Szűrés
Készlet

Lelo

Luxus minőségű LELO vibrátor modellek

A LELO vibrátor igazi luxus termék a vibrátorok között. A svéd gyártmányú, stílusos termékek egyediségüket, minőségüket és precizitásukat tekintve egyaránt a piac remekei közé tartoznak. Ha a funkcionalitásukról megfeledkeznénk, stílusos kialakításuk révén akár a lakás dekor-elemeként is szolgálhatnának, ugyanis a legtöbb látogatónk valószinűleg soha nem jönne rá, hogy mire is használatosak ezek a kis színes eszközök.

Ezeket a vibrátorokat úgy tervezték, hogy a női igényeket mindig maximálisan a lehető legnagyobb precizitással elégítsék ki. Törékeny, elegáns külsejük igazi monstrumot takar, ugyanis rendkívül tartós és intenzív élményt nyújtó darabok. Szinte elnyűhetetlenek, így megvásárlásukat követően sokáig hűségesen szolgálják tulajdonosukat.


109termék124
109termék124

Prémium termékek, prémium kényeztetés

A LELO vibrátor a szex-játékszerek prémium darabja. A márka napjainkra a világ egyik legnépszerűbb design vibrátorait képviseli. Minden egyes LELO vibrátor Li-ionos akkuval működik. Ennek köszönhetően használat során legalább olyan finomak, mint megjelenésük: halkak és rendkívül diszkrétek. Használatuk rendkívül kényelmes, praktikus és egyszerű. Anatómiailag tökéletesen megformált termékek, melyek sosem hagyják cserben használóikat.

Prémium minőségük nem csupán látványukban mutatkozik meg (finom áramvonalas alak, harmonikus, ízléses színvilág), hanem a kézhezvétel pillanatában is. Tapintásra egyértelműen érződik a magas minőség, melyet a prémium anyaghasználat biztosít.

LELO vibrátorok

 

A boldogsághoz mindenkinek joga van!” – állítja a LELO mottója, és állítjuk mi is! Ehhez hűen alakították ki a LELO eszközöket. Minden egyes darabon érződik az a profi, szakértői és minden szempontot figyelembe vevő tervezés, amellyel ezek a vibrátorok létrejöttek.

 

A márka darabjai között megtalálhatók klasszikus rúdvibrátorok, klitoriszizgató karral felszerelt vibrátorok és légáramos, vagy rezgős csiklóizgató vibrátorok is. Így bármilyen típusú izgatót is keres, nem kell lemondania a luxus márkáról, hiszen a LELO darabjai között rálelhet az igényeinek leginkább megfelelő kényeztetőre.


Ha biztosra szeretne menni, bátran ajánljuk ezeket a termékeket! A gyönyörszerzésben az egyik legjobb kategória a szex-eszközök területén. Emellett rendszeres akciókkal várjuk kategóriánkban, így sokszor rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá a prémium termékekhez.

 

Nézzen körül klasszikus rúdvibrátorok menüpontunkban is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék