te fantáziádat is megmozgatta ez a szókapcsolat? 

Cikkünk folytatásából megtudhatod, hogy pontosan mi is ez a kis eszköz, mire való és hogyan juthatsz hozzá! 

A folytatáshoz kattints a képre!

vibrátoros bugyi

Márc 24

„A szexben az ölelés a legjobb!” – állítja a Halott Pénz, és mennyire igaza van. Az előjáték a tökéletes szexuális kapcsolat alapvető eszköze, domináns része, akár erotikus szexuális segédeszközökkel, akár azok nélkül, hiszen a szeretkezés nem csak az aktustól lesz teljes.

Az előjáték a nők többségének kifejezetten fontos, hosszú percekig de akár órákig is eltarthat. A legtöbb esetben a hölgyek számára még élvezetesebb lehet az együttlét ezen szakasza, mint maga az aktus.

De hogy mégis mitől lesz tökéletes az előjáték? 

Cikkünk folytatásából kiderül!

A folytatásért kattints a képre!

előjáték

Márc 23

Hogy miért van szükséged egy neccharisnyára? 

A válasz egyszerű: mert mindennel passzol, mindennel kombinálható és örök szexi darab! 

És ez még csak a kezdet... cikkünkből további 5 indokot adunk, hogy miért is érdemes gazdagítanod ruhatárad egy ilyen különleges harisnyával! 

A folytatásért kattints a képre!

 

neccharisnya

Márc 13

Az anál szex csínyja-bínyja

Az anál szex a szexnek talán a legszélsőségesebb formája, valaki vagy imádja, vagy a gondolatától is retteg, maximálisan elzárkózik tőle.
Te szívesen kipróbálnád? Izgat a gondolat, hogy vajon milyen érzés lehet a behatolás egy új fronton? Blogcikkünkből megtudhatod, hogyan fogjatok hozzá, hogy mindkettőtöknek élvezetes legyen az új kaland.

A cikk folytatásához kattints a képre!

anál szex

Jan 23

Fedezd fel énednek legerotikusabb oldalát egy szexi latex ruha viselésével!

Csempéssz be a hálószobába egy kis vadságot, vedd fel a domináns szerepet és lepd meg partnered egy új, izgalmas élménnyel!

A latex ruhák ellenálhatatlanul erotikus külsővel ruházzák fel viselőiket! 
CIkkünkből megtudhatod, hogyan dobja fel szexuáis életed egyetlen szexi fétish ruha!

A folytatásért kattints a képre!

latex ruhák

Dec 05

Olyan évet írunk, amikor alig meghökkentő, hogya szexuális vágy kialudt, nem működik az együttélés, vagy éppen már nem tudunk teljesíteni az ágyban. Hogy mi az oka ennek és mi az, amit mi megtehetünk mindennek elkerülése érdekében? Néhány bombabiztos és szexitippet adunk most nektek!

A folytatásért kattints a képre!

tippek a jó szexhez

Okt 28

Bilincs a hálószobában

Elveszteni vagy átvenni az irányítást az ágyban szexi is lehet! Bár gyakran nehéz elengednünk magunk és mindent kézben szeretnénk tartani, a hálószobában talán kivételt tehetünk. Bár sokan a vanília szex hívei, nem árt olykor beújítanunk, és kipróbálni új dolgokat is. S ha már belekóstolnánk például a szadomazo világába, érdemes lesz először egy bilincset beszereznünk. Az élmény és a forró hangulat garantált, ám nem mindegy hogyan használjuk e csodás játékszert! Cikkünkből most minden kiderül!

 

A folytatásért kattints a képre!

 

bilincs és szex

Okt 01

G-pont helye és izgatása- Ugye te tudod, hogy hol keresd és mit kezdj vele?

Az orgazmus segít csökkenteni a stresszt, hozzájárul a bőr ruganyosságához és az általános közérzetet is javítja. Azonban sok nő esetében az orgazmus – különösen a behatolással elért hüvelyi orgazmus – éppoly elérhetetlen álom lehet, mint a titokzatos G-pont felfedezése. Tegyünk hát pontot az ügy végére! Derítsük ki, hol és hogyan található meg az a bizonyos bűvös kéjpont.

 

A cikk folytatásához kattints a képre!

g-pont

Szept 30

A vibrátor használata, avagy így hozd ki belőle a maximumot!

 

Szeress bele vibrátorodba újra és újra! Hogyan? Most megtanítunk, hogyan érd el kis rezgő játékszereddel a legintenzívebb orgazmust, amelytől csak úgy beleremegsz.

Ne habozz tovább, olvasd el cikkünk a legforróbb tippjeinkkel.

A folytatáshoz kattints a képre!

vibrátor használata

Szept 23

Mennyi az annyi?

Az ideális péniszméret a nők szerint

 

Nem a méret a lényeg! Vagy talán mégiscsak a 16-17 centi, netánafölötti szerszámok okoznak ajakharapdáló, orgazmust orgazmusra halmozó pillanatokat? Most megtudhatod, hogy a hölgyek milyen péniszméretet preferálnak!

A folytatásért kattints a képre!

péniszméret - mekkora az ideális

Szept 12

A mai világban szerencsére már kevésbé számít tabu témának a szex, így nagyobb tér jut a szadomazo számára is. Sőt a Szürke Ötven Árnyalata trilógia óta a BDSM népszerűsége egyre csak nőtt. 
Szadomazo, BDSM, miről is van szó? 
Cikkünkből mindent megtudhatsz erről az extrém szexuális irányzatról.

 

Érintett témáink lesznek: 

- Szadomazo kifejezések - Kezdjük egy rövid szómagyarázattal

- Kicsit bővebben a témáról 

- A szadomazo ki nem mondott szabályai

- Tévhitek a BDSM-ről és "követőiről"

- A szadomazo eszköztár

 

A folytatáshoz kattints a képre!

szadomazo, bdsm

Jún 19

Szeretnéd lenyűgözni partnered egy különleges, izgató masszázzsal, ám azt sem tudod, hogy hogyan állhatnál hozzá?
Ne ess kétségbe! Segítünk, hogy olyan kielégítő kényeztetésben részesítsd partnered, amilyet egy hosszú nap után megérdemel.

 

Olvasd el cikkünket és megtudod, hogyan tudsz felejthetetlen erotikus masszázs élményt nyújtani partnerednek!

erotikus masszázsolajok

Jún 03

Tudtad, hogy az első, már valósághűbbnek mondható guminő neve Hitlerhez köthető? 

És azt, hogy majdnem egy magyar hölgyről formázták az egyik korszakalkotó guminő modellt?

Olvasd el cikkünket és ismerd meg a szexbabák izgalmas történetét!

A cikk folytatásáért kattints a képre!

guminők régen és most

Máj 20

Az óvszer a legbiztonságosabb és legnépszerűbb módja a védekezésnek. Előnye a tablettákkal szemben, hogy a legcsekélyebb módon sem avatkozik bele a hormonháztartásba, ráadásul a nemkívánt terhesség mellett a különböző nemibetegségekkel szemben is hatékony védelmet biztosít.

Az óvszer nyújtotta biztonság azonban csak abban az esetben garantált, ha használója rendeltetésszerűen, megfelelő körültekintéssel használja azt. 

A Pajkos Pajtás szexshop ezen cikkéből megismerheted azt a 10+1 leggyakoribb óvszerhasználati hibát, amely nemkívánt terhességhez, avagy különböző fertőzések terjesztéséhez vezethet. 

 

óvszerhasználat