Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

BDSM, bizarr


BDSM eszközök, szado-mazo kellékek

Ha kedveli a szexben az extrémitást, ebben a termékkategóriában garantáltan kedvét leli majd. A kéjes fájdalomkeltés, az alá- és fölérendelt viszonyok kifejezését segítő eszközök tárháza nyitva áll ön előtt. Bilincsek, kötözők, szájpeckek, ostorok és minden egyéb olyan eszköz, mely kimeríti a BDSM eszközök, szado-mazo fogalmát. 

Nem számít, hogy még csak most kezd majd beleízlelni ebbe a különleges világba, vagy már évek óta a műfaj kedvelője és űzője: nálunk garantáltan megtalálja az igényeihez leginkább illeszkedő eszközt!

Válogasson termékeink közül és élje ki dominanciáját! Vagy inkább alávetett lenne? ;)


222 termék
Fetish ruházat
68 termék
Korbácsok
221 termék
Kötözés, bondage
56 termék
Láncok, csipeszek
54 termék
Szexhinta, táncrúd


BDSM kellékek


A szado-mazo szex bizarr világa teret enged azok számára, akik szeretik a domináns, uralkodó, vagy alávetett szerepeket a szexben. 

A kéjes fájdalomérzet, ahogyan az alávetettség, bár elsőre különösen hangozhat, mégis rendkívül izgató hatással tud bírni. Az, hogy nem mi rendelkezünk testünkről, hogy ki vagyunk szolgáltatva partnerünk kényének kedvének, bizony beindítja a fantáziánkat. Voltaképpen nem más ez, mint egy extrém, némileg talán bizarr szerepjáték. Ám abból a lehető legjobbféle. 

Ha ismeri A szürke ötven árnyalata sorozatot, bizonyára az ön fantáziáját is megmozgatta a gondolat, hogy milyen lenne hasonló kalandokat megélni partnerével. Az elhatározás az öné, a minőségi szexeszközöket és játékszereket pedig mi biztosítjuk! 

A BDSM világába való belépéskor fontos a fokozatosság és hogy kellő tapintattal legyen párja irányába. Mielőtt belelendülnek a termékvásárlásba és majd a játékokba, nem árt ha beszélgetnek egy keveset a témáról. Mi az, ami a partnernél még belefér és mi az, ami már abszolút tabu. Kezdjék a BDSM kellékek közül egy viszonylag visszafogottabb eszközzel, válasszanak bilincseink, kötözőink közül és szerezzen be egy szexi BDSM bőr, vagy latex ruhát! Jól jöhet a kezdésnél még egy cirógató is.bdsm eszközök

Ha már benne vannak a játékban fokozzák az extrémitást izgalmas bdsm eszközök : szájpeckekkel, csipeszekkel és bármely merészebb eszközzel. 

Szado-mazo kiegészítőinket, játékszereinket használva garantáltan nem lesz unalmas a szex. 

Ha a fentieknél szolidabb eszközre vágyik, nézzen körül a dildók között. 

 

Szívesen olvasna még a BDSM-ről? 
Ide kattintva megismerheti ezt a különleges, izgalmas szexuális irányzatot.