Drogéria

Minden, amire egy jó szexhez szükség lehet

Ebbe a termékkategóriába összegyűjtöttünk minden olyan terméket, melyek segítenek, hogy a szex még biztonságosabbá és élvezetesebbé váljon.
Sokszor egy kis figyelmesség, egy vágykeltő masszázs, egy hangulatos gyertya is elegendő lehet ahhoz, hogy kicsit kiszakadjunk a hétköznapokból és a szexet változatosabbá, izgalmasabbá, élvezetesebbé tegyük.

Itt mindent megtalál, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy az együttlétekből kihozza a maximumot! 

Szexpatika - Az élvezetes és biztonságos szex alapjai 

Szexpatika termékkategóriánkban minden olyan erotikus terméket megtalál, amelyekkel biztonságosabbá és élvezetesebbé teheti az együttléteket. Ez a gyűjtőkategória voltaképpen a szex nélkülözhetetlen, alap kellékeit tartalmazza.

Bármi is legyen a cél, a biztonság, az élvezetek, vagy az izgalmak növelése, ezek között a termékek között garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van.

A szexpatika fő terméktípusai közé tartoznak többek között a síkosítók, masszázsolajok, vágykeltők és a különböző óvszerek is.

A biztonság minden együttlét során mellőzhetetlen szempont kell, hogy legyen, az óvszerek és részben a különböző síkosítók is ezt e célt szolgálják.  Emellett egy kis plusz igényességgel, odafigyeléssel könnyedén megfűszerezheti, változatosabbá teheti a szeretkezéseket, ehhez ajánljuk különleges masszázsolajainkat, valamint ellenállhatatlan vágyfokozó termékeinket.

A termékek összeválogatása során arra törekedtünk, hogy minél minőségibb márkákat sorakoztassunk fel, emellett azonban lehetőleg minél szélesebb árskálát fedjenek le termékeink. Így 

szexpatika

igyekszünk elérni, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb árkategóriájú terméket, mindezt  jelentősebb kompromisszumok nélkül.

A vásárlás folyamata a szexshop oldalán rendkívül egyszerű. A szállítás terén pedig mindig maximális diszkréciót biztósítunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a csomagolásra nem lesz feltüntetve annak tartalma, sem pedig a szexshop neve, és semmi, ami arra utalna, hogy erotikus kiegészítőt vásárolt. 

Amennyiben még ma vásárol, úgy 1-2 napon belül kézhez is kaphatja a rendelt terméket. Sőt, igény esetén személyes átvételt is tudunk biztosítani budapesti székhelyünkön.

Böngésszen termékeink között és javítson erotikus élményei minőségén!

Lepje meg kedvesét egy érzéki masszázzsal, válogasson az erotikus masszázsolajok közül!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék