• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  2 088 Ft - 68 240 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Rúdvibrátor (klasszikus)

  Klasszikus rúdvibrátorok a klasszikus örömök kedvelőinek 

  A klasszikus rúdvibrátorok, amilyen egyszerű kialakításúak, legalább olyan hatékony örömszerzők.
  Ezek a vibrátorok jellemzően sima felszínűek, így használatuk a kezdők számára is rendkívül könnyen megy. Szilárd vázuknak köszönhetően pedig kimagaslóan jól vezetik a rezgést, így használatuk nem csak egyszerű, de fantasztikus élvezetekkel kecsegtet. 

  Ezek a vibrátorok funkciójukat és alkalmazási területüket tekintve rendkívül sokszínűek lehetnek. Alapvetően szilárd vázuknak és lágy felszínüknek köszönhetően kitűnőek vaginális, anális vagy csikló kényeztetésre egyaránt. Anyaghasználatot tekintve szintén sokszínűek, áruk pedig a legtöbb vibrátorhoz képest az esetek többségében kedvezőbb.

  Termékkategóriánkban különböző anyagú, árkategóriájú, méretű és színű, ám egytől-egyig minőségi vibrátorok között válogathat: 


  164termék124
  164termék124

  A klasszikus rúdvibrátor nem a legélethűbb darabok közé tartozik. Előnye azonban, hogy sima felszíne rendkívül könnyű használatot tesz lehetővé: simán, a legkisebb gond nélkül felhelyezhető a hüvelybe.

  Váza a többi típusú vibrátornál szilárdabb, a vázat borító felszín termékenként keményebb, vagy puhább is lehet, aszerint, hogy ki melyiket részesíti előnyben.

  A merev váz kimagaslóan jó rezgésvezető, ennek köszönhetően a rúdvibrátorok bármilyen kényeztetésre remekül alkalmazhatók: legyen szó vaginális-, anális-, vagy csiklózgatásról.

  A rúdvibrátorok egyenes, merev, alapvetűen egyszerű formát képviselő vázuknak köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható darabok, ami vibrátorválasztás szempontjából nem elhanyagolható szempont.

  Anyagukat tekintve készülhetnek műanyagból, fémből, szilikonból, vagy akár üvegből is. (Ügyeljen rá, hogy mindig a vibrátor anyagához igazodva válasszon síkosítót!) Színüket és méretüket tekintve szintén rendkívüli sokszínűséggel rendelkeznek, elérhetők akár már extra XXL méretekben is. Tudásuk különböző szintű lehet, többségüknek azonban rezgési erősségük állítható, így az élvezet könnyedén személyre szabható lehet.rúdvibrátorok

  A rúdvibrátorok alapdarabok a szexeszközök között. Kezdő és haladó eszközhasználók készletéből egyaránt nélkülözhetetlenek.

  Anyaguknak megfelelően síkosító gélek, krémek és olajok egyaránt és változatosan alkalmazhatók használatuk során. Önmagunk, vagy partnerünk kényeztetéséhez egyaránt remekül szolgálnak.

  Válogasson hazdag rúdvibrátor kínálatunkból és találja egészítse ki szexuális kiegészítőit egy új, klasszikus darabbal!

  Ne érje be egyetlen termékkel! Nézzen körül különleges Smile vibrátoraink között is és szerezzen be otthonra egy igazán prémium minőségű kényeztetőt!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék