Szex blog

Te tudod, hogy mi az a dilátor? Ismerkedjünk meg a húgycső vibártorral!

2022.09.06 15:04
 Te tudod, hogy mi az a dilátor? Ismerkedjünk meg a húgycső vibártorral!

Ha ki vagy éhezve egy kis extremitásra, akkor ismerd meg a dilátort, azaz a húgycső vibrátort! Általa olyan örömforrást fedezhetsz fel, amihez hasonlóval korábban még nem találkoztál. Körültekintő használat mellett ezek az eszközök garantáltan feldobják a hagyományos együttléteket. Ha szeretnéd tudni, hogyan fokozhatod az élvezetet a húgycső vibrátorral, akkor olvass tovább!

Mi az a dilátor?

A húgycsőbe helyezhető szexuális játékszer, a dilátor népszerű a BDSM kedvelői, illetve az extrém élményeket kereső kalandorok között. Hiszen az eszköz használata a fájdalom és a gyönyör mezsgyéjére kalauzol el, hogy aztán feltárja a behatolás nélküli extázis érzését. Ahogyan a neve is mutatja, ezt az orvosi szexuális eszközt a húgycsőbe kell bevezetni, és mivel ez egy fontos és érzékeny területe a szervezetnek, mindig kiemelt figyelmet kell fordítani a higiéniára a használat során.

Gondos kiválasztás, garantált élvezet

Fontos tudni, hogy mivel a férfi és a női test anatómiailag jelentősen eltér egymástól, kiváltképp a nemi szervek környékén, így külön vannak férfiaknak és nőknek való dilátorok. Ezek elsősorban méretükben térnek el egymástól, hogy megakadályozzák a különböző sérüléseket. Ugyanis míg a férfi húgycső, amely a péniszben található, átlagosan 15-20 centiméteres, a nőknél a hüvelybejárat felett elhelyezkedő húgycső hossza csupán 3-5 centiméter.

A dilátor kiválasztásakor, valamint a használatakor szintén fontos szempont az átmérő. Kezdőként érdemes a kisebb méretekkel kísérletezni, hiszen ne feledd, egy igencsak szűk nyílásba fogod felhelyezni az eszközt. Amennyiben rabul ejt az örömszerzés ilyen formája, akkor később próbálkozhatsz a különböző húgycsőtágítókkal, melyek további lehetőségeket nyitnak meg előtted. Az átmérő tekintetében is vannak különbségek a női és férfi dilátorok között, hiszen ilyen szempontból sem egyezik a két nem testi felépítése.

Anyagukat tekintve két nagy csoportra oszthatóak a húgycső vibrátorok. Kínálatunkban is megtalálhatod a gyengédebb, enyhén rugalmas szilikonból készült dilátorokat, illetve a fémből készült darabokat. Ha tovább szeretnéd fokozni az élvezetet, akkor próbáld ki a gömbös modellek valamelyikét. Az üreges eszközök használata közben az ondó szabadon tud távozni az extázis pillanatában, így ezek abszolút kényelmet biztosítanak. A vibrációs dilátorok a használat során a húgycsőben található idegvégződéseket stimulálják, és ezzel okoznak meglepő mértékű gyönyört.

A húgycső vibrátort, dilátor használata

A húgycsőbe felhelyezhető orvosi szexuális eszközök használatához először is válaszd ki kínálatunkból a számodra megfelelő játékszert. Ez használat előtt megfelelően fertőtlenítsd, minden alkalommal. Aztán helyezd magad kényelembe, találj egy olyan testhelyzetet, ami hosszabb ideig sem lesz kényelmetlen. Rendkívül fontos, hogy dilátor használata előtt mindig használj síkosítót! Ezt alkalmazd mind a játékszeren, mind a nemi szerven, hogy biztosan elegendő mennyiség legyen az akadálymentes haladáshoz. Kezdd lassan és légy türelmes! Főleg az első alkalmak során ne türelmetlenkedj, adj elég időt a testednek, hogy szokja az új érzést. Fokozatosan haladj egyre beljebb, és ha kellemetlen érzést tapasztalsz, inkább húzd ki az eszközt, pihenj egy kicsit és utána próbálkozz újra. Ha pedig úgy érzed, nem neked való ez a játékszer, akkor ne erőltesd és keress más szexuális segédeszközt, ami örömet okozhat számodra. Ha viszont ráérzel a húgycsőben keletkező élvezetre, akkor add át magad az örömnek!

Amire mindig figyelj!

Mint minden szexeszköz és kaland esetében, így a dilátor használata során is fontos, hogy csak az alany teljes és felelősségteljes beleegyezésével alkalmazd! Soha, senkit ne kényszeríts a használatára! Mivel a húgyutak és a vese nagyon érzékeny területek, kiemelt fontossága van a higiéniának. Minden használat előtt és után alaposan fertőtlenítsd az eszközt. Emellett jó, ha mindenekelőtt te is elmész pisilni és azután egy alapos tisztálkodással készíted elő az intim testrészeidet a játékra.

Még egyszer emeljük ki azt is, hogy síkosítás nélkül soha ne kezdj bele az ilyen orvosi szex eszközök használatába. Csak a megfelelő mennyiségű és minőségű síkosító garantálja a biztonságos és kielégülést nyújtó használatot. A szabályok betartásával és a megfelelő eszköz kiválasztásával viszont egy olyan erotikus kalanddal szerezhetsz örömet magadnak vagy partnerednek, amely biztosan eljuttat az extázis új szintjeire.

Megnézem a dilátorokat