Szex blog

Melyek a legjobb maszturbációs eszközök férfiaknak?

2022.10.11 12:33
Melyek a legjobb maszturbációs eszközök férfiaknak?

Ma már nem csak a hölgyeknek kedveznek a szexeszköz gyártók, hiszen az urak is végtelen számú játékszer közül választhatnak, ha az egyedül megélt kielégüléshez keresnek segítséget. Hogy pontosan milyen játékeszközök vannak a palettán, és melyiket mikor érdemes választani, azt ebből a cikkből megtudhatod.

 

Egy nő, mindig kéznél

Az élethű guminőknek garantáltan sosem fáj a feje, úgyhogy bármikor kaphatóak a szexre. Ráadásul nem kell lenyűgöző szövegen törnöd a fejedet ahhoz, hogy hazavidd kínálatunkból bármelyik életnagyságú gumihölgyet. Választhatsz exotikus fekete lányt, bombázót hatalmas mellekkel, pajkos háziasszonyt vagy akár megamaszturbátor női torzót is.

A webshopunkban található élethű szexbaba kínálat változatos pózokat is lehetővé tesz. Találsz lovagló, félig felhúzott vagy széttárt lábbal rendelkező guminőt. Az egyszerűbb felfújhatós változatok egyszerűen, kis helyen is tárolhatóak, míg a többféle testalkattal és hajszínnel rendelhető valódi nőt imitáló, tömör, élethű anyagból készült profi darabok garantáltan páratlan élményt nyújtanak. A legtöbb modell esetében egyaránt magadévá teheted a baba száját, hüvelyét és popsiját. Ahogy éppen a kedved tartja.

Kényeztető női ajkak

Az orális szex kedvelői számára elengedhetetlen a kényeztető ajkak beszerzése. Az ilyen eszközök készítőit a női szájak ihlették, és hát mi is tudna mámorítóbb örömet nyújtani egy férfi számára, mint a puha, finom női ajkak? Külső megjelenés tekintetében egyaránt találsz száj formájút vagy egyéb designt, de az érzés biztosan őrjítő lesz. Nem meglepő, ha akár több darabot is szeretnél egyszerre, hiszen nehéz egyetlen darabot választani a különböző szívó maszturbátorok, makk vibrátorok, vibráló natúr ajkak vagy a fel-le mozgó, esetleg léghullámos szuper maszturbátorok közül.

Mámorító testnyílások

A műpunci vagy műpina számos változatban elérhető kínálatunkban. Megtalálod az egyszerű, eldobható darabokat épp úgy, mint a professzionális kialakítású, exkluzív modelleket is. Kedvedre válogathatsz az anyagok, formák és méretek között, hogy biztosan a tökéletes műpuncit találd meg.

Ha pedig téged is rendkívüli izgalomba hoz az anális szex gondolata, de nincs hozzá partner, akkor szerezz be egy műpopsit. Így bármikor hódolhatsz ezen pajzán szenvedélyednek. A legtöbb ilyen eszköz már megjelenésében is kifejezetten izgató, hát még, amikor használni kezded! De természetesen nálunk találsz diszkrétebb, akár utazáshoz praktikus darabokat is. Ha pedig halmozni szeretnéd az élvezeteket, akkor a kombinált eszközök között válogass, hiszen miért elégednél meg egyetlen örömforrással, ha akár hármat is kaphatsz egyetlen játékszer vásárlásával?

Csúcstechnológia az élvezetért

A Japánból származó TENGA maszturbátorok kitűnő segédeszközök a pénisz kényeztetéséhez. Ezek a diszkrét darabok akár a táskában is elférnek és az apró tokban észrevétlenül bújnak meg a puha, zselés anyagú vagina vagy popsi utánzatok. A változatos belső kialakítás az extázis különböző formáit rejti, így jobban teszed, ha rögtön több darabot is rendelsz, vagy egy egész készletet választasz magadnak.

Aki még ennél is többre vágyik, annak a Fleshlight maszturbátorokat kínáljuk, amelyek olyan híres pornósztárok punciját, ajkait vagy popsiját formázzák, mint Asa Akira, Kayden Kross vagy Tori Black. Sokszor eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne ágyba bújni egy pornósztárral? Most itt a lehetőség! Ezek a játékszerek a férfiakat kényeztető eszközök csúcsát képviselik és garantáltan prémium élményt nyújtanak minden alkalommal.

Kényeztesd magadat exkluzív élményekkel és változatos szexeszközökkel!