Kategóriák
Szűrés
Mérete
(4)
(13)
(38)
(11)
(37)
(40)
(1)
(11)
(36)
(1)
(7)
Készlet
(49)
(150)
(83)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Fetish ruházat

Főkategória >Fetish ruházat

Fetish ruházat férfiaknak és nőknek

Csempésszen be a hálószobába egy kis vadságot, vegye fel a domináns szerepet és lepje meg partnerét egy új, izgalmas élménnyel! Fetish ruháink ellenálhatatlanul erotikus külsővel ruházzák fel viselőiket! Válasszon bőr, lakk vagy latex kínálatunkból!


Sorrend:


Sorrend:

Fedezze fel énjének legerotikusabb oldalát egy szexi fetish ruha viselésével!

A fetish, BDSM irányzat hagyományait követve csusszanjon bele egy szexi ruhába, és törje meg a hálószobai események monotonitását. A fetish ruhák ellenállhatatlan erotikus vonzerőt kölcsönöznek: karcsúsítják a derekat és kiemelik a domboruló idomokat, ezáltal növelik önbizalmát, lehetővé téve, hogy a legvadabb fantáziáját is ki tudja fejezni! Engedje szabadjára a legbelül lakozó erotikával túlfűtött, vad énjét és adja át magát az élvezetnek!

A fetish ruházat elsősorban az irányzat kedvelőinek, illetve az iránta érdeklődők számára szól, olyanoknak, akik szeretik az extrém szexet, és / vagy szeretnek kísérletezni és kipróbálni új és izgalmas szerepeket. A  ruhadarabok lakkból, latexből, bőrből készülhetnek. Erotikusak, szexik, és olyan világba kalauzolják viselőjüket, ahol minden vágyukat őszintén felvállalhatják.

Szeretne dominánsabb szerepet vállalni a szex során? Ezek az öltözetek megadják azt a misztikus erotikus erőt, mellyel partnere fölé kerekedhet. Uralja partnerét és egyben a gyönyört! Vállalja fel vágyait, szabaduljon meg mindentől, ami korábban tabu volt!

Fetish ruházataink között böngészve beszerezhet az 1960-as évekbeli The Avengers provokatív Mrs. Peeljének, vagy Michelle Pfeiffer macskanőjének ikonikus ruhájához hasonlót, ezekkel is fűszerezve a hálószobai tevékenységeket.

Kínálatunkban számtalan izgalmas, ellenőrzött minőségű darabot találhat, önnek csupán a hangulatot kell megteremtenie, amelyhez mi minden eszközöt a kezébe adunk.fetish ruházat

Hosszútávon ugyanakkor felhívjuk a figyelmet hogy érdemes ápoló-, és tisztítószereket is beszereznie a választott ruházathoz, ruházatokhoz, hiszen ezek tisztítása és karbantartása elengedhetetlen egészsége és a különleges darabok tartósságának megőrzése érdekében.

Vásároljon egy izgalmas darabot BDSM, fetish ruhaneműink közül és okozzon örömet magának és partnerének egyaránt! Vessék le gátlásaikat és adják át magukat a gyönyörnek!

Ha már a fetish ruháját beszerezte, nézzen hozzá izgalmas kiegészítőt (korbácsot, kötelet, szájpecket) BDSM szexeszközök termékkategóriánkban! 


Webáruház készítés