Kategóriák
Szűrés
Készlet
(2)
(17)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Feromon parfüm

Főkategória >Szexpatika >Feromon parfüm

Csábító illatú feromon parfümök szuper tartós illattal

A feromon parfümök garantáltan ellenállhatatlanná teszik kiszemeltje számára. Szeretne egy kis rásegítést a randevún? Jól jönne egy kis plusz önbizalom? Válogasson elsőosztályú parfümjeink közül és nem marad közömbös kiszemeltje számára!


Sorrend:


Sorrend:

Mi is az a feromon?

A feromon olyan kémiai anyag, melyet az emberi és állati szervezet termel.  A lélegzet, valamint az izzadság közreműködésével a feromonok a levegőbe kerülnek. Az ellenkező neműek érzékelik ezeket az (egyébként számunkra szagtalan) anyagokat, majd bekerülvén az idegpályájukon keresztül az agyukig, tudat alatt dekódolják, majd reagálnak rájuk.  A feromonok hatással vannak az érzelmeinkre, a vágyainkra, a szimpátiánkra, az ellenszenvünkre és a szexuális érdeklődésünkre egyaránt. Tehát ezeknek az anyagoknak jelentős szerepük van a kommunikációban, az emberek párválasztására (ahogyan az állatokéra is) hatással lehetnek. 

 

Hogyan működnek a feromon parfümök?

feromon parfümök

Napjainkban a megannyi szépészeti terméknek, illatos tusfürdőknek, testápolóknak és mindenféle kenékne köszönhetően, előfordulhat, hogy feromonjaink hatása meggyengül. A feromon parfümök aktívabbá teszik, felerősítik az illető saját feromonjait. Ezáltal segítenek abban, hogy használójuk ellenállhatatlanabb legyen az ellenkező neműek számára.

 

A termékek hatására magabiztosabb, vonzóbb megjelenésű lehet, aminek köszönhetően könnyebben érhet el sikereket az ismerkedések, hódítások során.

Próbálja ki termékeinket és érjen el új sikereket a csábításban!

Ha menstruáció ideje alatt sem szeretne lemondani a forró kalandokról, tekintse meg szextampon kínálatunkat is!