Kategóriák
Szűrés
Készlet
(3)
(5)
(92)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Péniszköpeny


Péniszköpeny, péniszmandzsetta a vastagabb péniszért

Teljes péniszt átölelő péniszmandzsetta, vibrációs péniszköpeny, g-pont köpeny, péniszvastagító és péniszhosszabító köpeny, vibroköpeny – mind-mind egyedi élményt nyújtanak partnerének. Bordázott, rücskös felszínük stimulálja a hüvelyfalat, és a péniszméret kérdése is megoldott ezekkel a kis eszközökkel. Elsődleges funkciójuk a pénisz vastagítása, avagy a hosszuk növelése. Átmérőben akár 1-2 centiméterrel, ugyanakkor egyes speciális köpenyek akár 6-8 centiméterrel is képesek megnövelni a péniszt.

A péniszköpenyek használata azon férfiak számára ajánlott, akik szeretnének péniszük méretén, vastagságán növelni, ezáltal saját és partnerük élvezetét fokozva.


Sorrend:

prev
next

-37%

prev
next

Sorrend:

A péniszköpeny használata

A péniszköpenyek rendkívül népszerű és hasznosz szexeszközök, melyekkel a pénisz vastagsága és hossza egyaránt növelhető, így okozva kéjes gyönyört a partner számára.

A péniszköpenyt a pénisz tövéig kell felhúzni. Vásárlás során fontos a lehetőleg pontos méretválasztás, ha túl szoros a pénisz köpeny, akkor használata, viselése kényelmetlen lehet, ha viszont túlzottan laza, könnyen lecsúszhat, elmozdulhat. A pénisz köpeny kiválasztása során mindenképp érdemes figyelembe venni a használók igényeit: vannak puhább, illetve markánsabb, keményebb anyagból készült változatok is, továbbá színt és vastagságot illetően is megannyi termékünk közül válogathat. 

Extrémebb igényű vásárlóink különböző dudorokkal, érdesebb, egyedi barázdált felülettel ellátott felcsatolható péniszköpeny kínálatunk közül is válogathatnak. Külön említésre méltóak azok a darabok, amelyek csikló és ánusz izgatóval felszereltek, valamint akár análdildóval is rendelkeznek. Mindezeknek köszönhetően még nagyobb stimuláló hatást képesek elérni az ágyban, szinte biztos recept a női orgazmus eléréséhez.

péniszköpeny

 

A köpenyek anyaga rugalmas. A felcsatolható péniszköpeny használata rendkívül egyszerű, a péniszre könnyen felhelyezhető. Kialakításukat tekintve rendkívül sokféle eszközök elérhetők: létezik heregyűrűvel összekötött változatuk, vibrátorral kiegészített verziók, emellett a legkülönfélébb felszínű, sőt akár ízesített eszközöket is találhat webáruházunk kínálatában. 

A felszíni mintázattól függően egyes köpenyek egyaránt alkalmasak vaginális és anális együttlétre.

Az eszközök a pénisz méretét vastagítva és hosszabbítva, valamint egyedi felszínüknek és különleges funkcióiknak köszönhetően új élményt ígérnek a használók számára.

 

 

Nyűgözze le partnerét azzal, hogy olyan földöntúli gyönyörökben részesíti, amelyben még soha senki más! 

A köpenyek viselete nem csak a partnernek szerez örömet. Az eszközök viselőjüket a nagyobb pénisz tudatának hála, önbizalommal ruházzák fel. Emellett egészen újfajta ingerkeltést tapasztalhat meg, sőt a szeretkezés a megszokottnál tovább is tarthat.

péniszköpeny

A péniszköpeny dildóra és vibrátorra is felhúzható. Felhelyezése, használata, csakúgy mint tisztítása egyaránt egyszerű.

Ha szeretné feldobni szexuális életetét, vagy csak kísérletező kedvében van, mindenképp érdemes beszereznie egy péniszhosszabbító péniszköpenyt!

Vásárlás során saját igényeit, valamint a méreteket mindenképp vegye figyelembe, hogy a használat maximális élményt nyújtson!

A termékek hatásfoka péniszgyűrűk segítségével tovább növelhető!


Webáruház készítés