Hűségpontrendszer

Gyűjts te is hűségpontokat a Pajkos Pajtásnál!

 

Törzsvásárlói programunk minden online leadott rendelésre érvényes és a szerzett hűségpontok a következő vásárláskor beválthatók.

 

 1. Hogyan működik?

Szeretnénk meghálálni a vásárlásod és bizalmad, ezért hoztuk létre a hűségpontrendszert. Nagyon egyszerűen működik, hiszen a rendszer automatikus. Ha a pajkospajtas.hu-n adsz le rendelést, hűségpontokat kapsz, amiket a következő vásárláskor válthatsz be - sőt, akár az egész vásárlásod fedezheted belőle! Normál árú, nem akciós termékek esetében minden 1000 forint után 50 pontot írunk jóvá, azaz 5%-ot, akciós termékek esetében viszont ez az érték jelképes: 1 %. Ha hűségpontokat váltasz be, egy hűségpont után 1 Ft-ot vonunk le a vásárlás végösszegéből.

 1. Hogyan tudom levásárolni összegyűjtött pontjaimat?

A legfontosabb, hogy a hűségpontok gyűjtéséhez létre kell hoznod egy fiókot a Pajkos Pajtás oldalán. Regisztráció után 500 hűségpontot ajándékba adunk. Regisztrálni vásárlás előtt vagy közben is tudsz! Rendelésed leadásakor a rendszer automatikusan kiszámolja a vásárlásod után járó hűségpontokat. Ezek a pontok akkor lesznek levásárolhatók, ha a rendelésed teljesítve lesz. A kapott pontokat időbeli korlátozás nélkül bármeddig gyűjtheted, és bármikor levásárolhatod. Az aktuális hűségpontjaid bármikor megnézheted, ha belépsz a Pajkos Pajtáson a fiókodba.

A Szállítási mód kiválasztásának legalján fogod látni a hűségpontok beváltásának lehetőségét.

 1. Egy vásárlás során maximálisan mennyi hűségpontot válthatok be?

Egyszerre tudod beváltani az összeset. Szétbontani sajnos nem tudod.

 1. Jár-e pont ha hűségpontokat is beszámoltatok a vásárlásba?

Nem, ha hűségpontokat váltasz be, rendszerünk nem ír jóvá újabb hűségpontokat.

 1. Minden termékre járnak a hűségpontok?

Igen, minden termékre, viszont az akciós és normál árú termékekre más arány vonatkozik. Normál árú termékek után 5%-ot írunk jóvá, akciósok esetében pedig 1%-ot.

 1. Egyéb problémám adódott, kihez forduljak kérdésemmel?

Kattints a Kapcsolat menüpontra és megtalálod minden elérhetőségünket.

 1. Általános szabályzat
 • Hűségpontok kizárólag a pajkospajtas.hu webáruházban regisztrált vásárlók számára adhatók.
 • Hűségpontokat kizárólag a pajkospajtas.hu webáruházban történő interneten leadott megrendelésével gyűjthet és/vagy válthat be.
 • A Hűségpontok vissza nem téríthetőek, és a vásárlók között nem cserélhetőek.
 • A Hűségpontok semmilyen körülmények között nem cserélhetőek és válthatóak be készpénzre.
 • A vásárlói pontok számításakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási költségek után nem járnak hűségpontok, illetve annak kifizetésére nem is válthatók be.