Kategóriák
Szűrés
Készlet
(28)
(10)
(72)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Előjátékhoz

Főkategória >Szexeszközök >Előjátékhoz

Kényeztetők előjátékhoz

Az előjáték az egyik legfontosabb szakasza a szexnek, hiszen sokszor itt dől el, hogy a felek mennyire tudnak ráhangolódni egymásra, valamint, hogy mindkét fél számára egyformán élvezetes lesz-e az együttlét.

Ezen az oldalon olyan termékeket talál, melyek kifejezetten az előjátékot hivatottak színesebbé, izgalmasabbá, érzékibbé tenni.

Csábító illatú gyertyák, tollból készült, finom cirógatók, apró kényeztetők.

Válasszon közülök és szerezzen örömet partnerének!


Sorrend:

prev
next


prev
next

Sorrend:

Az előjátékot sokan hajlamosak elkapkodni, vagy akár teljesen mellőzni. Nagy hiba ez, ugyanis az előjáték segít egymásra hangolódni, segít előkészíteni a terepet, mindezeknek köszönhetően pedig sokkal intenzívebb orgazmust lehet általa átélni.

A hölgyek számára különösen fontos szerepe van az előjátéknak, hiszen számukra a legtöbbször nehezebb eljutni addig a szintig, ami már orgazmust eredményez. Emellett megannyi nő számára sokszor élvezetesebb maga az előjáték, mint az aktus.  De a férfiak is igénylik a finom érintéseket, a huncut játékokat.

Az előjátéktól lesz egy kapcsolatban a szex kiegyensúlyozott és vággyal, érzelmekkel teli.előjátékhoz

Termékeink között megannyi különböző, egytől-egyig minőségi kényeztetőt talál. Ezek az eszközök segítenek, hogy jobban megismerje saját maga és partnere testét és kitapasztalják, hogy kinek mi okoz örömet.

Válasszon termékeink közül és partnerével fedezzék fel valamennyi titkos erogénzónájukat!

Felcsatolható játékszerek - ezeket már próbálta? ;)