Szex blog

Ciki szexshopból rendelni?

2021.05.04 12:53
Ciki szexshopból rendelni?

Határozottan nem ciki! Hogy miért nem, azt most részletesen taglaljuk.

 

Mai világban, a XXI. század eleji trendeknek megfelelően megszaporodtak a webáruházak, az erotikus és szexi kellékekkel foglalkozó webshopok, és az ehhez kapcsolódó internetes vásárlások. A szexualitás, a testi vágyak kielégítése már rég nem tabutéma, a társadalom jelentős része már nem bigott elvi vagy vallási témában. Ezen szex-eszközök használata teljesen elfogadott lett, beszerzésük legegyszerűbb módja, a netes vásárlás. Ehhez kapcsolódóan vizsgáljuk meg az eddig felmerült lényegesebb kérdéseket, és válaszokat.

Ciki szexshopból rendelni?


Ciki szexshopból rendelni?

Az eladók megtudják ki vagyok

 

Lehetséges, viszont hidd el, hogy nekünk a Pajkos Pajtásban dolgozó munkatársaknak kisebb gondunk is nagyobb annál, minthogy az után kutakodjunk, ki-mit-honnan rendelt. Nem fogjuk Jakabhegyi Kristófot ellenőrizni facebookon vagy máshol, nem érdekel minket a konkrét személy. Mi inkább azzal foglalkozunk, hogy a számla helyesen legyen kiállítva, és a szállítási cím se térjen el a megrendelésben szereplőtől. Különben is, nálunk fő a diszkréció, még egymás között se beszéljük ki, hogy ki a megrendelő.

 

Mi lesz, ha ismernek valójában?

 

Mi lesz? Semmi! Erre is volt már példa, de mint írtam korábban, fő a diszkréció. Tőlünk senki se fogja visszahallani, hogy a Soós Mari vagy Fűrész Józsi mit rendelt.

 

Jaj, látni fogják milyen szex-kelléket rendeltem!

 

Igen, látni fogjuk. Egyrészt az előző kérdéseknél említett diszkréció miatt nem foglalkozunk vele, illetve semmi közünk hozzá, hogy valaki otthon a négy fal között hogyan mulatja az időt, vagy milyen szexuális szokásai vannak. Különben is, a termékek nagy részénél csak a cikkszámmal találkozunk, azt pedig nem tudjuk, hogy a 1612572531-es szám milyen vibrátort vagy szexbábut takar.

 

Csomagolásból látni fogják honnan rendeltem?

 

Nem, senki sem fogja látni, hogy a Pajkos Pajtásból rendeltél. A dobozaink egyszínűek, csak a vásárló tudja mi van benne (Meg aki becsomagolta, de ő fél perc alatt elfelejti, mert másik csomaggal lesz elfoglalva).

 

Lebukom a futár előtt?

 

Kizárt dolog! A futár is csak egy dobozt és egy címet lát. Ha fizetni kell, akkor pedig egy végösszeget. Nem kötjük az orrukra, mit visznek.

 

Ajándékba lehet küldeni szexuális segédeszközt?

 

Persze, szoktak is néha. Az átvevő számára is csak akkor derül ki, hogy mit kapott, amikor kibontja a csomagot.

 

Reméljük ezzel is segítettünk sokatoknak, és sikerült a kétkedőket meggyőznünk, hogy semennyire nem ciki szexshopból rendelni, hiszen a szex jó!