Kategóriák
Szűrés
Mérete
(5)
(2)
(18)
(17)
(16)
(2)
(16)
(14)
(16)
(1)
(1)
Készlet
(36)
(42)
(80)
(1)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Szexi jelmezek


Luxus, elegáns, erotikus jelmezek

A női erotikus ruhák közt legnépszerűbbek az erotikus, szexi jelmezek. Kategóriánkban minőségi jelmezek között válogathat, többféle márkát képviselő darabjaink között.

Szinte csak a képzelet szabhat határt: szexi szobalánytól kezdve, a vadmacskán át bármely karaktert magára öltheti jelmezeink segítségével!

Lepje meg kedvesét egy izgalmas kalanddal és fedezzék fel együtt a szerepjáték örömeit!

Válasszon jelmezeink széles választékából!


Sorrend:

prev
next


prev
next

Sorrend:

Szexi jelmezek

Az erotikus jelmezek a szexshopok legnépszerűbb termékei közé tartoznak. 

A szexi jelmezek nélkülözhetetlen kiegészítői a közkedvelt szerepjátékoknak. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy segítenek egészen új vizekre evezni a szexualitás terén. Segítenek felszínre hozni a partnerek legbelsőbb vágyait és fétiseit, felszabadítják személyiség addig ismeretlen oldalait azáltal, hogy a viselőjük általuk egy másik ember bőrébe bújhat. A kivákasztott karakter felöltésével, ápolónő szexi jelmezmegszabadulhat addigi korlátjaitól, hiszen megszűnik önmaga lenni. Az együttlétek során megszűnnek a tabuk, semmi sem kínos, hiszen nem az adott illető követi azt el, hanem a szexi és merész macskanő, vagy éppen a vadító ápolónő.

A jelmezek viselője olyan vonzónak, csábítónak, szexinek fogja érezni magát, mint korábban talán még soha. Ez az érzés pedig olyan önbizalmat kölcsönöz, amivel garantáltan lehengerli partnerét.

A szexi jelmezek a leghatékonyabbak a már langyossá vált együttlétek felperzseléséhez. Azoknál a pároknál, akik már hosszabb ideje vannak együtt, gyakran halványul, lanyhul a szenvedély, egy kis szerepjátékkal, egy-egy szexi jelmezzel azonban könnyedén feltámasztható a testi vágy. Olyan játékok ezek, amik bárkit könnyedén rabul ejtenek. A megannyi erotikus jelmez lehetővé teszi, hogy hétről hétre más szerepbe bújjon. A szereplőkkel pedig minden alkalommal egészen különböző, izgalmasabbnál izgalmasabb erotikus szituációk, kalandok élhetők át.

Tipp szexi jelmez vásárlásához

Ha az együttlétekhez korábban még sosem öltött fel magára jelmezt, érdemes olyannal kezdenie, ami közelebb áll személyiségéhez. Ha visszafogott, csendesebb személyiség, válasszon először iskoláslány, vagy apáca jelmezeink közül, ezekkel ugyanis vélhetően kezdetben könnyebben tud majd azonosulni. Később, fokozatosan térjen át a vadabb szerepekre: a rendőrnő vagy a domina erotikus jelmez ideális lehet a bevállalósabb hölgyek számára. Fokozatosan hagyja el komfortzónáját, engedje kizökkenteni magát a megszokott közegből, hogy valami igazán új, minden korábbinál izgalmasabb erotikus kalandokat éljen át.


Ha vadabb, dominánsabb személyiség, a csábító titkárnő, vagy a domináns ápolónő jelmezeinket bátran ajánljuk! szexi jelmezek

 

Folyamatosan bővülő erotikus jelmez árukínálatunkban megtalálhatók többek között az olyan közkedvelt szexi jelmezek, mint a: nyuszilány, nővér, szobalány, rendőrnő, felszolgáló és a diáklány jelmezek.

A Pajkos Pajtás online szexshop kínálatában megannyi márka közül válogathat: különleges szexi fehérneműk mellett immáron pikánsabb ruhaneműk közül is.

Ezek a kiváló minőségű erotikus jelmezek nem okoznak majd csalódást! 

Nézzen körül további szexi ruhák kategóriánkban is!