• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Dildó

  Dildók, avagy a rezgés nélküli csodaeszközök

  A dildók pénisz alakú erotikus, ám nem rezgő játékszerek, amelyek a test erogén zónáinak felfedezésére alkalmasak. Ezek használata történhet önkielégítés alkalmával, vagy akár partnerrel, netán partnerekkel történő aktus során is. A dildó kifejezés az olasz "dilètto" szóból ered, mely magyarul csak annyit tesz, hogy élvezet (nem hiába).

  A dildó nem vibráló játékszer, bár napjainkban a legtöbb darab már a vibrátorhoz hasonlóan, szilikonból készül. Ezek a huncut eszközök remekül szolgálnak arra, hogy felfedezze önmaga, teste és erogén zónái igényeit. 

  Válosszon dildókínálatunkból és jusson el az élvezet legmagasabb szintjére!

  Fedezze fel saját testét, annak erotikus rezdüléseit

  Bár a férfiak egy része mind a mai napig vetélytársként tekint a dildó eszközökre, valamint a vibrátorra, számukra is hasznos, ha a partner tudja, hogyan szereti ha hozzáérnek, milyen szögben a legkellemesebb a behatolás, és így tovább. Temérdek nő csak rendkívül ritkán éri el az együttlétek során a hüvelyi orgazmust, amit aztán ő és partnere egyaránt kellemetlenül, csalódással élnek meg. A probléma pedig könnyen orvosolható. A legtöbb esetben ha egy nő kellően ismeri a saját igényeit, saját testét és mer beszélni erről partnerével, akár valamennyi együttlét során eljuthat a hüvelyi örömök csúcsára. A dildók használata, amellett, hogy izgalmas kiegészítőjük az együttléteknek, többek között a fent említett problémára is megoldást nyújthatnak.dildók

  Üljön le egy nyugodt délutánon, vegye elő online szexshopunkban vásárolt új kedvencét és kalandozzon vele. Előfordulhat, hogy úgy érzi majd, partnerét is be kell vonnia. Ilyen esetekben ne habozzon!

  A dildók tökéletesek arra, hogy használójuk általa jobban megismerhesse saját testét, annak minden rezdülését a különböző szexuális ingerekre. Az orgazmus elérése sok tényezőtől függ: nem mindegy, hogy a behatolás milyen mélyen, milyen gyorsan, milyen szögből, milyen technikával történik. Egy unalmas magányos éjszakán egy dildóval játszadozva az ember játékosan, könnyedén és mindenek előtt rendkívül élvezetes módon tapasztalhatja ki, hogy mi az, amire teste a legjobban reagál. Lassú, intenzív lökések, apró ám gyors mozgás? Emellett sokak számára a pozíció is meghatározó a csúcsra jutás szempontjából. A dildókkal ez is könnyedén tesztelhető, bármely pozitúrában kényelmesen hozzáférhet a kéjnyíláshoz, így tetszőleges ingerlést válthat ki. Ha sikerült megtalálni az orgazmushoz vezető tökéletes "receptet" ne tartsa magában! Ossza meg partnerével, így profitálhat duplán az eszközök használatából!


  Dildó = valósághű élmény, valódi kényeztetés

  A férfi péniszt valósághűen formázó kényeztetőkkel a szexuális élmény is valósághű lehet. A minőségi dildók tapintásban a valódi merev, szuper erektált ám puha bőrfedte pénisz érzetét nyújtják. A realisztikus megjelenéshez és élményhez hozzájárul a makk szépen ívelt formája és az olyan finom apróságok, a precíz kidolgozottság, ami az erek duzzadásától kezdve, az apró bőrredőig megjelennek az eszközön. 

  Azoknak, akik szívesen elrugaszkodnának a realitástól, kitűnő opciót nyújtanak a zselés, gumis dildók. Ezek a szexeszközök gumis anyaguknak köszönhetően rugalmasabbak, ám legtöbbször a valódi pénisz formától némileg eltérnek, kevésbé aprólékosan kidolgozottak (tisztelet néhány speciális kivételnek). Azok, akik a puhább játékszereket preferálják, ezek között a termékek között találhatják meg számításukat. 

  A termékek között akadnak speciális, felcsatolható játékszerek. Ezek kifejezetten nő-nő felállásban nyújtanak páratlan élményt. Ezek a játékszerek anyagukban és méretükben rendkívül sokfélék lehetnek, érdemes tehát böngészni közöttük.

   

  A dildó a közös szexuális együttlétek során is szuper lehetőségekkel kecsegtet. Általuk könnyedén elérhető a duplán kényeztető élmény. Ha fantáziált már, hogy milyen lehet két férfival, de partnere nem szívesen menne bele a hármas kalandba, egy dildó ez esetben kiváló alternatívát nyújthat. Válasszon egy realisztikus darabot és ha partnere elég ügyes, a hatás éppen olyan lesz, mintha egyszerre két pasival töltené az éjszakát. 

   

  Bár a dildó eredendően a hölgyek hüvelyi kényeztetésére lett kitalálva, a mára elérhető megannyi méret lehetővé teszi, hogy akár anális kényeztetésre is alkalmazhatók legyenek, nem csak hölgyek számára! 


  A dildó előnyei a vibrátorral szemben

  A dildók egyik legnagyobb előnye a vibrátorokkal szemben, hogy alapvetően nem rendelkeznek rezgő funkcióval, azaz motorral, így 100%-ban vízállóak. Bátran alkalmazhatók a fürdőkádban, vagy akár a zuhany alatt. 
  Mivel nincs vibrálás, így használatuk csendes, maximálisan diszkrét. Nem kell attól tartania, hogy a szomszédos szobában alvók felébrednek örömszerzésére. 
  Ha a természetes, egyszerű kényeztetőket részesíti előnyben, a dildókkal nem lőhet mellé!

   

  Különleges dildók

  A klasszikus dildók mellett találhat olyan különlegesebb kivitelű darabokat is, mint például a tapadókorongos dildók. Ezek a kényeztetők lehetővé teszik, hogy a szokásos pozitúrákon túl újabbakat próbáljon ki játékszerével. A tapadókorongos dildó szinte bármilyen sima felületen megtapad, így kezét szabadon hagyva lovagolhatja meg a játékszert, miközben kényeztetheti magát (vagy akár partnerét) teste egyéb területein.

  További izgalmas kalandokkal kecsegtetnek a dupla dildók. Ezeknek a szexuális játékszereknek mindkét végén 1-1 rugalmas dildó található, így akár partnerével közösen is élvezhetik az általa keltett gyönyört. A felhasználás és a pozitúrák terén csak fantáziájuk szabhat határt!

  A felcsatolható dildó lehetővé teszi, hogy szerepcserével, hölgyként is "pénisszel" kényeztesse partnerét, de tökéletes és előszeretettel használt hölgy-hölgy kalandokban is. 

   

  A dildó tisztítása

  Ahogyan valamennyi szexeszköz tisztítására, úgy a dildókéra is érdemes kiemelt figyelmet szentelni. A jó hír azonban, hogy mivel a dildók alapvetően nem tartalmaznak motoros elemet, így teljes mértékben vízállók, ami jelentősen megkönnyíti tisztításukat is. Használat után egyszerűen helyezze az eszközt langyos víz alá és szappanos vízzel alaposan tisztítsa meg, majd öblítse át. Ha biztosra akar menni, hogy az eszköz felülete véletlen sem sérül az otthoni tisztítószertől, érdemes lehet az anyagnak megfelelő speciális tisztítószert alkalmazni. Ilyen tisztítószereket webáruházunk kínálatában is találhat. 

  Figyelem! A dildót soha ne használja előzetes tisztítás nélkül. Anális használat után mindenképp tisztítsa meg az eszközt, mielőtt hüvelyi használatra térne át! A megfelelő tisztítás minden szexeszköz esetén kiemelt fontosságot élvez a nemkívánt fertőzések megelőzése érdekében!

   

  Termékkínálatunkban megannyi különböző anyaghasználattal készült, változatos méretű, formájú és színű dildó eszközt talál. Böngésszen a kényeztetők között és szerezze be még ma új kedvencét!

  A szexualitás és érzékiség egy új oldalát tapasztalhatja meg erotikus termékeinkkel!

  Válogasson dildóink közül!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék