Szex blog

G-pont - Minden, ami a tökéletes női orgazmushoz kell

2018.10.01 10:54
G-pont - Minden, ami a tökéletes női orgazmushoz kell

G-pont helye és izgatása- Ugye te tudod, hogy hol keresd és mit kezdj vele?

Az orgazmus segít csökkenteni a stresszt, hozzájárul a bőr ruganyosságához és az általános közérzetet is javítja. Azonban sok nő esetében az orgazmus – különösen a behatolással elért hüvelyi orgazmus – éppoly elérhetetlen álom lehet, mint a titokzatos G-pont felfedezése. Tegyünk hát pontot az ügy végére! Derítsük ki, hol és hogyan található meg az a bizonyos bűvös kéjpont.

 

A cikk folytatásához kattints a képre!

g-pont

G-pont. Egyre többet találkozunk ezzel a kifejezéssel, ha a szexualitás témakörében keresgélünk. Mégis, napjainkban is vannak nők és férfiak egyaránt, akik mint valami legendás lényre, úgy tekintenek a g-pont létezésére és kihagyják hálószobai repertoárjukból a női örömforrás egyik legfontosabb területének izgatását. A G-pont, tudományos megnevezésben Grafenberg-pont stimulálása olyan orgazmust okozhat a nőknél, amelyről korábban még csak fantáziálgattak. Nincs nehéz dolguk a férfiaknak... mármint, ha megvan a g-pont helye, annak izgatásával másodperceken belül jelentkezhet az orgazmus. Az egyetlen kérdés, hogy: ugye te tudod hol keresd és mit kezdj vele? Nem? Sebaj! Olvass tovább és mindent elárulunk a női orgazmus legfelsőbb szintjéről!

A G-pontot Dr. Beverly Whipple mutatta be, miután felfedezte, hogy a hüvely belsejében a „gyere ide” mozgás fizikai reakciókat váltott ki. Úgy vélte, hogy ez a régió kulcsfontosságú lehet a nők számára a szexuális orgazmus elérésében.

Először is tisztáznunk kell, a G-pont valójában nem is csak egy pont, hanem megközelítőleg 1.5-3 centiméternyi terület. Ennek a stimulálása gyakran mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmus kéjérzetét növeli. De hol is található pontosan a G-pont? Most figyelj!

 

A G-pont helye:

 

A G-pont a vagina nyílásától körülbelül néhány centiméter mélyen található. Persze, minden nőnél változik a terület pontos helye, éppúgy, mint a mérete is. Tapintásra szivacsos érzetet ad, a legkönnyebb ha izgalmi állapotban keresgéled, akkor ugyanis kissé meg is duzzad. Ehhez használd a már említett "hívogató" mozgást. 

 

Három tényező teljesítése mindenképpen szükséges lesz az orgazmus előídézéséhez, mégpedig türelem, gyengédség és a terület finom "ütögetése"

A g-pont viszonlag nehezen megközelíthető helyen található. Ezért kicsit speciálisabb mozgástechnikát igényelhet felfedezése. Megtalálása sokszor nem egyszerű és nem megy első próbálkozásra, megéri azonban venni a fáradságot és időről-időre újra próbálkozni a keresgéléssel, mert ha egyszer megtaláljátok, megvan a biztos kulcs a kirobbanó orgazmushoz.

A G-pont izgatása

Avagy: miért éri meg mindenképp felkutatni a g-pontot?

Viszonylag ritkán érnek el nők orgazmust abban az esetben, amikor csupán maga az aktus az egyetlen tevékenység a pásztoróra során. Mindezt bizonyítja, hogy egy 2017-es tanulmány szerint a nők mindössze 18 százaléka érzi az orgazmust olyan közösülés során, amely alkalmával nem izgatja a partner sem kézzel, sem szájjal, sem szexuális játékszerrel. Hiába nem tapasztaltuk még, akkor sem lehetetlen elérni a vaginális orgazmust! Sokan úgy vélik ugyanis, hogy a G-pont izgatása lehet a legfontosabb praktika azon nők számára, akik nehezebben jutnak el a csúcsra.

Kezd a keresést önkielégítéssel!

Keress egy csendes zugot magadnak, ahol elbújhatsz minden stresszforrás elől. Vigyél magaddal nyugodtan pornómagazint, nézz felnőtt filmeket, vagy akár fogj egy erotikus tartalmú könyvet. Mindenki mást és mást talál izgatónak, válaszd a számodra legmegfelelőbb módot, hogy hangulatba kerülj. Ha megvan, elkezdhetsz magaddal játszadozni, fokozatosan, gyengéden. 

Ehhez a legjobb ha háton fekszel, felhúzott kis terpeszbe helyezett lábakkal. Felfelé görbülő ujakkal, hívogató mozdulatokkal próbálkozz… simogasd, pöcögtesd így a hüvely hasi oldalát. Ismételgesd a mozdulatsort a vagina felső falán, amíg ki nem robban belőled a különleges érzés.

Mivel a g-pont helye közel helyezkedik el a hugyhójaghoz, ezért izgatásakor különös vizelési inger is jelentkezhet. Általában ez majd átalakul orgazmussá, ám ha félsz az esetleges kellemetlenségektől, a kísérletezés, vagy az aktus előtt menj el a mosdóba.

A G-pont nem különálló rész a hüvelyben, hanem a klitorisz-hálózat része. Ez azt jelenti, hogy, ha stimulálod a G-pontot, akkor ténylegesen stimulálod a klitorisz egy részét. Mindez pedig női ejakulációt eredményezhet (igen, az, amiről a férfiak annyiszor fantáziálgatnak, valóban egy létező jelenség). A női ejakuláció gyakran a húgycsőből távozó folyadék kíséretében történik, a g-pont izgatása által. Sokan – persze tévesen – azt hiszik, hogy ilyenkor a nők egyszerűen bepisilnek az élvezettől. Pedig szó sincs erről: legelőször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít.

g pont helye

A legjobb szexpozíciók a G-pont stimulálására!

Ha már megtaláltad g-pontod elhelyezkedését, ne tartsd a dolgot titokban, avasd be partneredet is és ne hagyjátok ingerlés nélkül a titkos gyönyör kapuját szex közben sem. 

Vannak adott szexpozíciók, amelyekben jobban stimulálható a G-pont. A változatos és irányított mozgás segíthet a tökéletes szög megtalálásában. Hogy melyek ezek?

Cowgirl

A partnered feküdjön a hátán, majd neked kell felmásznod rá. Ebben a pozícióban a nő az uralkodó, lehetővé téve, hogy ő diktálja a ritmust, a mélységet, továbbá fentartja a behatolás szögének teljes körű ellenőrzését, miközben nyugodtan összpontosíthat a G-pont megtalálására. Ahelyett, hogy felfelé és lefelé mozognál, próbáld meg leginkább előre-hátra hintázni. Ennek köszönhetően a hüvely falának izgatása egyidőben történik a G-pont stimulálásával, ami még intenzívebb orgazmust idézhet elő. Fontos tehát, hogy ne féljetek a kísérletezéstől.

Kutyapóz

A kutyapóz nagyszerű módja annak, hogy minél erőteljesebb orgazmust érj el a szex alatt. Ebben az esetben ugyanis könnyű megváltoztatni a szöget ahhoz, hogy elérd a G-pontot.

Ereszkedj négykézláb, majd kezeddel támaszkodj meg. A behatolási szöget kedvedre módosíthatod, találd meg a neked legmegfelelőbbet. Ha nem az igazi az érzés, ajánlott kipróbálni azt a lehetőséget is, amikor a lábadon fekszel, partnered pedig hátulról hatol be. Egy kis csípőjátékot is belevihetsz, a partnered egészen biztosan örömmel venné, és számodra is igen hasznos lehet.

Zárt misszionárius pozíció

A klasszikus misszionárius pozíció egyik változata. A misszionárius pózban a hátadon fekszel, ezután a partner lábainak a lábadon kell elhelyezkedniük, így erőteljesebb lesz a súrlódás. A nagyobb súrlódás pedig a G-pontodat izgatva tökéletes módja annak, hogy segítsen elérni az orgazmust.

 

szex póz a g-pont megtalálásához

 

G-pont vibrátorok

Azzal szemben, amit a filmekben látunk, a szex nem mindig olyan könyned és egyszerű. Ha nem sikerül rögtön megtalálnotok a g-pontot, ne essetek kétségbe, minden csak idő és kitartó próbálkozás kérdése. Mindannyian másképp működünk, van akinél a pont könnyebben megtalálható, van akinél mérete apróbb, ezért nehezebb pontosan betályolni. 

g pont vibrátor

Az egészséges szexuális életben levők között nincsenek tabuk, ha nem sikerül megtalálni a pontot, nyugodtan szerezzetek be néhány olyan kényeztetőt, amely kifejezetten a G-pont stimulálására lett kifejlesztve. 

A legjobbak ezen a téren a speciális g-pont vibrátorok. Ezek általában keményebbek, mint a hagyományos vibrátorok és speciális formájuk lehetővé teszi a g-pont könnyebb elérését. A keményebb vibrátorok használata, netán az üvegből készült műpénisz is jó választás lehet a kéjpont megtalálásához. 

A legfontosabb mindenképp az, hogy elégedett légy. A test és a szexuális preferenciák feltárása nagyszerű lépés annak biztosításában, hogy boldog, biztonságos és kellemes szexuális életet élj. Soha ne szégyelld észrevenni vagy átértékelni, hogy mit szeretsz az ágyban. Végtére is, mindenki megérdemli, hogy nagyszerű szexben legyen része.

 

G-pont vibrátorok