• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  2 613 Ft - 65 999 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Péniszköpeny

  Péniszköpeny, péniszmandzsetta a vastagabb péniszért

  Teljes péniszt átölelő péniszmandzsetta, vibrációs péniszköpeny, g-pont köpeny, péniszvastagító és péniszhosszabító köpeny, vibro pénisz köpeny – mind-mind egyedi élményt nyújtanak partnerének. Bordázott, rücskös felszínük stimulálja a hüvelyfalat, és a péniszméret kérdése is megoldott ezekkel a kis eszközökkel. Elsődleges funkciójuk a pénisz vastagítása, avagy a hosszuk növelése. Átmérőben akár 1-2 centiméterrel, ugyanakkor egyes speciális köpenyek akár 6-8 centiméterrel is képesek megnövelni a péniszt.

  A péniszköpenyek használata azon férfiak számára ajánlott, akik szeretnének péniszük méretén, vastagságán növelni, ezáltal pedig saját és partnerük együttlét közbeni élvezetét fokozni.


  97termék124
  97termék124

  A pénisz köpeny használata

  A péniszköpenyek rendkívül népszerű és hasznos szexeszközök, melyekkel a pénisz vastagsága és hossza egyaránt növelhető, így okozva kéjes gyönyört a partner számára. A köleny viselésével elért hosszabb pénisszel mélyebbre hatolhat partnerében, így az élmény mindenképp intenzívebb lehet.

  A péniszköpenyt a pénisz tövéig kell felhúzni. Vásárlás során fontos a lehetőleg pontos méretválasztás, ha túl szoros a pénisz köpeny, akkor használata, viselése kényelmetlen lehet, ha viszont túlzottan laza, a péniszköpeny könnyen lecsúszhat, elmozdulhat. A pénisz köpeny kiválasztása során mindenképp érdemes figyelembe venni a használók igényeit: vannak puhább, illetve markánsabb, keményebb anyagból készült változatok is, továbbá színt és vastagságot illetően is megannyi termékünk közül válogathat.

  Tipp: Ha először használ péniszköpenyt, érdemes puhább, rugalmasabb anyagú termékeink közül választania.

  Extrémebb igényű vásárlóink különböző dudorokkal, érdesebb, egyedi barázdált felülettel ellátott felcsatolható péniszköpeny kínálatunk közül is válogathatnak. Külön említésre méltóak azok a darabok, amelyek csikló és ánusz izgatóval felszereltek, valamint akár análdildóval is rendelkeznek. Mindezeknek köszönhetően még nagyobb stimuláló hatást képesek elérni az ágyban, szinte biztos recept a női orgazmus eléréséhez.

  péniszköpeny

   

  A legtöbb pénisz köpeny anyaga rugalmas. A felcsatolható péniszköpeny használata rendkívül egyszerű, a péniszre könnyen, alig néhány egyszerű mozdulattal felhelyezhető. Kialakításukat tekintve rendkívül sokféle eszközök elérhetők: létezik heregyűrűvel összekötött változatuk, vibrátorral kiegészített verziók, emellett a legkülönfélébb felszínű, sőt akár ízesített eszközöket is találhat webáruházunk kínálatában. Válasszon akár rögtön többféle köpenyt és variálja azokat két aktus között, így biztosítva partnerének újabbnál-újabb, izgalmasnál-izgalmasabb élményt!

  A felszíni mintázattól függően egyes köpenyek egyaránt alkalmasak vaginális és anális együttlétre.

  Az eszközök a pénisz méretét vastagítva és hosszabbítva, valamint egyedi felszínüknek és különleges funkcióiknak köszönhetően új élményt ígérnek a használók számára.

   

   

  Nyűgözze le partnerét azzal, hogy a péniszköpeny használatával olyan földöntúli gyönyörökben részesíti, amelyben még soha senki más! 

  A pénisz köpeny viselete nem csak a partnernek szerez örömet. Az eszközök viselőjüket a nagyobb pénisz tudatának hála, önbizalommal ruházzák fel. A megnövekedett önbizalom jót tehet a merevedés erősségének, emellett egészen újfajta ingerkeltést tapasztalhat meg, sőt a szeretkezés a megszokottnál tovább is tarthat.

  Tipp: A péniszköpeny használata során a pénisz némileg veszíthet érzékenységéből, aminek köszönhetően az aktus tovább tarthat, nagyobb eséllyel élvezhet el partnerével közeösen. A köpenyek használata ideális segítségként szolgálhat a pénisz túlérzékenysége esetén, vagy ha gyakran tapasztal korai magömlést, ami miatt az aktus sokszor még a partner csúcsrajutása előtt véget ér.

  péniszköpeny

  A péniszköpeny dildóra és vibrátorra is felhúzható. Felhelyezése, használata, csakúgy mint tisztítása egyaránt egyszerű. Figyelem! A szexeszközök tisztítására mindig fordítson fokozott figyelmet! Anális használat után, mielőtt az eszközt a hüvelybe helyezné, mindig végezzen rajta egy gyors de alapos tisztítást!

  Ha szeretné feldobni szexuális életetét, vagy csak kísérletező kedvében van, mindenképp érdemes beszereznie egy péniszhosszabbító péniszköpenyt!

  A termékek hatásfoka péniszgyűrűk segítségével tovább növelhető!

  péniszköpeny vásárlás

  Hogyan válasszuk ki az ideális péniszköpenyt?

   

  Vásárlás során saját igényeit, valamint a méreteket mindenképp vegye figyelembe, hogy a használat maximális élményt nyújtson!

  1.) A megfelelő méret

  Ahhoz, hogy a péniszköpeny használata viselőjének komfortos, partnerének pedig élvezetes legyen, termékválasztás előtt mindenképp figyelembe kell venni a használók méreteit. Fontos, hogy ne csak a péniszméretre gondoljunk, hanem partnerünk körülbelüli méreteire, feszességére is. Ha a partner alapvetően szűk hüvellyel rendelkezik érdemes (pláne kezdetben) egy vékonyabb köpenyt beszerezni. Emellett fontos, hogy a köpeny minél pontosabban illeszkedjen a pénisz méretéhez, így lesz csak maximálisan kényelmes a használata. 

  2.) Az ideális kialakítás

  Ahogyan arról fentebb már írtunk, a péniszköpenyek között böngészve számos kialakítású darabot találhat. Vásárlás előtt gondolja végig, mik az Ön és partnere igényei, valamint, hogy mennyire szeretnek kísérletezni, extrémebb vizekre evezni. Ha korábban még nem próbálkoztak szexeszközökkel, érdemes lehet kezdetben egy szolidabb darabra szert tenni, tökéletes lehet például egy sima felszínű, vagy egy enyhén bordázott darab. Ha a perzselőbb élményeket kedvelik, bátran válasszanak extrémebb kialakítású köpenyek közül.

  3.) Termék a célt szolgálva

  Vásárlás előtt érdemes lehet a fentieken túl azt is megfontolni, hogy mi lesz a péniszköpeny használatának célja. A pénisz méretének növelése? Izgalmas felszínek kipróbálása? Esetleg a pénisz túlérzékenységének kezelése, hosszabb erekció, késleltetett orgazmus elérése? Ha csak a felszínekkel játszanának, elég lehet egy izgalmas felszínű, de vékonyabb köpenyt választani, ha azonban a pénisz túlérzékenységét igyekezne kezelni, egy vastagabb köpeny jobb szolgálatot tehet. Ugyanígy, ha partnerének kedveskedne péniszméretének kimaxolásával, érdemes olyan terméket választani, ami a pénisz hosszát és vastagságát is képes megnövelni.

  4.) Anyaghasználat

  A péniszköpenyek többsége szilikonból készült, így azt gondolhatnánk, hogy az anyaghasználattal kapcsolatban nincs min gondolkodnunk a vásárlás előtt. Ez azonban nem teljesen helytálló, ugyanis ha partnere esetleg érzékeny börrel rendelkezik, esetleg allergiás a szilikonra, mindenképp ügyeljen rá, hogy lehetőleg orvosi szilikonból készült termékeink közül válasszon!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék