Szűrés
Készlet

Orvosi, elektro szex

Elektro BDSM és orvosi szexeszközök

Áram a hálószobába? Miért is ne!

Az elektro szex eszközei apró elektromos impulzusokkal stimulálják az intim területeket. Az eszközök használata népszerű a BDSM kedvelők körében, de egyre elterjedtebb szerep jut számukra a hagyományosabb szexuális együttlétek, vagy önkielégítés során.

Az orvos szex eszközök elnevezésüket orvosi ihletésű megjelenésükről kapták. Ideálisak extrémebb szexjátékokhoz, vagy szerepjátékhoz egyaránt.

Élvezze a bizsergetés, feszültség gyönyörét, vagy az extrém orvosi szex izgalmait minőségi eszközeinkkel!


101termék124
101termék124

Elektro bdsm és orvos szex

Felvillanyoz az elektro és orvos szex gondolata? Titkon sokakat izgat a tudat, hogy uralkodhat partnere felett, vagy épp hogy felette uralkodnak. Az orvosi és elektro szex eszközök a BDSM kellékek egy egészen speciális, izgalmas ágazata. A test különböző részeire helyezett elektródák az ingerkeltés egy egészen új oldalát nyitják meg a partnerek előtt, melytől garantáltan kirobbanó orgazmussal zárul az együttlét.

Az elektro- és orvos szex eszközök között olyan szexuális segédeszközöket találhat, melyek segítségével könnyedén izgalmasabbá teheti a szexet. Ezek az eszközök, bár elsősorban a BDSM kedvelői számára nyújtanak magas fokú élvezetet, valójában bárki számára izgalmas újdonságként szolgálhatnak. 

A nevükhöz híven, az elektro szexeszközök elektromos stimulálással fokozzák a hangulatot és erősítik az orgazmus mértékét. Az orvosi szex eszközei pedig megjelenésükben a valódi orvosi kellékeket imitálják. Kicsit bizarr, rendkívül izgalmas. Ezek az eszközök nagyon különleges hangulatot idézhetnek a hálószobában. A BDSM egy meglehetősen szélsőséges erotikus irányzat, így természetesen az eszközök nem nyerik el egyformán mindenki ízlésvilágát. Ha azonban Ön és partnere a bevállalósabb, szívesen kísérletezők közé tartoznak, megéri kipróbálni a kategória izgalmas játékszereit. 

 

Ha már jártas a BDSM világában, bátran válasszon tetszőlegesen extrém eszközt. Termékíknálatunkban a műfaj legkülönlegesebb, legextravagánsabb kényeztetőit is megtalálja.

 

Abban az esetben azonban, ha most kísérletezne először szado-mazo eszközök bevetésével, jabasoljuk, hogy válasszon szolidabb, visszafogottabb eszközt kínálatunkból. És mielőtt alkalmazná azt partnerén, mindenképp egyeztessen vele. A jó szex alapja a partnerek közötti tabuk nélküli kommunikáció. 

 

Orvos szex eszközeinkkel a szerepjátékok magasabb szintre emelhetők. 

Tekintse meg erotikus jelmez kínálatunkat is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék