• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  1 389 Ft - 33 290 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Korbács, paskoló

  A korbács a BDSM szex egyik legnépszerűbb alapkelléke. Használata nagyfokú bizalmat igényel, ám abban az esetben, ha ez megvan a felek között, rendkívüli kéjes fájdalommal átitatott, gyönyörrel teli szexuális élményt tud okozni. 

  Szívesen kísérletezne valami újjal? 
  Vonzza a BDSM világa? 
  Próbálja ki minőségi szex korbácsinkat és utalja partnerét!


  95termék124
  95termék124

  Korbács – a kéjes fájdalom forrása

  Partnered kérte? Netán téged izgat a gondolata? Bekapcsolt a szexuális fantáziád, és kíváncsi vagy, milyen érzés, amikor a hálószobában vaaki átveszi az irányítást? Tovább mennél, és érdekel, milyen érzés lehet, ha elfenekelnek? Netán egy korbácsot is beszereznél, de nem tudod, milyet és egyáltalán milyen érzést nyújt? Hogyan férhet meg a fájdalom és szexuális vágy egymás mellett? Olvass tovább, most minden kiderül!

   

  Mint ismeretes, a korbács az ostor egy fajtája, több ága van, ezeket a nyélnél rögzítik. Korábban súlyos testi fenyítésre, önsanyargatásra használták, ám napjainkban más felhasználási módja ismert a köztudatban. A korbács ugyanis 2018-ban a szado mazo és BDSM játékokban jelenik meg leginkább, az erotikától fűtött hálószobákban, ahol a nem szokványos elfogadott. Ez a szexjátékszer ugyanis egyszerre képes kéjes, valamint fájdalom érzetet is kiváltani partnerünkből. És hogy ez miért is jó? Nos, a korbács használatára már tudományos magyarázat is létezik: mivel a fájdalom endorfinokat szabadít fel az agyban, sokan fájdalmas szexuális játékszereket alkalmaznak az aktust megelőzően, illetve közben. Ennek megfelelően tehát kijelenthető, hogy a korbács a szexuális élvezetek fokozosására használt eszköz. Így leginkább kéjes fájdalomként beszélhetünk róla, és amely okozása, valamint megélése a BDSM, a szadizmus, a mazochizmus iránt érdeklődők világában népszerű, azaz mindenképpen abban a közösségben, ahol a szexuális életet tekintve szerepeket vesznek fel a párok. Ennek megfelelően van egy domináns, továbbá egy alárendelt szerep.

   

  Izgalmasan hangzik? Nos, amennyiben úgy érzed, a pásztorórákat kibővítenétek valami igazán erotikussal és különlegessel, a korbács jó választás lehet. Viszont ne feledjük, nem mindegy, hogy milyen új játékszert szerzünk be, figyelnünk kell a megfelelő formára, anyagösszetételre és méretre. Hiszen vásárolhatunk mikroszálas anyagból, vagy bőrből készült korbácsot, továbbá vannak hosszabb és rövidebb modellek is. Természetesen nem kell mélyen beleásnunk magunk a BDSM világába. Mindaddig, amíg biztonságosan használjuk az eszközt, vagyis partnerünkkel az együttlét előtt, alatt és után is kommunikálunk, nyugodtan kísérletezhetünk.

   

  Tartsuk szem előtt, hogy a korbács régen nem hálószobai kiegészítő volt! Ugyanis, ha elragad minket a hév, bizony feldagadt hurkákat és hegeket is okozhatunk partnerünk testén. Ennek elkerülése érdekében az alábbi négy pontot érdemes követnünk:

  1. Győződjünk meg arról, hogy partnerünk olyan valaki, akiben teljes mértékben megbízunk. Semmiképp ne erőltessük, de ne is akarjuk a szexualitás ezen szintű megélését olyan partnerrel, aki ebben a játékban nem szívesen vesz részt, netán elítéli hasonló vágyainkat. Amennyiben megvan a bizalom, érdemes előzetesen megvitatni az ügyet, feltárva egymás preferenciáit, és határait.
  2. Haladj lassan! Még akkor is, ha úgy gondolod, tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy jól érezd magad benne. Első alkalmakkor mindenképp furcsa lehet a szituáció, talán még akkor is, ha már tapasztaltabb vagy. De ne aggódj, csupán szentelj megfelelő figyelmet partnered igényeire is. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni azt sem, mennyire fontos nyitott, tiszta és világos beszélgetéseket folytatni az ilyen szexuális játékokról.
  3. Az irányító partner győződjön meg róla, hogy fokozatosan építi fel az élményt. Hogy mit is jelent ez? Eleinte gyengéd cirógatásokkal indítsunk. Bizony, a korbáccsal ilyen módon is lehet izgatni. Aztán, amennyiben mindketten jónak látjátok, erősebb is lehet a tempó.
  4. Mindkét partnernek figyelnie kell, hogy mind az aktus előtt, közben és után is megfelelően kommunikál. Válasszatok biztonsági szót, és ne féljetek használni! A kéjes érzet nem marad el!
  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék