Síkosítók

Minőségi síkosítók az élvezetesebb együttlétekért

A síkosítók a leghasznosabb szexuális kiegészítők közé tartoznak. Használatukkal biztosítható a hüvely, a csikló vagy az ánusz megfelelő síkossága. Használatuk minden szexuális játékot megkönnyít, sőt érzékibbé, élvezetesebbé tesz. Ezek a termékek megkönnyítik a szexuális játékszerek használatát, valamint nélkülözhetetlen kellékei az anális szexnek.

A síkosító használatának előnyei

A síkosító használata hasznos segítséget nyújt azoknak a hölgyeknek, akiknek a hüvelye nem nedvesedik kellően. Emellett számos egyéb helyzetben is hasznos szolgáltatot tehet.

A minőségi síkosítók használata mindenkinek ajánlott, aki biztosítani szeretné a minőségi szexuális élményt. A termék vaginális és anális közösülés során, vagy akár szexjátékokon használva egyaránt csökkenti a surlódást, ezáltal a behatolás, az érintés kellemesebbé, érzékibbé válik.

A síkosítók lehetővé teszik, hogy a szex mindenki számára olyan élmény legyen, amit érdemes kipróbálni!

 

A síkosítóknak alapvetően két fő kategóriáját különböztethetjük meg: a vízalapú és a szilikon alapú síkosítókat.

A víz alapú síkosító nagy előnye, hogy az érzékeny bőrűek is bátran használhatják, ugyanis használata nem irritálja a bőrt. Emellett óvszer és latex barát tulajdonságokkal is rendelkezik. Használata során nem hagy foltot a ruhán, vízzel könnyen eltávolítható. Az általános szexuális célokra abszolút alkalmasa, éppen ezért ezek a legnépszerűbb síkosító fajták.

síkosítók

A szilikon alapú, szilikon bázisú síkosítók használatának előnye, hogy a víz alapú síkosítókhoz képest jóval tovább megőrzik síkosságukat. Vízálló tulajdonságuknak köszönhetően továbbá remekül alkalmazhatók vízben történő közösülés esetén is. A textiliák közelében azonban érdemes körültekintően bánni velük, ugyanis foltot hagyhatnak.

A síkosítóknak ezeken felül vannak speciálisabb változataik is, úgy mint például a bizsergető síkosító. Ezek a síkosítók különleges melegségérzetet és bizsergetést keltenek az intim területeken, így teszik még érzékibbé az együttléteket.

De léteznek különböző ízes, illatos termékek is, azoknak, akik akiknél a szex során az ízek, illatok és színek meghatározó erővel bírnak.

 

Termékeink közt síkosítók színes palettáját kínáljuk, így garantáltan megtalálja az Ön számára legideálisabb terméket!

 

Válasszon a síkosítóhoz egy új, izgalmas vibrátort is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék