Szűrés
Készlet

Feromon parfüm

Csábító illatú feromon parfümök szuper tartós illattal

A feromon parfümök garantáltan ellenállhatatlanná teszik kiszemeltje számára. Szeretne egy kis rásegítést a randevún? Jól jönne egy kis plusz önbizalom? Válogasson elsőosztályú parfümjeink közül és nem marad közömbös kiszemeltje számára!


39termék124
39termék124

Mi is az a feromon?

A feromon olyan kémiai anyag, melyet az emberi és állati szervezet termel.  A lélegzet, valamint az izzadság közreműködésével a feromonok a levegőbe kerülnek. Az ellenkező neműek érzékelik ezeket az (egyébként számunkra szagtalan) anyagokat, majd bekerülvén az idegpályájukon keresztül az agyukig, tudat alatt dekódolják, majd reagálnak rájuk.  A feromonok hatással vannak az érzelmeinkre, a vágyainkra, a szimpátiánkra, az ellenszenvünkre és a szexuális érdeklődésünkre egyaránt. Tehát ezeknek az anyagoknak jelentős szerepük van a kommunikációban, az emberek párválasztására (ahogyan az állatokéra is) hatással lehetnek. 

 

Hogyan működnek a feromon parfümök?

feromon parfümök

Napjainkban a megannyi szépészeti terméknek, illatos tusfürdőknek, testápolóknak és mindenféle kenékne köszönhetően, előfordulhat, hogy feromonjaink hatása meggyengül. A feromon parfümök aktívabbá teszik, felerősítik az illető saját feromonjait. Ezáltal segítenek abban, hogy használójuk ellenállhatatlanabb legyen az ellenkező neműek számára.

 

A termékek hatására magabiztosabb, vonzóbb megjelenésű lehet, aminek köszönhetően könnyebben érhet el sikereket az ismerkedések, hódítások során.

Próbálja ki termékeinket és érjen el új sikereket a csábításban!

Ha menstruáció ideje alatt sem szeretne lemondani a forró kalandokról, tekintse meg szextampon kínálatunkat is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék