• Ajánlatok
  • Vibrátor
  • Nőknek
  • Férfiaknak
  • Pároknak
  • Drogéria
  • Extrém erotika
  • Ruhák, fehérneműk
  • Szórakozás
  • Szűrés
    Ár
     (Ft)
    3 889 Ft - 94 490 Ft
    Készlet
    Ingyenes kiszállítás
    Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
    19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

    20.000 Ft felett: INGYENES!

    Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
    Gyors és diszkrét szállítás!
    20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
    Óriási választék, prémium termékek.
    Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
    100+ cikk és tartalom.

    Pénisznövelő, nyújtó

    Pénisznövelés otthon

    Nincs megelégedve pénisze méretével? Úgy érzi, hogy önbizalma nagyobb lenne és jobban tudna teljesíteni impozámsabb méretekkel? 

    Nos, ha így vélekedik, remek hírünk van Ön számára! 

    Ebben a kategóriában összegyűjtöttük mindazokat az otthoni eszközöket, melyekkel nagyobb péniszméretre tehet szert, mindezt pedig otthona kényelméből. 

    Nem kell fájdalmas orvosi beavatkozásokhoz fordulnia ahhoz, hogy elérje a vágyott méretet, napjaink fejlett technológiájának köszönhetően mára már olyan eszközök is elérhetők a piacon, melyek kényelmes otthoni megoldást biztosítanak a pénisznövelés megvalósítására. 

    Válasszon minőségi eszközeink közül és növelje eredményesen péniszét! 

    A nagyobb méret nagyobb élvezeteket is jelent, önmaga és partnere számára egyaránt! 


    94termék124
    94termék124

    A pénisz növelés eszközei

     

    A férfiak többsége elégedetlen pénisze méretével. A legtöbben azonban tartózkodnak az orvosi beavatkozásoktól, ami nem is csoda, hiszen mint minden orvosi beavatkozásnak, így a pénisznövelő beavatkozásoknak is megvannak a maga kockázatai. 

    Napjaink már megannyi alternatív megoldás áll azon férfiak rendelkezésére, akik szeretnének némileg hosszabb, vastagabb péniszre szert tenni. 

    Ezek közé az alternatívák közé tartoznak például a különböző pénisznövelő krémek, melyek némelyike akár azonnali hatással is képes megnövelni a pénisz méretét azáltal, hogy fokozott vérbőséget okoz az intim testrészben. Ez az azonnali hatás ideiglenes és az együttlétet követően rövid időn belül el is múlik. Akadnak azonban olyan pénisznövelő készítmények is, melyek rendszeres alkalmazás mellett érik el hosszantartó hatásukat. 

    A krémek mellett bővítik az alternatívák kínálatát a péniszpumpák. A péniszpumpa vákumot alkalmazva szintén a vérbőséget növeli meg a péniszben, mely által az vastagabb és némileg hosszabb lehet. A péniszpumpa rendszeres alkalmazása szintén hosszantartó hatást érhet el a pénisznövelés területén. 

     

    A legújabb termékek: a pénisznövelő készülékek

    A hímvessző növelésére napjainkban leginnovatív opciót képviselik a különböző pénisznövelő készülékek, melyeket e termékkategóriánkban is talál. Ezek a készülékek orvosilag jóváhagyott módon képesek hosszútávú eredményt elérni a pénisz növelése területén. 
    Ezen eszközök használatának egyik legnagyobb előnye, hogy maximálisan természetes módon képesek elérni a vágyott nagyobb méretet

    A készülékek hatékonysága egyénenként eltérő mértékű lehet, esetenként akár a több centiméter növekedés is elérhető, míg néhányaknál ez esetleg kevesebb lehet. 

    A pénisznövelő készülékek néhány hónapos használata mellett a legtöbbször már jól látható eredmény érhető el. Mindez orvosi beavatkozás nélkül, maximálisan természetes és biztonságos módon! 

    Válasszon minőségi termékeink közül, kövesse a termékhez csatolt használati utasítást és tegyen szert extra méretű péniszre. 

    A pénisz méretével együtt önbizalma és szexuális teljesítménye egyszerre fog csúcsra törni!

    Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
    - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
    - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
    - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
    - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
    100%
    Diszkréció
    Szakértői
    Ügyfélszolgálat
    Gyors
    Szállítás
    Több ezer
    prémium termék