Szűrés
Készlet

Ízesített, illatos

Az orális örömöket is fokozó ízes, illatos síkosítók

A síkosítók az együttlétek során számos esetben használhatók. Kellemesebbé teszik a segédeszközök használatát, fokozzák az élvezeteket vaginális szex során és nélkülözhetetlenek a popsi szexhez.

Az ízesített síkosítók megjelenésével pedig teret hódítottak az orális szexben is.

Az illatos, ízes síkosítók amellett, hogy képesek bármely eszköznek, vagy felületnek kellemes sikamlósságot kölcsönözni, az előjátékokat még izgalmasabbá teszik.

Akik bizonyos okokból idegenkednek az orális szextől, azoknak rendkívül hasznosak lehetnek ezek a termékek. Egy kedvelt ízt kiválasztva az orális örömszerzés maga is élvezetes lehet. A különböző ízeknek és illatoknak köszönhetően az együttlétek örömeit fokozottabban élhetik meg.

Mézédes eper, lágy csokoládé, vagy friss cseresznye?

Tesztelje bátran termékeinket, hogy garantáltan megtalálja kedvenc ízét és/vagy illatát!

 


105termék124
105termék124

Nem kell kompromisszumot kötnie az ízek, az aroma és a síkosító minősége tekintetében. Az ízesített és illatosított síkosítók ugyanolyan hatékonyak síkosítás és tartósság területén, mint a natúr termékek. 

Ha szívesen kényezteti partnerét az ajkaival, az ízesített síkosítókkal még élvezetesebbé teheti a műveletet. Az ínycsiklandó ízeknek köszönhetően a kényeztetést nagyobb átéléssel fogja végezni, hiszen eközben kedvenc édességét, gyümölcsét ízlelheti. Ennek köszönhetően pedig a gyönyör partnere számára is intenzívebb lesz.ízes, illatos síkosítók

Ha ön, vagy partnere idegenkedik az orális kényeztetéstől, ezek a síkosítók ebben az esetben is remek szolgálatot tehetnek: segíthetnek leküzdeni az ellenállást, hiszen általuk az orális szex mindkét fél számára garantáltan élvezetes lesz.

Az ízes síkosítók után próbálja ki a Bizsergető síkosítók által nyújtott örömöket is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék