Szex blog

Mire jó a szexpárna?

2023.01.08 17:56
Mire jó a szexpárna?

Már 2022-ben berobbant a köztudatba szexpárna, ami előreláthatóan 2023 egyik legkeresettebb szex kelléke lesz.

De hogy pontosan mire is jó ez a ránézésre egészen egyszerűnek tűnő szex bútor? 

Figyelj, elmondjuk! ;) 

 

Mire jó a szexpárna?A szexpárna különleges kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi egyes szex pózok kipróbálását.

Bizonyára neked is megvan az a jelenet, mikor a pároddal próbáltok egy kicsit kísérletezni az új pozitúrákkal, de úgy tűnik, valami nem stimmel, túl alacsony vagy, túl magas vagy, nem hajlik úgy a derekad, egészen lehetetlen úgy elhelyezkedni, hogy az a pozitúra működjön, nem hogy még kényelmes is legyen…
Na, pontosan itt jön képbe a szexpárna.

A szexpárna lehetővé teszi, hogy új, addig a kivitelezést tekintve lehetetlennek tűnő behatolási szögeket próbáljatok ki, a korábbinál sokkal mélyebb behatolással, ráadásul a kialakításnak és anyaghasználatnak köszönhetően kényelmesen!


A kényelem itt és egyébként a szex során minden esetben kiemelt hangsúlyt érdemel, hiszen ahhoz, hogy a szexpózt mindketten élvezni tudjatok, elengedhetetlen, hogy abban mindketten kényelmesen érezzétek magatokat.


Egy kicsit is extrémebb póz megtartása megfelelő alátámasztás nélkül hamar kényelmetlenné válik. Ilyenkor az ember mindenféle éppen keze ügyébe eső eszközzel próbálja kitámasztani magát, egy pokróc, egy hétköznapi párna… de valahogy sosem stimmel a magasság, vagy a szög. Egy szexpárnával ez többé nem lesz probléma.


Tehát:


A szexárnával a szex:

 • a speciális kialakítás révén kényelmesebb,
 • új pózok által izgalmasabb,
 • a mélyebb behatolás lehetőségével élvezetesebb,
 • és: a különböző egészségügyi gondokkal (például derékfájdalom) küzdők számára újra gondtalan lehet!

 

Vessünk egy pillantást arra is, mit rejt a piac:A szexpárna után keresgélve találkozhatsz:

 1. Ék alakú párnákkal:

  ék alakú szexpárna
  Magic Pillow - Felfújható szexpárna - ék alakú (lila)


  Ezek a párnák az egyszerűbbek közé tartoznak, mégis egy kis kreativitással számos módon használhatók. De ha fantázia híján vagytok, vagy szolidabb pózokkal szeretnétek kísérletezni, csak egyszerűen ráfeküdve is tökéletes arra, hogy kényelmesen megemelje a csípődet, puha alátámasztást biztosítva. Ezzel nem csak kényelmesebbé válik a klasszikus póz, de még a behatolás is mélyebb lesz. Azaz a korábbinál sokkal intenzívebben élhetitek át az élményt.

 2. 2 részes párnák:

  2 részes szexpárna

  Magic Pillow - szexpárna szett - 2 részes (bordó)

  A 2 részes párnák legalább 2x annyi pózlehetőséget rejtenek magukban. A párnák egymással összeilleszthetők, kreatívan variálhatók. Használhatjátok őket külön-külön is, de egyben alkalmazva gyakorlatilag egy komplett szexágyra tehettek szert.

 3. Felfújható szexpárna:

  A felfújható szexpárnák szuper puhák, és könnyen, kompakt módon tárolhatók és szállíthatók. Hátrányuk viszont, hogy súlyhatárosak, így vásárlás előtt mindenképp érdemes tájékozódni a teherbírásukról.

 4. Puha szivacs párnák:

  szivacs szexpárna

  Whipsmart The Mini Try Angle - ék alakú szexpárna (fekete)

  A puha szivacs párnák hátránya pont az, ami a felfújhatók előnye. Ezek a párnák nagyobb helyet foglalnak el a lakásban és kevésbé kompakt módon szállíthatók. Ellenben teherbírásuk korlátlan és szuper kényelmesek. Bár a lakásban nehezebb elrejteni őket, kialakításuk általában nem túl hivalkodó, így senki sem fogja tudni, hogy mire is használjátok ezeket. (Egy ék formájú párnát például akár a kanapéra, fotelre is elhelyezhetsz, a derekadat is épp olyan szuperül fogja megtámasztani ülés közben is, mint a csípődet huncutkodás közben.)

 5. Dildó tartós párnák:

  dildó tartós szexpárna

  Magic Pillow - Felfújható szexpárna - dildó tartó rekesszel (lila)

  Ezeken a párnákon egy apró rés van szabadon hagyva, ami tökéletes dildó, vagy akár vibrátor megtámasztására. Ezzel újabb izgalmas lehetőségeket teremtve nektek az együttlét során…
A szexpárna tehát tökéletes lehet számotokra is, ha fel szeretnétek egy kicsit izzítani az együttléteket és/vagy kényelmesebbé tennétek a szexet.