Szűrés
Készlet

Élethű dildó

Realisztikus szexuális élményre vágyik akkor is, mikor épp nincs férfi a közelben?

A vibrátorokat túlságosan plasztiknak, ridegnek, idegennek találja? Ha így van, valósághű dildó kínálatunkban rátalálhat az Ön számára ideális szexeszközre.

A dildók különböző formában és méretben érhetők el. Ami minden termékünk esetében közös vonás, hogy egytől-egyig minőségi darabok.

Böngésszen termékeink között!


259termék124
259termék124

A valósághű, élethű dildók méltók elnevezésükhöz. Formájuk, kialakításuk révén a megtévesztésig hasonlítanak a valódi péniszre.

Az íves makk, a lágyan erezett hímvessző fala, a pénisz tövében ülő herék… a rendkívül precíz kidolgozásnak köszönhetően a dildók használata maximálisan képes realisztikus élményt nyújtani.

Az anyaghasználat miatt nem csak megjelenésben, hanem tapintásra is nehéz megkülönböztetni ezeket az eszközöket a valódi pénisztől. A puha, selymes, bőrszerű tapintás távol áll a rideg szexeszközöktől.valósághű dildók

Némely eszköz tapadókoronggal van ellátva, melynek köszönhetően könnyedén rögzíthető bármely sima felületen, így színesítve az eszköz felhasználási lehetőségeit és a sezxpozíciók számát.

A valósághű dildók olyan rezgés nélküli szexuális segédeszközök, melyek képesek a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtani a maszturbáció során.

Termékeinkben Ön sem fog csalódni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék