• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  5 799 Ft - 89 999 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Prosztataizgatók

  Prosztataizgatók - Kéjes örömök forrása

   

  Férfiként tapasztalta már a prosztataizgatás gyönyöreit? Válasszon minőségi prosztata vibrátor termékeink közül és lepje meg önmagát egy új, izgalmas eszközzel!

  Még csak most barátkozik az ön számára újfajta eszközök kipróbálásának gondolatával?

  Legyen merész és vágjon bele! A szexben a változatosság gyönyörködtet!

  Fedezze fel eddig talán ismeretlen erogén zónáit és tapasztaljon olyan intenzív szexuális gyönyört, melyben korábban talán még nem volt része!

  A prosztataizgatók megsokszorozzák az orgazmus intenzitását, miközben elősegítik a prosztata egészségének fenntartását.


  51termék124
  51termék124

  Prosztata vibrátor az ínyenc férfiaknak

  A prosztata izgatásától néhányan tartózkodnak, aminek következményeképp olyan számukra elképzelhetetlen, intenzív gyönyöröktől fosztják meg magukat, melyről korábban még csak nem is álmodtak.

  Ahogyan ugyanis a nőknél megvan az a bizonyos pont, aminek izgatásával pillanatok alatt többszörös orgazmust képesek átélni (G-pont), úgy a férfiaknál is van egy hasonlóan érzékeny és ingerlésre azonos módon reagáló terület, az úgynevezett P-pont. Ez, a herék és az ánusz közötti terület telis-tele van idegvégződésekkel, aminek köszönhetően izgatása, ingerlése rendkívül kellemes, vágykeltő hatású lehet.

  Érdemes tehát ezt az erogén zónát is felfedezni. A minőségi prosztata izgatók segítségével kellemesen stimulálható ez a terület, nem mellesleg az eszközök használatával egészen új, korábban talán még nem tapasztalt élvezeti forrás nyílhat meg a használó előtt. Azok, akik akár már egyszer is megtapasztalják az anális izgatás, a prosztata vibrátor használata okozta élvezetet, egészen biztosan beiktatják ennek lehetőségeit a hétköznapi szeretkezésekbe is. 

   

  Legyen merész, próbáljon ki új dolgokat! A szexben a változatosság gyönyörködtet!

  Termékeink használata rendkívül kényelmes, egyszerű és minden esetben magától értetődő. Remekül alkalmasak előjáték gyanánti vágykeltésre, de akár önkielégítés során is kitűnő szolgálatot tehetnek.

  Megannyi különböző anyagból (zselés, szilikonos) készült prosztatamasszírizót találhat készletünkben. A termékek változatos formákban (hurkos, keskeny, íves, gömbös stb), funkciókban (masszírozó, vibrációs), méretekben és színekben érhetők el. Ennek köszönhetően garantáltan megtalálja majd az igényeihez leginkább illeszkedő darabot.

  Ha már tapasztalt a területen, válasszon izgalmas bizsergető vibrációs prosztata vibrátor kínálatunk közül a maximális élvezetért!prosztata vibrátor

  Amennyiben most fog beleízlelni először az anális izgatás okozta gyönyörökbe, úgy első prosztataizgatóként javasoljuk, hogy kezdetben vékonyabb darabot válasszon, majd fokozatosan térjen át a vastagabb, esetleg merészebb darabokra.

   

  Felhívjuk figyelmét mindemellett arra, hogy az ánusz területén nincs természetes nedvesedés, még ingerlés hatására sem. Ezért a prosztatamasszírozók használata során mindig használjon síkosítót!

  Tekintse meg síkosítók termékínálatunkat is és válasszon egy minőségi síkosítót új eszközének használatához, az új élvezet fokozásához!

  Válasszon partnerének is kényeztetőt, a hölgyeknek szánt szexeszközök közül! 

   

   

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék