• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  2 088 Ft - 89 989 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  G-pont és prosztata vibrátor

  G-pont és Prosztata vibrátorok a maximális gyönyörökért

  A G-pont vibrátorok kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy könnyen megtalálják a högyek, mágikus, ingerlésre szinte azonnali orgazmussal reagáló pontját, majd tökéletesen stimulálják azt. Bár sokan még nem próbálkoztak a G-pont megtalálásával és izgatásával, az igazság az, hogy ennek a különleges kis borsónyi pontnak az izgatása során átélt orgazmus sokkal intenzívebb, mint a hüvelyi, vagy akár a csikló orgazmus, így kielégítőbb élményt nyújthat.

  Hasonlóan működik a dolog prosztata vibrátorok esetén, melyek szintén fokozott élvezetekkel kecsegtetnek a férfiak számára. A prosztata izgatása könnyen addig még tán soha át nem élt örömökhöz juttathatja a férfiakat.

  Vibrátor kínálatunkban a legnépszerűbb márkák minőségi termékei közül válogathat! Válasszon termékeink közül és tapasztalja meg a gyönyörök új, magasabb szintjét!


  297termék124
  297termék124

  A G-pont stimulálására, ingerlésére külön, speciális kialakítású vibrátorok léteznek.  Ezek a vibrátorok többnyire keményebbek, mint a hagyományosak, ugyanis így könnyebben találják meg a G-pontot. A G-pont vibrátorok hajlított fejjel rendelkeznek, ennek a fejnek a segítségével tudnak nyomást gyakorolni a hüvely kellő részére. Ez a kialakítás rendkívül szerencsés abban az esetben is, ha valakinek rendszeresen problémája van anak a bizonyos pontnak a megtalálásával. Ez a feladat ezeknek a különleges vibrátoroknak köszönhetően jelentősen könnyebb lesz. (Olvassa el a G-pont helyéről szóló cikkünket!)

  Temérdek nő létezik, aki még sohasem élt át G-pont orgazmust, így elképzelése sincs, hogy az milyen érzés is lehet. Ez a fajta orgazmus az esetek többségében sokkal intenzívebb élményt nyújt, mint a hüvelyi élmény.  Ezek a speciális kényeztetők kialakításuknak köszönhetően megsokszorozzák a G-pont orgazmus elérésének esélyét. 

  A "gyönyör apró pontjának" izgatásával kiváltott orgazmus egy általában viszonylag hosszú ideig tartó, az egész testet kéjesen átbizsergető kellemes érzés, amit mindenkinek át kellene élnie. A kategóriában található speciális vibrátorokkal jó eséllyel meg is tapasztalhatja a szexuális gyönyörnek ezt az újfajta élményét.

  Élt már át csikló orgazmust? A G-pont izgatásával elérhető élmény hasonló, csak épp sokkal erősebb és élvezetesebb.

  G-pont vibrátorok

  Hasonló a helyzet a prosztata vibrátorokkal. A férfiak többsége kerüli a témát, ennek ellenére a prosztataingerlés szintén felfokozott élményt nyújt, melyet hiba lenne kihagyni.  A prosztata ingerlése csaknem olyan misztikus gyönyörökhöz juttatja a férfit, mint a hölgyek esetében a G pont stimulálása.

  Legyen bátran kísérletező, válasszon termékeink közül és tapasztaljon meg olyan gyönyöröket, melyekhez korábban talán nem volt szerencséje!

  Tekintse meg gumis, latex vibrátorok termékkategóriánk darabjait is!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék