Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Női izgatók


A nők maximális gyönyöreiért speciálisan kifejlesztett női izgatók, izgató eszközök

Női izgatók termékkínálatunkban minden olyan izgató eszközt megtalál, ami egy kéjre vágyó nő szekrényéből, kelléktárából nem hiányozhat! Vibrációs tojások, csiklóizgatók és gésagolyók hatalmas választékát kínáljuk vásárlóink számára.

Válasszon minőségi termékeink közül és lepje meg önmagát, vagy partnerét egy új, kényeztető eszközzel!


224 termék
Klitoriszizgatók
141 termék
Vibrotojások


Izgató eszközök nőknek

A női izgatók a kéjes vágyak teljes mértékű kielégítését lehetővé téve, elrepítik a hölgyeket az érzékiség birodalmába. 

A gésagolyók, másnéven a kéjgolyók talán az egyik legismertebb női erotikus játékszerek, már azért is, hiszen az Ötven árnyalat trilógia egy kiemelt fejezetében is találkozhattunk velük. A keleti kultúrából származó kéjgolyó, mint ahogy neve is mutatja, a kéjes érzés kiváltásáért felelős. Mindemellett gyógyászati szempontból is fontos és hasznos szolgálatot tehet, hiszen a hüvely tréningezéséhez is tökéletes eszköz. Itt fontos kiemelni a golyók hüvely-izomzat fejlesztésére és az orgazmus-készség növelésére tett pozitív hatásait. Ezeket a hasznos kis ezsközöket akár a nőgyógyász is ajánlhatja az inkontinencia kezelésére. A gésagolyók mindemellett az együttlétek során használhatóak még az orgazmus kiváltására, az idegpályák jobb működésének stimulálására, valamint a kéjérzet fokozására is. Tehát esetükben egy rendkívül sokoldalú, több szempontból hasznos eszközről beszélhetünk. Nem csoda, hogy névadóik, a gésák olyan szorgalommal használták ezeket az izgató játékszereket.

 

Az önkielégítés legjobbjai

női izgatók - gésagolyók

A klitoriszizgatók is a hölgyek számára kifejlesztett izgatók kategóriájába tartoznak. Az ujjvibrátorként is ismert szexuális játékszerek igazából minden helyzetben használhatók. Önkielégítéshez, együttlét előtt, vagy közben, illetve akár anális együttlét előtt és közben is tökéletes választás lehet. Főként az anális szexet megelőzően lehet praktikus használatuk, hiszen segítségükkel nem csak, hogy kellemesen izgathatjuk partnerünket, hanem egyben fokozatosan tágíthatunk is az ánuszon. Nem szabad azonban megfeledkezni az eszközök tisztántartásáról! A megfelelő tisztítás minden erotikus eszköz / izgató használata során elhanyagolhatatlan szempont!női izgatók

A vibrációs tojást sokan a kényeztetés legfelső fokaként emlegetik. Mivel ezek az apró, huncut örömszerzők könnyen elrejthetők, ezért használhatók akár munkában, akár a kávézóban, sőt, izgathatja magát titokban, kedvenc italát szürcsölve is. Izgalmasan hangzik, ugye?  De nem csak önkielégítéshez, előjátékhoz is remekül szolgálnak a vibrációs tojások! 

Igazán kéjes kalandokban lesz része annak, aki a fenti izgató eszközök közül bármelyiket is kipróbálja.

Válogasson minőségi termékeink közül és fedezzen fel újabb gyönyörforrásokat!

 

Tipp: minden alkalommal ügyeljen az izgató tisztaságára! Válogasson intim higiénia kategóriánk termékei közül megfelelő tisztítószert újonnan szerzett eszközéhez!