Kategóriák
Szűrés
Készlet
(33)
(22)
(86)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Vibrotojások


Vibrotojás az extrém szexuális élményekért

A vibrotojás egészen apró, funkciójában vibrátorokhoz hasonló, legtöbbször tojás alakú női kényeztető. A vibrátorokhoz hasonlóan a vibrotojások is rezgő funkciójukkal nyújtanak gyönyört. Apró méretüknek köszönhetően rendkívül diszkrét használatot tesznek lehetővé, így extrémebb környezetben, akár séta, vagy munka során is használhatók.

Termékeink között találhatók vezetékes és extra diszkrét, vezeték nélküli kényeztetők is. 

Böngésszen kínálatunkban, válassza ki az ön számára legideálisabb eszközt és élvezze az új szexuális kalandokat!

 

 


Sorrend:

-17%

Sorrend:

A vibrotojások használata:

Míg a vibrátorokat a maximális élvezethez mozgatni kell a hüvelyben, a vibrotojások egészen más igényt szolgálnak. A vibrotojást használat előtt fel kell helyezni a hüvelybe, majd egy távirányító segítségével szabályozható a működése: ki-be kapcsolás és a rezgés erőssége. Az eszközök elnevezése tükrözi azok méretét és formáját. A vibrotojás valóban tojás formájú és méretű eszköz, ami sokszínű és diszkrét felhasználásra ad lehetőséget.

A vibrotojást használhatja otthon, az előjátékhoz, előjáték közben: egyszerűen csak fel kell helyeznie a hüvelybe, majd dönteni kell arról, hogy partnere kezébe adja-e az irányítást, vagy maga szeretné szabályozni a kis eszköz intenzitását. A vibrotojás nem csak előjáték során, de szex közben is használható. Az egyik tetszőleges kéjnyílásba helyezve engedje, hogy partnere birtokba vegye a másikat, így mindketten érezni fogják az eszköz gyönyörfokozó hatását.

Ha kizárólag otthoni használatra vásárolja a vibrotojást, választhat vezetékes eszközt, melyek ára a legtöbbször kedvezőbb, mint vezeték nélküli társaiké.

Ha úgy tervezi, hogy extrémebb körülmények között: úton, munkahelyen, bevásárlóközpontban, bármely nyilvános helyen szeretné használni a vibrotojást, vezeték nélküli eszközeink közül válasszon!

A vezeték nélküli vibrotojások bárhol, még a legextrémebb helyszíneken is biztonságosan és diszkréten használhatók. Egyszerűen csak helyezze fel az eszközt a hüvelybe, majd a nap folyamán a kis távirányító segítségével bárhol és bármikor beindíthatja.vibrotojások

 

A vibrotojás rendkívül sokoldalú használatot tesz lehetővé. Felhelyezésük formájuknak köszönhetően rendkívül egyszerű, használatuk kényelmes.

Termékeink között találhat különböző színű, anyagú és formájú, akkumulátorral, vagy elemmel működő termékeket, emellett igény esetén speciális, vízálló vibrotojások közül is válogathat.  

Nézzen körül klitoriszizgatók termékkategóriánkban is, ahol hasonlóan izgalmas szexeszközöket találhat!