Szűrés
Készlet

Párvibrátor

Právibrátorok a közös orgazmusért

A párvibrátorok jellegzetes "C", avagy "U" furmával rendelkeznek. Ez a kialakítás teszi lehetővé, hogy egyik végük a hüvelybe csússzon, miközben másik végük szorosan a klitoriszra simul. Az eszköz rugalmasságának és különleges kialakításának köszönhetően szex, aktus során is használható. Sőt, ez a használat nyújtja azt az extrát, mely a többi vibrátorból hiányzik. Szex közben a pénisz folyamatos mozgása hol a klitoriszhoz, hol pedig a g-ponthoz érinti a vibrátort, így a hölgy partner két kéjpontját az eszköz egyszerre képes stimulálni, így nyújtva kettős gyönyört. Ebből az élvezetből a férfi partnernek is bőven kijut, a rezgés ugyanis a péniszt is stimulálja, így az együttlét mindkét fél számára különleges élményt, és eszméletlen otgazmust ígér

Szívesen kipróbálna egy új, ön és partnere számára is kéjes gyönyört nyújtó eszközt?

Ha igen, párvibrátorainkban nem fognak csalódni! 

Válasszon minőségi termékeink közül!


83termék124
83termék124

Párvibrátor... Te hallottál már róla?

Szakemberek számtalan szexjátékszert fejlesztettek már ki a teljes kielégülés, valamint a hosszú távú párkapcsolatban élők hálószobai érdeklődésének fenntartása érdekében. A vibrátorokról már mindenki hallott, de mi a helyzet a párvibrátorokkal? Gyakran halljuk, hogy lehetne jobb a szex, lehetne erősebb az orgazmus, de mit tehetünk érte? Használhatunk párvibrátort!

A párvibrátor egyszerre képes szex közben kényeztetni a női és a férfi felet, így fokozva mindkettőjük orgazmus élményét.

 

De hogyan is működik a párvibrátor?

Az eszköz egyik vége a klitoriszra simul, míg a másik a hüvelybe csusszan. A folyamatos rezgések a G-pontot és a hüvelyfalát egyszerre stimulálják. Ez már önmagában is elég lehet a női orgazmus kiváltásához, de hogy még különlegesebb legyen az élmény, ezek az eszközök úgy lettek kialakítva, hogy mellettük zavartalanul behelyezhető a pénisz is. Így szex közben nem csak stimulálja a női intim területeket, hanem gyakorlatilag egyfajta vibráló térré alakítja a hüvelyt, amely rezgések egyszerre stimulálják, izgatják a péniszt is, így fokozva a férfiak orgazmusát.

 

Ezek a kényeztetők intelligens változatban is megtalálhatóak az erotika shop kínálatában. Az intelligens működés esetükben azt jelenti, hogy képesek rögzíteni az ideális rezgési erősséget és ritmust, így a következő használat során hibátlanul tudják ugyanazt a kényeztető élményt produkálni.

 

A termékek némelyike távirányítóval egyaránt működtethető, így irányításuk az aktus során rendkívül kényelmes. 

 

A párvibrátorok különböző felszínnel rendelkeznek, így a legextrémebb igényű párokat is készek maximálisan kielégíteni! 

Válasszon minőségi termékeink közül és dobja fel az együttléteket napjaink legizgalmasabb vibrátoros eszközével!

Próbálja ki léghullámos csiklóizgatóinkat is!

 

 

 

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék