Szűrés
Készlet

Léghullámos csiklóizgató

Léghullámos csiklóizgatók a garantált élményért!

Olyan szexeszközre vágyik, ami 100%-osan képes biztosítani az orgazmus élményét?

A léghullámos csiklóizgatók épp ilyenek! E különleges léghullámos technológia révén ezeket az izgatókat használva perceken belül eljuthat a kielégülésig!

Nem hiába ezek napjainkban a legnépszerűbb termékek a hölgyek körében.

Válasszon termékkínálatunkból és tapasztalja meg a gyors, biztos és kirobbanó orgazmust!


147termék124
147termék124

A szexuális segédeszközök piaca mára olyan hatalmassá nőtte ki magát, annyi terméktípus gazdagítja a termékpalettát, hogy szinte már elképzelhetetlennek tűnt, hogy újat lehet alkotni a területen. A léghullámos csiklóizgatókkal azonban sikerült, nem is akárhogyan.

Ezek a kényeztetők képesek perceken belül csúcsra juttatni használójukat. A léghullám szexeszközökben használt élvezeti erejét a Womanizer nevet viselő termékcsalád kamatoztatta, fedezte fel elsőször. Léghullámos csiklóizgatóik rendkívül rövid idő alatt eszméletlen népszerűségre tettek szert a hölgyek körében. Nem is csoda, hiszen ki ne akarna biztos, többszörös orgazmust, amire ráadásul a gyártó pénzvisszafizetési garanciát vállal?!

A Womanizer termékeinek sikere több gyártót is léghullámos izgatók kifejlesztésére inspirált.  Így több gyártó is megalkotta saját léghullámos termékeit. Ezek a csiklóizgatók minőségben gyártásról gyártásra, darabról darabra egyre közelebb kerültek az eredeti Womanizer minőséghez. Egyes márkák termékei teljesítményre már majdhogynem maximálisan felzárkóztak az ihletet adó gyártó termékeihez. Ami pedig ezeknek az eszközöknek a legnagyobb előnyük, hogy kedvező áron teszik elérhetővé ezt az különleges, modern léghullámos csúcstechnológiát. 

Ezek az izgatók nem vibrátorok, nem vaginális, hanem csikló izgatásra lettek kifejlesztve. Régóta ismert tény, hogy megannyi nő képtelen vaginális izgatás hatására eljutni a csúcsra. Számukra a csiklóizgatók a vaginális orgazmushoz hasonló, ha nem intenzívebb élményt képes biztosítani.

A léghullámos izgatók elsősorban önkielégítés során használandók, de bátran be lehet vonni az eszközöket az előjátékba, vagy akár a szexbe is, mintegy kettős élvezetet biztosítva ezáltal a női partner számára. léghullámos csiklóizgatók

Az eszközök esztétikus megjelenésűek, használatuk pedig egyszerű. 

Próbálja ki minőségi léghullámos izgatóinkat és percek alatt tapasztalhatja meg a többszörös orgazmus leírhatatlan élményét!

Masszírozó vibrátorok, wand-ok termékkategóriánkat látta már?

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék