Szűrés
Készlet

Prosztataizgatók

Prosztataizgatók - Kéjes örömök forrása

 

Férfiként tapasztalta már a prosztataizgatás gyönyöreit? Válasszon minőségi prosztata vibrátor termékeink közül és lepje meg önmagát egy új, izgalmas eszközzel!

Még csak most barátkozik az ön számára újfajta eszközök kipróbálásának gondolatával?

Legyen merész és vágjon bele! A szexben a változatosság gyönyörködtet!

Fedezze fel eddig talán ismeretlen erogén zónáit és tapasztaljon olyan intenzív szexuális gyönyört, melyben korábban talán még nem volt része!

A prosztataizgatók megsokszorozzák az orgazmus intenzitását, miközben elősegítik a prosztata egészségének fenntartását.


122termék124
122termék124

Prosztata vibrátor az ínyenc férfiaknak

A prosztata izgatásától néhányan tartózkodnak, aminek következményeképp olyan számukra elképzelhetetlen, intenzív gyönyöröktől fosztják meg magukat, melyről korábban még csak nem is álmodtak.

Ahogyan ugyanis a nőknél megvan az a bizonyos pont, aminek izgatásával pillanatok alatt többszörös orgazmust képesek átélni (G-pont), úgy a férfiaknál is van egy hasonlóan érzékeny és ingerlésre azonos módon reagáló terület, az úgynevezett P-pont. Ez, a herék és az ánusz közötti terület telis-tele van idegvégződésekkel, aminek köszönhetően izgatása, ingerlése rendkívül kellemes, vágykeltő hatású lehet.

Érdemes tehát ezt az erogén zónát is felfedezni. A minőségi prosztata izgatók segítségével kellemesen stimulálható ez a terület, nem mellesleg az eszközök használatával egészen új, korábban talán még nem tapasztalt élvezeti forrás nyílhat meg a használó előtt. Azok, akik akár már egyszer is megtapasztalják az anális izgatás, a prosztata vibrátor használata okozta élvezetet, egészen biztosan beiktatják ennek lehetőségeit a hétköznapi szeretkezésekbe is. 

 

Legyen merész, próbáljon ki új dolgokat! A szexben a változatosság gyönyörködtet!

Termékeink használata rendkívül kényelmes, egyszerű és minden esetben magától értetődő. Remekül alkalmasak előjáték gyanánti vágykeltésre, de akár önkielégítés során is kitűnő szolgálatot tehetnek.

Megannyi különböző anyagból (zselés, szilikonos) készült prosztatamasszírizót találhat készletünkben. A termékek változatos formákban (hurkos, keskeny, íves, gömbös stb), funkciókban (masszírozó, vibrációs), méretekben és színekben érhetők el. Ennek köszönhetően garantáltan megtalálja majd az igényeihez leginkább illeszkedő darabot.

Ha már tapasztalt a területen, válasszon izgalmas bizsergető vibrációs prosztata vibrátor kínálatunk közül a maximális élvezetért!prosztata vibrátor

Amennyiben most fog beleízlelni először az anális izgatás okozta gyönyörökbe, úgy első prosztataizgatóként javasoljuk, hogy kezdetben vékonyabb darabot válasszon, majd fokozatosan térjen át a vastagabb, esetleg merészebb darabokra.

 

Felhívjuk figyelmét mindemellett arra, hogy az ánusz területén nincs természetes nedvesedés, még ingerlés hatására sem. Ezért a prosztatamasszírozók használata során mindig használjon síkosítót!

Tekintse meg síkosítók termékínálatunkat is és válasszon egy minőségi síkosítót új eszközének használatához, az új élvezet fokozásához!

Válasszon partnerének is kényeztetőt, a hölgyeknek szánt szexeszközök közül! 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék