Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Dildók


Dildók, avagy a rezgés nélküli csodaeszközök

A dildók pénisz alakú erotikus, ám nem rezgő játékszerek, amelyek a test erogén zónáinak felfedezésére alkalmasak. Ezek használata történhet önkielégítés alkalmával, vagy akár partnerrel, netán partnerekkel történő aktus során is. A dildó kifejezés az olasz "dilètto" szóból ered, mely magyarul csak annyit tesz, hogy élvezet (nem hiába).

A dildó nem vibráló játékszer, bár napjainkban a legtöbb darab már a vibrátorhoz hasonlóan, szilikonból készül. Ezek a huncut eszközök remekül szolgálnak arra, hogy felfedezze önmaga, teste és erogén zónái igényeit. 

Válosszon dildókínálatunkból és jusson el az élvezet legmagasabb szintjére!
Fedezze fel saját testét, annak erotikus rezdüléseit

Bár a férfiak egy része mind a mai napig vetélytársként tekint a dildó eszközökre, valamint a vibrátorra, számukra is hasznos, ha a partner tudja, hogyan szereti ha hozzáérnek, milyen szögben a legkellemesebb a behatolás, és így tovább. Temérdek nő csak rendkívül ritkán éri el az együttlétek során a hüvelyi orgazmust, amit aztán ő és partnere egyaránt kellemetlenül, csalódással élnek meg. A probléma pedig könnyen orvosolható. A legtöbb esetben ha egy nő kellően ismeri a saját igényeit, saját testét és mer beszélni erről partnerével, akár valamennyi együttlét során eljuthat a hüvelyi örömök csúcsára. A dildók használata, amellett, hogy izgalmas kiegészítőjük az együttléteknek, többek között a fent említett problémára is megoldást nyújthatnak.dildók

Üljön le egy nyugodt délutánon, vegye elő online szexshopunkban vásárolt új kedvencét és kalandozzon vele. Előfordulhat, hogy úgy érzi majd, partnerét is be kell vonnia. Ilyen esetekben ne habozzon!

A dikdók tökéletesek arra, hogy használójuk általa jobban megismerhesse saját testét, annak minden rezdülését a különböző szexuális ingerekre. Az orgazmus elérése sok tényezőtől függ: nem mindegy, hogy a behatolás milyen mélyen, milyen gyorsan, milyen szögből, milyen technikával történik. Egy unalmas magányos éjszakán egy dildóval játszadozva az ember játékosan, könnyedén és mindenek előtt rendkívül élvezetes módon tapasztalhatja ki, hogy mi az, amire teste a legjobban reagál. Lassú, intenzív lökések, apró ám gyors mozgás? Emellett sokak számára a pozíció is meghatározó a csúcsra jutás szempontjából. A dildókkal ez is könnyedén tesztelhető, bármely pozitúrában kényelmesen hozzáférhet a kéjnyíláshoz, így tetszőleges ingerlést válthat ki. Ha sikerült megtalálni az orgazmushoz vezető tökéletes "receptet" ne tartsa magában! Ossza meg partnerével, így profitálhat duplán az eszközök használatából!


Dildó = valósághű élmény, valódi kényeztetés

A férfi péniszt valósághűen formázó kényeztetőkkel a szexuális élmény is valósághű lehet. A minőségi dildók tapintásban a valódi merev, szuper erektált ám puha bőrfedte pénisz érzetét nyújtják. A realisztikus megjelenéshez és élményhez hozzájárul a makk szépen ívelt formája és az olyan finom apróságok, a precíz kidolgozottság, ami az erek duzzadásától kezdve, az apró bőrredőig megjelennek az eszközön. Ez a leírás elsősorban a valósághű dildókra vonatkozik.

Azoknak, akik szívesen elrugaszkodnának a realitástól, kitűnő opciót nyújtanak a zselés, gumis dildók. Ezek a szexeszközök gumis anyaguknak köszönhetően rugalmasabbak, ám legtöbbször a valódi pénisz formától némileg eltérnek, kevésbé aprólékosan kidolgozottak (tisztelet néhány speciális kivételnek). Azok, akik a puhább játékszereket preferálják, ezek között a termékek között találhatják meg számításukat. 

A termékek között akadnak speciális, felcsatolható játékszerek. Ezek kifejezetten nő-nő felállásban nyújtanak páratlan élményt. Ezek a játékszerek anyagukban és méretükben rendkívül sokfélék lehetnek, érdemes tehát böngészni közöttük.

 

A dildó a közös szexuális együttlétek során is szuper lehetőségekkel kecsegtet. Általuk könnyedén elérhető a duplán kényeztető élmény. Ha fantáziált már, hogy milyen lehet két férfival, de partnere nem szívesen menne bele a hármas kalandba, egy dildó ez esetben kiváló alternatívát nyújthat. Válasszon egy realisztikus darabot és ha partnere elég ügyes, a hatás éppen olyan lesz, mintha egyszerre két pasival töltené az éjszakát. 

 

Termékkínálatunkban megannyi különböző anyaghasználattal készült, változatos méretű, formájú és színű dildó eszközt talál. Böngésszen a kényeztetők között és szerezze be még ma új kedvencét!

A szexualitás és érzékiség egy új oldalát tapasztalhatja meg erotikus termékeinkkel!

Válogasson dildóink közül!