Kategóriák
Szűrés
Készlet
(18)
(13)
(106)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Szilikonbázisú síkosítók

Főkategória >Szexpatika >Síkosítók >Szilikonbázisú síkosítók

Szilikonbázisú síkosítók, akár a víz alatt is

A szilikonbázisú síkosítók nagy előnye a vízalapúakhoz képest, hogy jóval hosszabb ideig képesek megőrizni sikamlósságukat, nem száradnak ki olyan gyorsan, így nem szükséges bizonyos időközönként újrakezelni velük a síkosítandó felületet. Ebből adódóan a szilikonbázisú síkosítók gazdaságosabbak is, hiszen használat során kevesebb is elegendő belőlük.

A szilikon alapú síkosítók kitűnőek anális élvezetekhez, különböző szexeszközök sikamlóssá tételéhez, de akár még masszázshoz is. A latex anyagokat nem károsítják, a szilikon anyagú eszközökben azonban kárt tehetnek. Ezért használatuk némi körültekintést igényel.


Sorrend:


Sorrend:

A szilikonbázisú síkosítók nagyon hasonlítanak a vízalapúakra, van azonban közöttük néhány különbség.

Ezek a síkosítók a vízbázisúakkal szemben vizes huncutságok során is jól használhatók, ugyanis vízállóak, nem oldódnak le a vízbe kerülő felületről.

Hátrányuk azonban a vízalapú síkosítókhoz képest, hogy eltávolításuk, lemosásuk körülményesebb. Foltot hagyhatnak a textilen, mely nem maradandó ugyan, de eltávolításához mosás szükséges.

Ezek a síkosítók nem tartalmaznak vizet, így nem száradnak meg, nem szívódnak be a bőrbe és nem is párolognak el. Eltávolításukhoz vízre és szappanra lesz szükség.

Mindezek mellett azonban termékkategóriánk síkosítói egytől-egyig minőségi, megbízható és hatásukat tartósan kifejtő termékek. szilikonbázisú síkosítók

Hogy garantáltan megtalálja az ön igényeihez leginkább igazodó síkosítót, különböző kiszerelés-opciókban találhat nálunk termékeket. 

Ha szilikon anyagú eszközön, vibrátoron szeretne síkosítani, a vízalapú síkosítók közül válasszon! A szilikonbázisú síkosítók a szilikon eszközökben kárt tehetnek.