Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

BDSM, bizarr


BDSM eszközök, szado-mazo kellékek

Ha kedveli a szexben az extrémitást, ebben a termékkategóriában garantáltan kedvét leli majd. A kéjes fájdalomkeltés, az alá- és fölérendelt viszonyok kifejezését segítő eszközök tárháza nyitva áll ön előtt. Bilincsek, kötözők, szájpeckek, ostorok és minden egyéb olyan eszköz, mely kimeríti a BDSM eszközök, szado-mazo fogalmát. 

Nem számít, hogy még csak most kezd majd beleízlelni ebbe a különleges világba, vagy már évek óta a műfaj kedvelője és űzője: nálunk garantáltan megtalálja az igényeihez leginkább illeszkedő eszközt!

Válogasson termékeink közül és élje ki dominanciáját! Vagy inkább alávetett lenne? ;)


14 termék
Ágyneműk, gyertyák
111 termék
Elektro és orvos szex
86 termék
Korbácsok
171 termék
Kötözés, bondage
65 termék
Láncok, csipeszek
62 termék
Maszkok, peckek
28 termék
Szexhinta, táncrúd


BDSM kellékek


A szado-mazo szex bizarr világa teret enged azok számára, akik szeretik a domináns, uralkodó, vagy alávetett szerepeket a szexben. 

A kéjes fájdalomérzet, ahogyan az alávetettség, bár elsőre különösen hangozhat, mégis rendkívül izgató hatással tud bírni. Az, hogy nem mi rendelkezünk testünkről, hogy ki vagyunk szolgáltatva partnerünk kényének kedvének, bizony beindítja a fantáziánkat. Voltaképpen nem más ez, mint egy extrém, némileg talán bizarr szerepjáték. Ám abból a lehető legjobbféle. 

Ha ismeri A szürke ötven árnyalata sorozatot, bizonyára az ön fantáziáját is megmozgatta a gondolat, hogy milyen lenne hasonló kalandokat megélni partnerével. Az elhatározás az öné, a minőségi szexeszközöket és játékszereket pedig mi biztosítjuk! 

A BDSM világába való belépéskor fontos a fokozatosság és hogy kellő tapintattal legyen párja irányába. Mielőtt belelendülnek a termékvásárlásba és majd a játékokba, nem árt ha beszélgetnek egy keveset a témáról. Mi az, ami a partnernél még belefér és mi az, ami már abszolút tabu. Kezdjék egy viszonylag visszafogottabb eszközzel, válasszanak bilincseink, kötözőink közül és szerezzen be egy szexi BDSM bőr, vagy latex ruhát! Jól jöhet a kezdésnél még egy cirógató is.bdsm eszközök

Ha már benne vannak a játékban fokozzák az extrémitást izgalmas bdsm eszközök : szájpeckekkel, csipeszekkel és bármely merészebb eszközzel. 

Szado-mazo kiegészítőinket, játékszereinket használva garantáltan nem lesz unalmas a szex. 

Ha a fentieknél szolidabb eszközre vágyik, nézzen körül a dildók között. 

 

Szívesen olvasna még a BDSM-ről? 
Ide kattintva megismerheti ezt a különleges, izgalmas szexuális irányzatot.

Webáruház készítés