Szűrés
Készlet

Péniszpumpák

Péniszpumpák a nagyobb péniszért 

Temérdek férfi vágyik nagyobb, vastagabb péniszre és szintén gyakori a különböző szintű merevedési problémákkal küzdők száma. A péniszpumpák napjaink egyik leghatásosabb és legkedvezőbb árú megoldását kínálják a fent említett problémákra. A péniszpumpa egy vákuum hengerből és egy pumpakarból áll. A pumpa használata során vákuum keletkezik a hengerben, mely segíti az erek tágulását és nagy mennyiségű vért áramoltat a péniszbe, így növeli a hímvessző méretét, miközben segíthet nagyobb és hosszabb ideig fennmaradó erekció elérésében is.


73termék124
73termék124

A pénisz pumpák 3 főbb típusa:

- Elektromos péniszpumpák: csak fel kell helyezni a péniszre a szilikon mandzsettán keresztül, majd a ki-be kapcsoló gomb használatával lehet a vákuumot szabályozni. A bekapcsolást követően a pumpa vákuumot hoz létre.

- Kézi péniszpumpa: hasonló módon itt is a hengert kell ráhelyezni a péniszre, majd a légmentes záródás érdekében az ágyékhoz szorítani. Ez utóbbi kiemelten fontos, használható hozzá sikosító vagy speciális krém. A kézi pumpák esetében egy kis tölcsérrel szabályozható a vákuum mértéke, amely a felfújható matracokéhoz hasonló. Természetesen fontos a fokozatosság, első használat során ne hozzon létre túl nagy vákuumot!

- Zuhany péniszpumpa: a felhasználók bevallása szerint ezek a legkellemesebbek és lehatásosabbak a piacon. Használatukhoz víz szükséges, a zuhany alatt vagy a kádban kényelmesen elhelyezkedve. Használatukkal a kívánt hatás rendkívül gyorsan elérhető. Ráadásul mindez olyan kellemesen, hogy sokan önkielégítésre is használják ezeket a pumpákat. péniszpumpa péniszpumpák

A péniszpumpa péniszgyűrű használatával a leghatékonyabb. Együttes használatuk során a vér tovább marad a péniszben, így az erekció még intenzívebb és tovább fenntartható.

Termékeink a mellékelt használati utasítás betartásával biztonságosan használhatók.

Válasszon a minőségi péniszpumpák közül és nem csak pénisze méretét, hanem az ön és partnere örömét egyaránt növelheti!

 

Ha tovább szeretne növelni a pénisz méretén, válogasson péniszköpeny kínálatunkból is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék