Szex blog

Mitől lesz jobb a sperma íze?

2023.03.23 12:30
Mitől lesz jobb a sperma íze?

Az orális szex minőségét alapjaiban határozza meg, hogy milyen a sperma íze. Milyen tényezők befolyásolják ezt? Tudsz valahogy változtatni rajta? Ha igen, hogyan? Amennyiben nem tudod a választ ezekre a kérdésekre, akkor mindenképp olvass tovább!

Miből áll a sperma?

A sperma vagy ondó legfontosabb természetes szerepe, hogy eljuttassa a hímivarsejteket a nő petefészkébe és ezzel megtermékenyítse azt. Az orális szex során azonban ez a funkció teljesen értelmét veszíti, a sperma íze viszont meghatározó fontosságú lesz. Az ondó minősége mindenkinél eltérő, a férfi hormonjai és étkezési szokásai határozzák meg. A színe a tejfehértől az átlátszóig bármilyen lehet, és a mennyisége változó, általában annak függvényében, hogy az adott férfi mennyi folyadékot fogyasztott, illetve mikor volt utoljára szexuális kapcsolata, orgazmusa.

A sperma rengeteg olyan ásványi anyagot tartalmaz, mint a kalcium, magnézium, réz, cink, illetve olyan vitaminokat is, mint a C és B-vitamin. Szóval kifejezetten egészségesnek mondható, és az ízét is egyrészt ezen anyagok aktuális aránya befolyásolja. Emellett minden férfi spermájának van egy egyedi íze, ami függ még az egészségi állapotától, az általános kondíciójától és bizony függ az adott pillanat előtti 12 órában elfogyasztott élelmiszerektől is.

Édes élet…

Bár sok tényező van hatással a sperma ízére, az biztos, hogy egészséges életmóddal és bizonyos élelmiszerekkel javíthatsz az ízélményen és ezzel megkönnyítheted a partnered dolgát.

A gyümölcsök általában kellemesebb ízt biztosítanak, így azokból kifejezetten érdemes sokat fogyasztani az együttlét előtt. Az ananász, a banán, az alma vagy akár a dinnye és a hozzá hasonló magas víz és cukor tartalmú gyümölcsök nem csak az életet, hanem az együttlétet is megédesíthetik.

Egyes zöldségek is jó hatással vannak a sperma ízére. Ilyen például a paradicsom, az uborka, a zeller, a petrezselyem vagy a búzafű.

Vannak, akik esküsznek a fehér, zöld vagy a mentatea hatására, vagy néhány olyan fűszerre, mint a citromhéj, a vanília, a narancshéj vagy a fahéj. Viszont a fűszerek többsége kifejezetten ront az ondó ízén, úgyhogy nem érdemes ezen a téren kísérletezni.

Ne rontsd el vele!

Vannak viszont olyan élelmiszerek, amik kifejezetten rossz ízt eredményeznek, ha az aktus előtti 12-24 órában fogyasztják őket. Ezeket inkább érdemes elkerülni, hogy megmaradjon legalább az alapvetően édeskés eredeti íze a spermának.

Kerüld a húsfogyasztást, ugyanis főleg a vörös húsok kifejezetten savanykássá teszik az ízélményt, ami nem nevezhető igazán kellemesnek. Ha nem bírod megállni, akkor inkább egy kis csirkét vagy halat egyél, azzal kevesebbet ártasz az orális szexnek.

Talán meglepő, de a csodásan édes csokoládé, az alkohollal, kávéval és egyéb koffein tartalmú dolgokkal együtt tiltólistás. Mindegyik állott, kesernyés ízt eredményez. Úgyhogy efféle örömöket érdemes szex utánra időzíteni.

Az erős fűszereken, chillin kívül a hagyma minden formáját is kerüld, mert ezek is nagyban ártanak a szex közbeni ízeknek. Ugyanilyen káros hatása van a cigarettának is, ami nem csak a spermiumok életképességét rombolja, de az orális szex varázsán is sokat ront.

Ha tehát szeretnéd a partnered számára is élménnyé tenni az orális szexet, akkor figyelj oda az egészségedre, a folyadékbevitelre, illetve fogyassz olyan élelmiszereket, amik kedvezően befolyásolják a sperma ízét. Ha pedig esetleg valamilyen okból, így sem sikerül kellemes ízt varázsolnod az együttlétekhez, vagy nincs kedved, lehetőséged tudatosan alakítani emiatt a táplálkozásodat, akkor sincs semmi veszve! Csak rendeld meg a Yummy Cum Drops étrendkiegészítő cseppet, mely gondoskodik a megfelelő és kellemes ízélményről minden együttlét során. A készítmény gyógynövényeket, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz, melyek kedvezően befolyásolják a spermád összetételét és ízét.

Legyél figyelmes, ne pedig savanyú!