Szűrés
Készlet

Intim higiénia

A megfelelő intim higiénia mindkét nem számára elengedhetetlen fontosságú kell, hogy legyen. Kategóriánk termékei segítenek az intim területek és a szexuális segédeszközök tisztításában és ápolásában.

Termékeink között megtalálhatók a népszerű szextamponok is, melyek lehetővé teszik, hogy még a menstruáció alatt is higiénikus legyen az együttlét.

Böngésszen termékkínálatunkban és élvezze a biztonségos, higiénikus szexet!


180termék124
180termék124

Szextamponok azokra a bizonyos napokra

A havi menstruáció sokszor ellehetetleníti a szexuális együttléteket, ám a szextamponok segíthetnek, hogy azokon a bizonyos napokon se kelljen lemondani a szexről.

Vannak, akik idegenkedve állnak hozzá a menstruáció ideje alatti szexuális kalandokhoz. Tartanak a vér látványától, szagától és túldimenzionálják a menstruációval járó testi és pszichés tüneteket. Másokat azonban kifejezetten vonz a tiltott gyümölcs és alig bírják türtőztetni magukat a ciklus ideje alatt. Az, hogy a ciklus ideje alatt tabu a szex, régi idők maradványa. Igazából a menzesz alatti aktus nem árt egyik félnek sem, így hát nincs miért nemet parancsolni a vágynak, azokon a bizonyos piros betűs napokon sem.

A nők többsége a menstruáció időszakában a hormonális változások következtében sokkal jobban kívánja a szexet, sőt intenzívebben éli meg a kényeztetést, az orgazmust is. Az orgazmusnak emellett már régóta ismert görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása is van, így a menses alatti szex nem csak élvezetes, de jótékonyan hathat a menstruációs görcsök ellen. 

 

A szextamponok diszkrét és kényelmes megoldást biztosítanak annak érdekében, hogy a piros betűs napokon is nyugodt szívvel és problémamentesen úszhasson, sportoljon, szaunázzon, vagy szeretkezzen.

 

A tamponok bőrgyógyászatilag és klinikailag teszteltek, maximális minőséget képviselnek. Hogy mitől alkalmasak a szeretkezés közbeni viselésre? A szextamponok egyik ismérve, hogy rendkívül puhák és rugalmasak, így gyakorlatilag viselésük szinte maximálisan észrevehetetlen. Rendkívül jó nedvszívó képességüknek köszönhetően pedig biztonságosan viselhetők szex, úszás, vagy sport közben. szextamponok

 

Szextampon és egyéb higiéniai termékeink között böngészve minden olyan eszközt, kiegészítőt megtalálhat, melyekkel a szex minden esetben és minden körülmény között biztonságos és higiénikus lehet. 

A termékek részletes leírását a termékoldalakon találja. 

Azokon a bizonyos napokon se feledkezzen meg a megfelelő védekezésről! Tekintse meg minőségi és sokszínű óvszer kínálatunkat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék