Szűrés
Méret
Készlet

Fétis divat, kiegészítők

Olyan extrém, erotikus ruhákat gyűjtöttünk össze ebben a termékkategóriában, melyekben garantáltan lehengerelheti partnerét!

A bőr ruhák szorosan a testre tapadva emelik ki annak legszebb domborulatait. Nincs az a nő, vagy férfi akin ne állna vadítóan egy ilyen merészebb ruhadarab.

Ha fel szeretné dobni szexuális életét, ha szeretné egyenesen elképráztatni partnerét, válogasson minőségi féris ruháink és kiegészítőink között!

 


167termék124
167termék124

A bőr, vagy bőr hatású női erotikus ruhák senkit sem hagynak hidegen. Olyan klasszikus erotikus darabok ezek, melyek nem hiányozhatnak egyetlen merészebb hölgy ruhatárából sem. A különleges anyaghasználatnak köszönhetően ezek a ruhák karcsúsítják a derekat és kiemelik a gömbölyded formákat, a melleket és a feneket. Természetesen csak abban az esetben, ha egyáltalán fedik ezen testrészeket. 

A merész ruhadarabok olykor pusztán csak vadítóan szexi láncokból és bőr pántokból állnak. Így úgy nyújtanak vad erotikus látványt, hogy valójában alig takarnak valamit. 

Termékkínálatunkban klasszikusabb és extravagánsabb darabok közül is válogathat.

A bőr ruhák ideálisak bdsm alapú szerepjátékokhoz, de akkor is kitűnőek, ha egyszerűen csak fel szeretné kicsit forrósítani a hálószoba hangulatát. 

Egy ilyen öltözetbe bújva önbizalma és szexuális kisugárzása az egekbe szökik és partnere pillanatok alatt behódol domináns megjelenése előtt. 

Uralja az éjszakát, uralja a partnerét egy extrém ruhadarabban!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék