• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Óvszerek

  Óvszer rendelés


  Az óvszer biztonságos, kényelmes és népszerű módja a védekezésnek, megóvva használóját a nem kívánt terheséggel és a különböző nemi úton terjedő betegségekkel szemben.
  Óvszerek termékkategóriánkban számtalan különböző típusú, márkájú és méretű óvszer közül válogathat. Klasszikus óvszereink mindenki számára remek alternatívaként szolgálnak, ha azonban valami különlegesre vágyik, bátran ajánljuk különböző ízesített, bordázott, extra vékony, rücskös, késleltető hatású, hűsítő vagy akár színes óvszereinket is.

  Óvszerek a biztonságos szexért


  Az óvszerek speciális kialakításukkal kivédik, hogy a szexuális együttlét során ondó és spermiumok jussanak be a hüvelybe, ezáltal segítenek megelőzni a nem kívánt terhességet és számos nemi úton terjedő betegséget is.

  Az óvszerek anyaga a legtöbb esetben latex, de a mára hatalmasra nőtt piacnak köszönhetően azoknak sem kell lemondaniuk az óvszerek nyújtotta kényelmes védekezési lehetőségekről, akik latexallergiában szenvednek. Számukra ideális választásként szolgálhatnak a poliuretánból, vagy poliizoprénből készült termékek.  Hogyan kell használni az óvszereket?


  Az óvszerek használata rendkívül egyszerű. A csomagolásból kibontva, az óvszert a merev, erektált péniszre kell felhelyezni oly módon, hogy a felhelyezés előtt a gumióvszer végén található kis „ondótartályt”, csücsök részt összecsípjük, hogy ne maradjon benne levegő, majd az óvszer nyílását a pénisz hegyéhez helyezve óvatosan felgörgetjük a gumit a hímvesszőre, egészen annak tövéig.


  A pénisz fenti módon történő felhelyezése biztonságos használatot szavatol a szex során.
  Az óvszert a ejakuláció végéig kell fent tartani a péniszen. A magömlést követően az óvszert a pénisz tövénél meg kell tartani, majd ily módon kell kihúzni a péniszt a hüvelyből.  Mire érdemes ügyelni óvszerhasználat során?

  • A biztonságos és kényelmes használat elengedhetetlen feltétele a megfelelő óvszerméret kiválasztása. Ha túl szűk az óvszer, használat során sérülhet, vagy használata kényelmetlen lehet. Ha túlságosan nagy méretű óvszert választottunk, az esetleg használat során lecsúszhat. Ezért fontos, hogy mindig válasszon péniszméretéhez illeszkedő gumit.
  • Az óvszerhasználat során a péniszt már ejakulált de még merev állapotában vegyük ki a hüvelyből. A már elernyedt péniszről ugyanis könnyebben lecsúszhat az óvszer, kockára téve, hogy spermium jusson a hüvelybe.

  • Egy óvszer csak egyszer használható. Még abban az esetben is, ha nem történt magömlés, a már használt óvszert semmiképp se használja újra.

  • Ne használja az óvszert, ha annak szavatossági ideje lejárt, ha felülete kiszáradt, vagy szokatlanul ragadós, esetleg sérülést lát rajta. Ezekben az esetekben az óvszer nem nyújt maximális védelmet.  Tippek az élvezetesebb óvszerhasználathoz


  A különböző kivitelezésű, extra óvszerek más-más módon tehetik élvezetesebbé a szexet.


  Óvszerek kategóriánkban találhat:

  Hagyományos óvszereket, melyek között a legnépszerűbb, hagyományos óvszerek találhatók, széles márkakínálatban. Itt találhatja meg a különféle vastagsággal és különböző mértékű síkosítómennyiséggel ellátott termékeket.

  A különleges óvszerek kínálatában találhat olyan darabokat, melyek valamilyen plusz élvezetet visznek az együttlétbe. Így például, ha szeretné tovább élvezni a szexet, érdemes kipróbálni a speciális, késleltető óvszereket, melyek képesek elnyújtani az orgazmust, így az aktus mindkét fél számára tovább élvezhető.
  A különböző, különleges felszínű óvszerek, mint például a bordázott, vagy rücskös felszínű óvszer plusz stimulálást nyújt a partner számára használat során. Így ha szeretne partnerének kedveskedni egy kis extra élménnyel, ezek az óvszerek garantált befutók lehetnek.

  A különböző színes és nem utolsó sorban ízesített óvszereket is ebben a kategóriában találja. Az ízletes gyümölcsös aromák feldobják az orális kényeztetést, mely így mindkét fél számára extra élvezetet jelenthet. Az ízesített óvszerek ideálisak lehetnek azok számára, akik egyébként ódzkodnak az orális kényeztetéstől. Egy kellemes epres, vagy banános ízesítésű óvszer még őket is csábításra hívja.


  Ha speciális péniszméretekkel rendelkezik, ami miatt nehezen talál magának kényelmes és biztonságos használatot szavatoló óvszert, a speciális méretű óvszerek között érdemes körülnéznie. Nincs két teljesen egyforma pénisz, ahogyan azt sem várhatjuk el, hogy azok mérete egységes legyen. A speciális méretű óvszerek lehetőséget teremtenek, hogy akkor is kiélvezhesse az óvszerek nyjtotta kényelmes használatot és biztonságot, ha nem hétköznapi méretekkel rendelkezik.
  A Mister Size márka termékei között ennek megfelelően mm-re meghatározott méretű óvszerek közül választhatja ki a saját méreteinek leginkább megfelelőt.

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék