Szűrés
Méret
Készlet

Vibrátor készlet, szett

Vibrátor készletek

Nem egy szimpla vibrátorra, hanem valami többre vágyik? A több részből álló vibrátor készletek mindent tartalmaznak, amire csak szüksége lehet egy erotikával telt, forró éjszakán.

Kezdők és gyakori használók egyaránt megtalálják itt a számukra legideálisabb készletet! Na de miért érdemes nem egy vibrátort, hanem rögtön szettet vásárolnia?  Mert szettjeinkben a legjobb válogatásokat találhatja. Miért keresgélné és vásárolná meg egyesével a kényeztetőket, mikor egyetlen vásárlással, egyetlen csomag kiválasztásával szert tehet a legjobb szexuális segédeszközökre, különböző vibrátorokra, análgyöngyökre, plugokra, egyetlen csomagban. Nem mellesleg ezzel nem csak időt, hanem pénzt is spórolhat. 

Válasszom vibrátor szettjeink közül és egy jó ideig nem lesz gondja a szex izgalmasabbá tételével!


98termék124
98termék124

Egy készletnyi öröm

A vibrátor készletek kitűnőek induló készlet gyanánt, hiszen megannyi különböző kényeztető terméket tartalmaznak, melyek csak arra várnak, hogy tulajdonosul felfedezze őket, valamint az általuk elérhető gyönyöröket. Ha nem tudja eldönteni, hogy milyen kényeztetőt vásároljon, a vibrátor készletek vásárlása a jó döntés.

 

Egy vibrátor szett jó választás lehet, ha most ismerkedik az erotikus eszközök használatával. A csomagokban, attól függően, hogy melyiket választja, több különböző típusú izgatóra is szert tehet, így nem szükséges az előzetes információgyűjtés, hogy mely eszközök a legjobbak az erotika terén, hiszen a legjobb válogatásokat kapja, így egyetlen dolga marad csupán: felfedezni a szexeszközök által elérhető gyönyört.

A válogatásoknak köszönhetően sokszínű lehetőség tárul fel Ön előtt. Az eszközöket alkalmazva különböző szexuális kalandokra és persze élvezetekre lelhet.   

 

Vibrátor készletben a legjobb válogatások!

A vibrátor készletekben a kiváló minőségű és izgalmas válogatások találhatók (vibrátor, dildó, análgyöngyök, péniszgyűrű, anál izgató stb.), melyeket így nem kell egyesével megvásárolni. A készlet vásárlása esetén ráadásul jelentősen kedvezőbb áron juthat hozzá az egyes eszközökhöz, mintha egyesével vásárolná meg azokat. Ennek köszönhetően tehát időt, energiát és pénzt takaríthat meg, miközben minden éjszaka különböző szexuális élvezeteket tesztelhet.

vibrátor készletek

 

Válogasson vibrátor készlet kínálatunkból és tegye felejthetetlenné elkövetkezendő éjszakáit!

 

A szettek között férfiak és nők egyaránt találhatnak kedvükre valót, így rögtön ön és partnere is jól járhat!

Nézze meg Vibe Therapy vibrátor kínálatunkat is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék