• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Potencianövelő
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Szexi ruhák
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Vibrátor

  Vibrátor vásárlás hatalmas kínálatból!

  A vibrátor a legnépszerűbb szexeszköz a hölgyek körében. Készletünkben a klasszikus modellektől kezdve, a legmodernebb technológiát alkalmazóig minden típus megtalálható. A kényeztetők minden esetben minőségi gyártóktól származnak, így használatuk maximálisan megbízható és minden elvárást kifogástalanul kielégítő. 
  Ha vibrátor vásárlás előtt áll, a lehető legjobb helyen jársz!

  Változatos anyagok, formák, méretek és színek! A PajkosPajtás oldalán nők és férfiak egyaránt találhatnak maguknak izgalmas kényeztető eszközt. Ár tekintetében szintén ügyeltünk rá, hogy termékeinkkel széles palettát fedjünk le, így kiemelkedően kedvező árú, és prémium árkategóriájú vibrátort egyaránt talál kategóriánkban. Emellett rendszeres akciókkal és kedvezményekkel biztosítjuk, hogy vásárlóink minél minőségibb termékekhez juthassanak hozzá, kedvező áron.


  Böngésszen termékeink között és találja meg az ön igényeinek leginkább megfelelő darabot!

  Online szexshopunkban vibrátor vásárlás során a legjobb vibrátorok közül választhatja ki új kedvencét!

   

  A legideálisabb, legjobb vibrátor kiválasztása azonban nem könnyű feladat. Bár a vibrátorok legfőbb funkciójukban azonosak, a megannyi modell, a számos, különféle kialakítás meglehetősen megnehezíti a vásárló dolgát.

   

  Engedje meg, hogy segítsünk egy kicsit a kényeztető termékek közötti választásban!

  A vibrátor fajtái 

  Vibrator vásárlás előtt érdemes fejben tisztázni, hogy mire is szeretné használni a terméket. A kényeztetők között vannak, amelyek hüvelyi, míg mások anál izgatásra lettek tervezve. Ezen kívül vannak kifejezetten férfiak számára tervezett darabok is. Termékválasztás előtt ezeket a szempontokat mindenképp érdemes figyelembe venni.

   

  Klasszikus rúdvibrátorok

  rúdvibrátorok

  Ahogyan az elnevezés is mutatja, ezek a standard vibrátorok. Ha valakinek megemlíti a vibrator kifejezést, nagy valószínűséggel egy ilyen klasszikus rúdvibrátort képzel majd maga elé. Ezek a kényeztetők egyszerű, rúd formával rendelkeznek. Anyagukat tekintve meglehetősen szilárdak, aminek köszönhetően a lehető legoptimálisabban tudják átadni a rezgést. A kéneztetők ezen kategóriája alapvetően hüvelyi izgatásra lett kifejlesztve, de tökéletesen megállja a helyét a csikló izgatása során is. Méretüket tekintve rendkívül sokfélék lehetnek, beszerezhet belőlük egészen apró, 8-10 cm-es eszközt, de akár 19-22 cm-es darabot is.

   

  Realisztikus kényeztetők

  Ezek a kényeztetők a leginkább valósághű vibrátorok. Ha szeretné, hogy a kényeztetője minél inkább valósághű vibrátoroka valódi szex élményét nyújtsa, mint kinézetben, mint tapintásban egyaránt, az élethű vibrátorok kategóriából érdemes választania. Az élethű vibrátorok rendkívül valósághű külsővel rendelkeznek, megtévesztésig hasonlítanak a valódi péniszre. Ha bekötött szemmel kellene megtapogatnia ezeket a kényeztetőket, szintén rendkívül nehezen tudná megállapítani róluk, hogy nem egy valódi férfi tartozékai. Az élethű vibrátor modellek társaikhoz képest jóval puhább és rugalmasabb anyagból készülnek, hogy minél inkább a valódi pénisz érzetét nyújtsák. A realisztikus anyaghasználat azonban kompromisszumokat kíván: ezek a termékek puhább voltuk miatt a rezgéseket kevésbé intenzíven adják át, mint a klasszikus rúdvibrátorok.

   

  Csiklóizgatós vibrator:

  Ezeknek a kényeztetőknek nagyon jellegzetes formájuk van, ugyanis két ággal rendelkeznek (ezért csiklóizgatós vibrátorszokás őket nyuszi vibrátoroknak is nevezni, a két ág ugyanis olyan, mint két nyuszifül). Ez a vibrátor egyszere kényezteti a hüvelyt és a csiklót. A hosszabb szár a hüvelybe csúszik bele, miközben a rövidebb szár masszírozza a klitoriszt. A klitorisz minél intenzívebb stimulása érdekében gyakoriak közöttük a forgó mozgású darabok. Ha kényeztetés közben maximalizálni szeretnéd az élvezeteket, akkor mindenképp ebből a kategóriál érdemes választania. Amire mindenképp ügyeljen majd, hogy ezeknél a kényeztetőknél a termékek valódi hossza nem egyenlő a hüvelybe behelyezhető hosszal, hiszen tövében még ott bújuk a klitoriszizgató, ami gátolja a mély behelyezést.

   

  G-pont vibrátor, prosztata izgatók

  Bizony, a vibrátorok élvezetéből a férfiak sem maradhatnak ki. Ezek a kényeztetők, a G-pont, prosztata vibrátor modellek speciálisan férfiak gpont prosztata izgatószámára lettek kifejlesztve. Formájuk eltér a nőknek szánt termékektől. Annak érdekében, hogy minél könnyebben elérjék a kéjpontot, hajlított formát kaptak. Mivel behatolás terén is eltérőek a női darabokhoz képest, ezért a motor is egészen máshol, a készülékek végében, csúcsában kapott helyet. Férfiként mindenképp érdemes lehet kipróbálni egy ilyen terméket, még ha kezdetben viszolyog is tőle, az élmény ugyanis, amit ezek a kis pajkosok nyújtanak, utánozhatatlan.

   

  Análvibrátorok:

  Azoknak sem kell lemondaniuk a vibrátor rendelés lehetőségéről, akik az anális kényeztetést jobban preferálják a hüvelyinél. A kifejezetten anális kényeztetésre tervezett darabok, formájukat tekintve eltérnek hagyományosabb társaiktól. Az análvibrátorok rendszerint fokozatosan kiszélesedő talppal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy ki-ki ingerküszöbének megfelelően, a fokozatosság elvét követve használhassa őket. Ezeknél a vibrátoroknál különösen fontos szerepet játszik a megfelelő méret kiválasztása, ennek megfelelően megannyi különböző méretben és formában lehet őket beszerezni. Ha ön is az anális gyönyöröket rajongva kedvelők körébe tartozik, bátran ajánljuk ezeket a speciális darabokat.

   

  Speciális csiklóizgatók

  Korábban beszéltünk már csiklóizgatós vibrátorokról ez a kategória azonban nem megfelelő azzal. Az ebbe a termékkategóriába tartozó kényeztetők speciálisan a csikló stimulálására lettek kifejlesztve, többségük vaginális kényeztetésre abszolút nem is alkalmas. Mivel ezeket használva elsődleges csiklóizgató vibrátorszempont a csikló kényelmes elérése és hatékony ingerlése, ezért ezek a kényeztetők legtöbbször a hagyományosnál laposabb, hajlított formával rendelkeznek. Ha ön azok közé tartozik, akik könnyebben érnek el csiklóorgazmust, mint vaginálisat, ezek közül a termékek közül érdemes vibrátort választania.

  A kényeztető funkciók

  A vibrátor funkcionalitását tekintve érdemes elgondolkodni azon is, hogy milyen közegben, körülmények között lesz használva a kényeztető. Ez szabja meg ugyanis, hogy egészen pontosan milyen funkcióra is lesz szükség a terméket illetően. Alapvetően mindegyik vibrátor rendelkezik rezgő funkcióval, amely által képes stimulálni az érintett testrészt, a stimuláció mértéke és minősége azonban egyes daraboknál eltérő lehet akár attól függően is, hogy mennyi funkciót rejt magában a kényeztető.

  A funkciók sokaságát a termékek ára általában hűen tükrözi. Minél több mindenre képes az adott termék, annál magasabbra rúghat az ára.

  Az olcsóbb vibrátorok jellemzően alapfunkciókkal rendelkeznek, ilyen például a rezgés intenzitásának szabályozása.

  A magasabb kategóriájú vibrátoroknál már komplexebb kényeztető opciók közül lehet választani, úgy mint például a rezgési ritmus, vagy a rezgés erőssége. De van olyan vibrátor is, ahol a rezgést lökő mozgás, vagy elektro stimuláló funkció váltja fel.

  Napjainkban funkció tekintetében talán az okos vibrátor viszik a prímet. Ezeket a vibrátorokat egy telefonos applikációval lehet vezérelni, aminek köszönhetően távkapcsolat, vagy ideiglenes távolság esetén, a távol lévő partner is tudja vezérelni a kényeztetés intenzitását.

   

  A választott vibrátor lehet a fent említettek mellett vízálló, akkumulátoros, távirányítós stb. Persze nem lételem, hogy egy vibrátor akkumulátorról működjön vagy, hogy vízálló legyen, de ezek mind-mind olyan kényelmi szempontok, amelyek tükrözik egy termék valódi minőségét, hiszen maximálisan kényelmessé teszik használatukat, ügyelvén minden igényre. 

  (Funkciókról beszélve említést érdemel még a kényeztetők zajszintje. A legtöbb helyzetben fontos, hogy a termék diszkrét használatot tegyen lehetővé és ne zúgjon úgy, mint egy porszívó. A márkás termékek gyártói már erre is ügyelnek, így ha fontos önnek a meghitt használat lehetősége, mindenképp érdemes márkás termékeink közül választania.)

   

  A kényeztető rudak anyaga

  A vibrátor anyaga nagyban meghatározza az általa okozott élményt. Az anyag érintkezik a bőrünkkel így nem mindegy, hogy az mennyire puha, vagy érdes, vagy hajlékony, vagy tapadós, nem beszélve arról, hogy bizonyos anyagok jobban, míg mások kevésbé jól vezetik a rezgéseket, azokat a rezgéseket, amik majd a gyönyört okozzák. A Pajkos Pajtás szexshop oldalán különböző anyagú vibratorok közül válogathat, gazdag kínálatban. A vibrátor rendelés sosem volt még ilyen egyszerű, nem mellesleg rendkívül diszkrét!

  A vibrátor rendelés során ezekkel az anyagokkal találkozhat a leggyakrabban:

  • Műanyag

  A vibrátor modellek egy része, jellemzően a rúdvibrátorok, ABS-ből, kemény, fényes műanyagból készülnek. Ennek az anyaghasználatnak az előnye, hogy ezek a kemény vibrátorok jól vezetik a rezgéseket és viszonylag igénytelenek, semmilyen különösebb odafigyelést nem igényel időtállóságuk.

   

  • PVC

  A PVC-ről a legtöbben gagyira asszociálunk, ám vannak minőségi PVC anyagok is, így vibrátorok között is találhatók meglehetősen jó, valósághű kinézetű és tapintású kényeztetők. A PVC anyagú szexeszközök erősek, ugyanakkor egyben rugalmasak is. Ellenállóak az alkohollal és az olajjal szemben, így olaj bázisú síkosítóva is gond nélkül használhatók. Emellett alkalmazkodnak a testhőméséklethez is. Az új PVC anyagú termékekre jellegzetes szag jellemző, ám ez hosszabb levegőztetés hatására nyomtalanul eltűnik.

   

  • Szilikon

  A szexeszközök gyártása során ez a leggyakrabban és legnagyobb előszeretettel használt anyag. Azonban szilikon és szilikon között is hatalmas lehet a minőségbeli különbség. Vannak olcsóbb, gyengébb minőségű darabok és vannak, amik orvosi tisztaságú szilikonból készültek. Tapintásra a szilikon kényeztetők egy része a gumihoz hasonlatos, vannak azonban minőségibb darabok, melyek felülete egészen puha, bársonyos.

  A szilikon vibrátorokra jellemző, hogy: illatmentesek, rendkívül tartósak, remekül alkalmazkodnak a test hőmérsékletéhez, antiallergének és könnyen tisztíthatók.

  Ha ilyen anyagú vibrátort választ, ügyeljen rá, hogy ne használja szilikon, vagy olaj bázisú síkosítóval, ezek az anyagok ugyanis kárt tehetnek a szilikon vibrátor anyagában.

   

  • Latex

  A latexszintén egy gumifajta, melyet gyakran használnak fel különböző szexeszközök, de akár még szexi öltözetek gyártása során is. Hátránya, hogy sokan allergiásak a latex anyagra, így ha érzékeny a bőre, olyan vibrátort keressen, amely kifejezetten és maximálisan latexmentes.

  A latex anyagú vibrátorokra jellemző, hogy: rendkívül jól alkalmazkodnak a test hőmérséhletéhez, erősek és rugalmasak, könnyen tisztíthatók, kiemelten higiénikusak.

  Ha ilyen anyagú vibrátort választ, ügyeljen rá, hogy ne használja olajos síkosítóval és ne tisztítsa agresszív tisztítószerrel, az olaj és az erősebb tisztítószerek ugyanis kárt tehet a latexben.

   

  • Acrylic / akril

  Az akril egy szintetikus, üvegszerű, hőre jól táguló anyag. Az akril nem tartalmaz semmilyen mérgező, vagy káros anyagot, ezért gyakran használják például a fogászatban is. Az akril vibrátorok felülete rendkívül sima, ennek köszönhetően ez az egyik legjobban csúszó anyag a vibrátorok esetében.

  További jellemzőjük, hogy kiválóan vezetik a rezgéseket, olajállóak, antiallergének, könnyen tisztíthatók és jól alkalmazkodnak a testhőhöz.

   

  Vibrátor méretek 

   

  Termékválasztás során mindenképp érdemes átgondolni, hogy megközelítőleg milyen méretre is lesz szüksége. Figyelembe kell venni a tényt, hogy a vibrátorok hossza nem minden esetben egyenlő azok valódi használati hosszával. Különösen igaz ez a nyuszi vibrátorokra. Ezeknek a kényeztetőknek a tövében apró klitoriszizgató karok helyezkednek el, amik elvesznek a termék gyakorlati behelyezhető hosszából. 

  Egy kis segítség:

  Az átlagos, merev állapotban lévő péniszhosszúság nagyjából 15-18 cm, átmérője pedig körülbelül 3,5-4 cm. Természetesen a vibrátorokra vonatkozóan is igaz lehet, hogy nem feltétlen a méret határozza meg az élvezetek fokát, de mindenkinél megvan az a bizonyos méret, amit a leginkább preferál. Kezdő vibrátorhasználóknak a kisebb és vékonyabb átmérőjű kényeztetőket ajánljuk. Az igazi ínyencek pedig akár extra méretű, 25-38 cm átmérőjű termékeink közül is válogathatnak!

   

  Vibrátor márkák

  Végezetül pedig vibrátor rendelés előtt dönteni kell azt illetően, hogy milyen minőségű, márkájú vibrátorra is van szükség, illetve igény. Az online szexshopunkban vásárolható kényeztetők mindegyike bőrbarát anyagokból készült, használatuk maximálisan biztonságos. Magas minőségű és átlagos minőségű termékeink között azok tartósságában, a rezgést vezérlő elektronika összetettségében, a csomagolásában és az árában lehet némi különbséget lelni. A termékek ára minden esetben tükrözi azok minőségét és tudását. Vibrátor vásárlása előtt érdemes tehát azt is átgondolni, hogy milyen gyakori használatra szánjuk a terméket. Ha csak kipróbálás gyanánt, első vibrátorként, remek szolgálatot tehet egy olcsóbb, kevesebb funkcióval bíró termék is. Ám ebben az esetben is azt ajánlanánk, hogy ne a legolcsóbb vibrátorok közül válasszon, hiszen az első benyomás meghatározó lehet a későbbi eszközhatnálatra nézve.

  Gyakori használat céljából történő vásárlás esetén egyértelműen érdemes egy több funkciós, minőségibb darabot választani. Kínálatunkban több luxus márka darabjai is megtalálhatók, úgy mint a

  - Lelo vibrátorok,

  - Satisfyer,

  - We-Vibe,

  - Svakom,

  - Womanizer vibrátorok. Ezek a kényeztetők jelentik az abszolút csúcsát a szexeszközök általi kényeztetésnek.

   

  A felsoroltak mellett temérdek egyéb szempont szerint is válogathat kínálatunkból vibrátor rendelés során.

  Választhat:

  • különböző színű szexeszközöket: kínálatunkban a legextrémebb rózsaszíntől a szolid bőrszínűig találhat termékeket. A szín a legtöbbször nem elsődleges szempont a választás során, gyakori használat esetén azonban némi pluszt ad a termékhez, annak szerethetőségéhez, ha egy számunkra kedves színben tündököl. A vibráló színek vidám, energikus megjelenést kölcsönöz a kényeztetőknek. A szolidabb hölgyeknek ezzel szemben inkább a pasztel árnyalatokat, vagy a bőrszínű darabokat ajánljuk. Egy ilyen vibrátor szinte a hálószoba éke lesz.

   

  • különböző formájú eszközöket: A vibrátorok különböző formákban érhetők el. A felhasználási funkció (mint például a prosztatavibrátorok, vagy a csiklóizgatós vibrátorok esetében) nagyban meghatározza a vibrátor formáját. Azonban a felhasználástól függetlenül is találhatók mindenféle változatos formájú és felszínű vibrátorok, úgy mint például a klasszikus rúdvibrátor, kedvelt péniszforma, vagy egészen különleges designer kialakítású vibrátorok.

  vibrátorok 

  Igazából ahányféle használó, annyiféle ízlés, mindenki másra teszi le a voksát vibrátor rendelés és használat során, így valójában mindenkinek magának kell megtalálnia, hogy melyik számára a legmegfelelőbb, legjobb vibrátor. A fentieket végigolvasva, immáron tudja, hogy mi mindenre lehet érdemes odafigyelni vibrátorválasztás során. Válasszon olyan terméket, amelyről minden szempontból megbizonyosodott, hogy ideális választás lesz ön számára. 

   

  Reméljük, hogy rövid összegzésünkkel segítettünk, és készletünkből Ön is megtalálja a számára legideálisabb terméket! Önnek is jár a legjobb vibrator!

  Partnerének keres pikáns ajándékot? Egy ízléses vibrátor jó választás lehet. De nézzen körül felnőtteknek szánt ajándékaink között is!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék