Szűrés
Készlet

Késleltető férfiaknak

Ejakulációs késleltetők a hosszabb aktusért

A férfiak esetében gyakran előfordul, hogy hamarabb jutnak el az orgazmusig, mint partnerük. Sokan képtelenek az orgazmus késleltetésére. Ebben nyújthatnak hatékony segítséget ejakulációs késleltető termékeink.

Ejakuláció késleltető termékeink használatával a férfiak a szokásosnál sokkal tovább bírhatják az aktust, így biztosítva a közös orgazmust. A közösen átélt orgazmus a szex tetőpontja.

Rendszerint korábban élvez el partnerénél, de szeretné a közös orgazmus gyönyöreit megtapasztalni?

Válasszon minőségi ejakuláció késleltető termékeink közül!

 


27termék124
27termék124

A korai megömlés azt az állapotot, problémát jelenti, mikor a férfi nem képes szabályozni az orgazmus és az ejakuláció idejét.  A közösülés során, rendkívül röviddel a behatolás után eljut a magömlésig, szándéka ellenére is képtelen megvárni, míg partnere eléri az orgazmust. A jelenség bármely életkorban jelentkezhet, a háttérben pedig megannyi biológiai, vagy környezeti ok meghúzódhat. 

A kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a probléma. A szakértők nem tekintik a jelenséget betegségnek, a hátterében legtöbbször pszichés tényezők, érzelmi okok rejtőznek: stressz, depresszió, vagy akár szorongás.

Szerencsére különböző készítmények, speciális krémek és spray-k segítségével ez a probléma a legtöbb esetben könnyen és hatékonyan kezelhető lehet.

Az ejakuláció késleltető termékek nagyon enyhe érzéscsökkentő hatással rendelkeznek, aminek köszönhetően a pénisz kevésbé lesz érzékeny, ingerlékeny, így a magömlés kitolódik, az aktus hossza megnyúlik, ezáltal lehetőséget teremtve, hogy a páros tagjai együtt jussanak el a csúcsig.  

Az ebben a kategóriában található termékek megakadályozhatják a gyors ejakulációt, így nyújthatnak lehetőséget, hogy a szex a partner számára is maximálisan kielégítő élmény legyen.

Az ejakuláció késleltetők rendkívül népszerűek a férfiak körében, hiszen használatuk roppant egyszerű és gyorsan kifejtik hatásukat.ejakuláció késleltetők

A késleltetők kaphatók étrend kiegészítők, óvszerek, krémek és sprayk formájában.  

Próbálja ki termékeinket és tapasztalja ki, hogy melyik az ön számára legideálisabb!

Szerezzen örömet partnerének, mutassa meg, hogy törődik azzal, hogy számára is élmény legyen minden egyes együttlét! 

 

Még egy kis plusz segítségre vágyik a szexben? 
Nézze meg potencianövelő termékeinket is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék