• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  1 290 Ft - 83 989 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Gésagolyó

  Gésagolyó: az élvezetet okozó és egyben hasznos szexuális segédeszköz

  A gésagolyók segítségével, ezekkel a pikáns eszközökkel a végletekig fokozhatja a szexuális örömöket! Mindeközben pedig erősítheti a hüvely falát, javíthat annak rugalmasságán és érzékenységén, hogy a későbbiekben minden korábbinál intenzívebb erotikus élményeket élhessen át!

  Egy erotikus eszköz, amely nem csak az együttlétet teszi élvezetesebbé és izgalmasabbá, hanem rendszeres használatával egyéb jótékony hatásokat is tapasztalhat.

  Sajátítsa el a gésák technikáját, váljon igazi Istennővé az ágyban, miközben saját gyönyörét is fokozza.

  Válogasson minőségi női izgatóink közül és tanulja el a gésák titkait!


  172termék124
  172termék124

  A szexgolyók eredetéről

  A gésákkal töltött együttléteket a gésák feszes izomzatú vaginája tette és teszi olyan különlegesen élvezetessé. A gésák technikájának a kulcsa kéjgolyóban rejtőzik. Az apró kis eszköz segítségével elképesztően erős vaginaszorítást lehet elsajátítani. A gésák gyakorlat során felhelyeznek vaginájukba 1-2 golyócskát, majd igyekeznek azt hosszú órákon át a hüvelyben tartani.

  A gésagolyó azonban nem pusztán edzés eszközéül szolgál. A golyókban ugyanis rendszerint további apró golyócskák vannak. A kisebb golyók a mozgás során nekiütköznek a nagy golyó falának, ami pedig így folyamatosan ingerli a vaginát. Az apró koccanások következtében a hüvely izmai folyamatosan összerándulnak, így fokozva az edzés intenzitását is. A klasszikus gésagolyó után mára már hatalmasra bővült a választék ezeket az eszközöket illetően. Megannyi forma, méret, szín és anyag kombinációjában választhatók a kényeztetők.

  Bár a gésagolyók egyébként elsősorban a vagina izomzatának fejlesztésére lettek kitalálna, nem elhanyagolható örömszerző funkciójuk az ágyban sem. A golyók lassú kihúzása a vaginából rendkívül kéjes érzést képes kelteni, nem beszélve arról, amilyen hatást a látvány elér a szemlélődő férfiaknál.

   

  A gésagolyók használata

  A gésagolyókat a hüvelybe, egészen pontosan annak alsó harmadába kell felhelyezni. A szexuális eszköz belsejében lévő golyócska, vagy golyócskák a használó, viselő mozgásának hatására gördülni kezd, ez a belső rezgés hat a hüvely falára, aminek következtében a hüvely izmai és a záróizmok reflexszerűen összehúzódnak. Ezek az összehúzódások fokozzák a szexuális gyönyört és egyben erősítik az összehúzódó izmokat is (így használatukkal a későbbiek során is élvezetesebb lehet a szex, az együttlét).

  Előjáték során alkalmazva a gésagolyó finom tologatása különleges élvezettel jár, könnyedén előidézheti a hüvelyi orgazmust.

  A gésagolyó használata kezdetben nem annyira egyszerű, álló illetve guggoló helyzetben a gravitáció hatására könnyen kicsúszhat az apró eszköz, ám egy kis gyakorlással ez nem okoz majd problémát. Kezdő használók számára javasolt kezdetben fekvő, ülő helyzetben felhelyezni, illetve használni a golyókat.

  A gésagolyók használatának amellett, hogy rendkívül izgatók, más előnyei is vannak: erősítik a hüvely izmait, hozzájárulnak a medencealapi izmok, a vizelettartó záróizmok erősebbé tételéhez. A gésagolyó rendszeres használata pozitív hatással lehet a hüvely érzékenységére, szorítóerejére, ezáltal pedig a szexuális együttlétekre. Az erősödő hüvelyizomzatnak köszönhetően fokozhatja az orgazmusra való készséget, illetve rendszeres használata mellett idővel intenzívebb orgazmus érhető el. Emellett a férfiak számára is előnyös tulajdonságokkal bír, a hüvelyi izmokat erősítve ugyanis élvezetesebb lesz a behatolás. A hüvelyfal izomzatának tudatos mozgatásának elsajátításával pedig a hölgyek könnyedén fokozhatják a férfiak gyönyöreit. 

  A gésagolyók tehát nemcsak élvezetes erotikus játékszerek, hanem egyben a medenceizmokat is erősítő, jótékony segédeszközök.

   

  Amire a kéjgolyók használata során érdemes figyelni

  Mivel ezek az apró, ártalmatlannak tűnő kis golyók bizony terhelik az izmokat, ezért akad néhány dolog, amire használatok során érdemes odafigyelni.

  • Ügyeljen rá, hogy a golyókat milyen mélyre helyezi, semmiképp se helyezze túlságosan magasra az eszközt, ne érje el például a tampon felhelyezési magasságát, úgy ugyanis nem éri el a kívánt célt
  • A szándékolt izomösszehúzódásokból több apróbb legyen, ne pedig egyetlen egy hosszantartó. 5-10 másodperces összehúzásokkal érheti el a legjobb hatást.

  • Az eszközt minden használat után gondosan tisztítsa meg, fertőtlenítse, hogy semmiféle kórokozó ne tudjon elszaporodni rajta. Ehhez kaphatók speciális tisztítószerek is.

  • Ne tartsa bent túl sokáig az eszközt, mivel az folyamatosan igénybe veszi a hüvely izomzatát, túlzott használat esetén nem hogy erősíti, de kitágíthatja a hüvelyt és ronthat annak vérkeringésén.

  • Hacsak nem rendelkezik több éves tapasztalattal, azt ajánljuk, hogy ülő, vagy fekvő állapotban használja a golyókat. Álló helyzetben történő alkalmazás esetén a medencealapi záróizmok is ki vannak téve a terhelésnek, aminek következtében extrémebb esetben értágulás, aranyér is kialakulhat.

  • Első használat során javasolt síkosító használata annak érdekében, hogy a kéjgolyók felhelyezése minél kellemesebb legyen.

   

  Miként segítik a gyakorlatok a szexet?

  A golyók rendszeres használatával erősödhetnek a vagina izmai. A fejlődés, csakúgy mint a fogyás, vagy az egyéb területeken történő izomépítés nem történik meg egyik napról a másikra, kitartó gyakorlás és idő szükséges hozzá. Ha már a hüvely izmai elég erősek, szex közben a nő megfelelően időzítve tetszőlegesen intenzitású szorításokkal okozhat örömet partnerének. Emellett az izom fejlesztésével a hüvely fala egyben érzékenyebb is lesz, ami a gyakorlatban abban nyilvánul meg, hogy az illető intenzívebben éli majd meg a pénisz benne történő mozgását. Tehát gyorsabban, könnyebben érhető el a hüvelyi orgazmus.

   

  Gazdag termékkínálatunkból megannyi anyagú, színű, méretű és formájú szexgolyók közül válogathat.

  Anyagukat tekintve: fém, műanyag, szilikon

  Formájukat tekintve: gömbölyű vagy tojásdad

  Felületük szerint: sima vagy rücskös, bársonyos

  Hosszúságukat tekintve: egy, két, vagy több gömbből álló golyósorok közül válogathat.gésagolyók

   

  Amennyiben most vásárol először gésagolyót, a tojás alakú, 3,5 centiméter körüli átmérőjű, könnyebb súlyú eszközeinket ajánljuk.

  Próbálja ki termékeinket és szerezzen örömöt önmaga és partnere számára!

  További hasonlóan izgalmas eszközökre vágyik? Tekintse meg vibrotojások kategóriánkat is!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék