• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Pároknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Ruhák, fehérneműk
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  3 889 Ft - 299 989 Ft
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Szexhinta, bútor

  Szexhinta az igazi ínyenceknek

  A szexhinták és táncrudak segítségével extra élvezetet csempészhet az együttlétekbe. Míg a táncrúd elsősorban az előjátékot színesíti, addig a hinta végtelenre bővíti a szexpózok sorát. Használatával az erőnlét és a hajlékonyság nem szab többé gátat a legextrémebb pózok kipróbálásában sem. 

  Bizonyára ön is tudja, hogy a misszionárius, a kutya- és a lovaglópóznál jóval több és különlegesebb, esetenként intenzívebb gyönyört nyújtó pózok is léteznek.
  Tény azonban, hogy az extrémebb pózok meglehetősen hajlékony testalkatot és jó fizikai erőnlétet igényelnek. De csak abban az esetben, ha nincs az illetőnek szexhintája.

  Egy szexhinta szexgép segítségével a szex nem lesz többé szigorúan ágyhoz kötve. Ennek az ügyes és praktikus eszköznek köszönhetően megnyílik a tér és megannyi pózzal bővülhet a már meglévő és bevett lista.

  Válogasson minőségi termékeink közül és élvezze, ahogy szexuális élete új erőre kap!

   

   


  74termék124
  74termék124

  A szexhinta lehetőségeiszexhinta lehetőségei

  Abban megegyezhetünk, hogy mindannyian változatos és izgalmas szexuális életet szeretnénk élni. De mit tehetünk, ha mi nem rendelkezünk tornász múlttal, mégis vágyakozva gondolunk némely szexpozitúrára? Aki keres, az talál – szokták mondogatni, s ez ezúttal sincs másképp! A szexhintát azért alkották meg, hogy segítséget nyújtson azon szexpozíciók kivitelezéséhez, amelyek egyébként igencsak megdolgoztatnák izmainkat. Meg persze nemcsak, hiszen újragondolható minden, amely már megszokottá vált partnerünkkel.

  Ezek a darabok design szempontjából igencsak eltérőek lehetnek egymástól, ám majd mindegyik rendelkezik egy háttámla résszel, valamint a fenék és lábak tartására alkalmas kengyellel, amelyet a használójuk saját méretére igazíthat a megfelelően kényelmes élmény eléréséhez. Izgalmasan hangzik? A következőkben a hinta használatát mutatjuk be, hiszen ez elengedhetetlen az amúgy csak bizonyos körökben népszerű eszköznek.

  A szex hinta ugyanis leginkább a BDSM kevelők játékszere, amely természetesen nem zárja ki, hogy zsigerből nemet kell rá mondania annak, akinek kedve támad valami újra a hálószobában. (A BDSM-ről itt olvashat bővebben.) Ennek ellenére talán mégis nevezzük passzív félnek a szexhintában ülőt, akinek az eszköz hozzáférést biztosít a szexuálisan ingerelhető és érzékeny területekhez, így a nemi szervekhez, valamint a fenékhez is, lehetővé téve, hogy igencsak forró és izgalmas szexben legyen részünk. A használók új pozíciókat és stílusokat próbálhatnak ki, a szexhintának köszönhetően ugyanis mélyebb behatolást és erőteljesebb orgazmust is elérhetünk. Mivel csakis az élvezetekre kell figyelnünk, a szexpóz által megkívánt testtartás okozta nehézségeket elfelejthetjük a heveder miatt.

   

  Természetesen a szex hinta modellek között is többféle van:

  Body szexhinta

  Ez a a fajta szexhinta maximálisan a használójához illeszkedik, a pántok, hurkok és kengyel megtartja a passzív félt, akit a partner ezektől megfogva mozgathat, de akár magára is húzhat. Ehhez nem árt, ha a partner viszonylag jó fizikumú, és nem árt, ha állóképessége is van, de igazán megéri az élményért.

   

  Ajtóra rögzíthető eszközök

  A szexhinta ebben az esetben pántokkal és hurkokkal van ellátva, amelyek két rúddal rendelkeznek, és a zárt ajtóra lehet rögzíteni. Ezek a legolcsóbbak a szexhinták között, könnyen beállíthatók, és szállításuk is egyszerű, akár nyaralás közben is. Hátrányuk, hogy nem sok rugalmasságot kínálnak.

   

  Hagyományos erotika-hinta

  A hagyományos hinták a leggyakoribbak és alapvető beállításokkal vannak ellátva. Négylábú állvánnyal és függőággyal rendelkeznek, vagy 3-4 ponton a  felfüggesztett „emelvénnyel” készülnek.

   

  Fantasy szexhinta

  A fantasy hinták kampók és dübel csavarok segítségével rögzíthető a mennyezetre.

   

  Most pedig íme néhány tipp, milyen szexpózokhoz is ajánljuk a hintát:szex hinta bdsm kellék

  Kutyapóz a levegőben - Ez leginkább a függőágy típusú hintákkal megvalósítható. A passzív fél arccal a föld felé fekszik bele az eszközbe, amely egész testét megtartja, míg a partner a csípőjét vagy a combjait fogja, tarthatja, de akár magára is húzhatja aktus közben. Ebben a pózban mindenképpen lehetővé válik a mélyebb és erősebb tolóerő kifejtése. A kényelmesebb típusú hölgyek és férfiak számára ez a póz ideális választás lehet.

   

  Misszionárius - Ezúttal a passzív fél beleül a szexhintába, lábait szétteszi, a kengyeleket pedig a megtámasztásukhoz használja. Itt igazi, ajakharapdálós orgazmusban lehet része, ráadásul partnere egyre mélyebben és erőteljesebben tud majd behatolni.

   

  Fidget Spinner – Ez esetben a hintát egészen a talajszint közelébe engedjük le. A partnernek le kell feküdnie a földre, a passzív fél pedig beleülhet a hintába. A pántokat érdemes megfogni, a láb pedig a kengyelbe kerül. A behatolást követően a partner forgatja 360 ​​fokban a hintában ülőt. Ez a póz új szintre emeli az orgazmust.

   

  A pózok tárháza pedig végtelen. Érdemes kísérletezni, egy ilyen eszköz megvásárlása, garantáltan izgalmas perceket okoz, az extrémitást kedvelők számára kihagyhatatlan élmény.

   

  Miért érdemes kipróbálnia a szexhintában rejlő lehetőségeket?

  A szexhinta lehetővé teszi, hogy új, izgalmas pózokat próbáljon ki partnerével. Többek között akár olyan pózokat is, melyekhez egyébként nem lennének elég hajlékonyak, vagy túl megőröltető lenne a póz megtartása. A hinták segítségével még a legextrémebb pozíciók is könnyedén kivitelezhetők, szinte bármeddig megtarthatók. Így önnek és partnerének nem kell mással foglalkoznia, minthogy kiélvezi az orgazmus és az ahhoz vezető út minden egyes pillanatát.

  A hintába mindkét nem képviselője beleülhet, így a pózok tárháza végtelenre bővül, egyedül a képzelet szabhat határt. 

   

  Táncrúd és szex hinta, hatalmas választékban!

  szexhinta

  A kínálatunkban szereplő darabok egytől-egyig minőségi termékek.  A hinták könnyedén felfüggeszthetők a mennyezetre, majd mikor már nincs rájuk szükség praktikusan tárolhatók akár egy apró fiókban is. Az eszközök átlagosan 100 kg-ot bírnak el. Anyaguk erős, ám egyben párnázott, a maximális kényelemért.

  Termékkínálatunkban különböző kialakítású hinták közül válogathat. A prémium darabok között találhat olyat is, mely a hintában kényelmes fekvő pózt tesz lehetővé, sőt olyat is, mely különböző pántokkal van ellátva.

  Válogasson termékeink közül és hozza ki a maximumot a szexből! 

  Tekintse meg további BDSM eszközeinket is!

   

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék