Szex blog

A gésagolyó használata

2019.04.17 22:07
A gésagolyó használata

A Gésa golyó használata - mit kell tudnod róla?

Mi is az a bizonyos gésagolyó? Mire jó, mi a funkciója és hogyan kell használni?

Biztosan te is hallottad már a gésagolyó kifejezést, sőt ha máshol esetleg nem is, filmekben (és nem csak a korhatáros filmekben) is gyakran megjelenő eszköz. Igaz, ezt az erotikus kiegészítőt kevesebben használják, mint például a vibrátorokat, vagy a szexi jelmezeket, de mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében. 

Cikkünk folytatásából megtudhatod, hogy ha már beszereztél egy ilyen eszközt, mit is kezdhetsz vele, hogyan használhatod, hogy kihozd belőle a maximumot! :) 

A folytatásért kattints a képre!


gésagolyó használata

A keleti, japán kultúrából származó és ismert gésagolyó, más néven kéjgolyó általában két, kb 20-80 grammos golyóból áll, a két nagyobb golyóban apró golyócskák is találhatók, melyek a mozgás hatására összeütköznek egymással, így nagyobb lökést, ingerlést nyújt az eszköz a vaginának. És ezzel nagyjából el is árultuk, hogy mit lehet kezdeni ezekkel az eszközökkel.

 

A gésagolyók eredeti funkciója, hogy erősítse, feszesebbé tegye a hüvelyizomzatot. A feszes, erős hüvelyizomzat segít az idősebbkori, és a szülés utáni vizelettartási problémák megelőzésében és kezelésében. 

Azonban nem titok, hogy a gésagolyó használata segíti az orgazmus gyorsabb elérését is, sőt önmagában is kéjérzetet biztosíthat. A feszesebb hüvelyizmokkal a vaginális ingerlés intenzívebb lehet, ha pedig elég erősek ahhoz az izmok, hogy aktus során összeszorítsd, majd elernyeszd őket, azzal partnerednek is hatalmas örömet tudsz szerezni. Ehhez természetesen nem elegendő egyetlen alkalommal használni a golyókat, hanem rendszeres edzésre, gyakorlásra van szükség.

A gésagolyó használata tehát gyakorlatilag egyfajta intim edzésként is felfogható, mely könnyen kéjes gyönyörré is alakulhat. 

 

Izgató hatása miatt előjáték eszköz gyanánt sem ritka a gésa golyó használata. A hüvelyben történő apró rezgések, amiket mozgás, vagy mozgatás hatására a golyó kelt, kéjes érzetet keltenek és stimulálják a G-pontot. 

 

A Gésagolyó használata - Tippeink: 

a gésagolyó használata

- Fontos a méret (ha kezdő vagy válaszd a kb. 20-30 grammos, kisebb átmérőjű golyókat, kb 3 cm legyen).

- A golyók felhelyezéséhez mindenképp használj elegendő, jó minőségű sikosítót!

- Figyelj a megfelelő higiéniára (használat után mindig alaposan mosd meg és fertőtlenítsd az eszközt, hogy ne szaporodhassanak el rajta a baktériumok!)

- Ügyelj rá, hogy milyen mélyre helyezed fel a golyókat! Nem egészen olyan ez, mint egy tampon felhelyezése, semmiképp se told olyan mélyre, amennyire a tampont szoktad! Épp hogy csak helyezd el még kényelmesen a vaginádban. 

- Először fekvő vagy guggoló helyzetben gyakorolj a golyókkal, csak akkor állj fel velük, ha már kicsit tapasztaltabb vagy. Álló helyzetben a gravitáció is ellened dolgozik, így ilyenkor mindenképp megnehezül majd a dolgod.

- Miután felhelyezted magadnak a golyókat, próbáld meg azokat intim izmaid összehúzásával bent tartani. Ha célod nem az örömszerzés, hanem az izmok edzése, akkor végezz közben különböző mozdulatokat. Próbálj meg felállni úgy, hogy bent tartod a golyókat, sétálgass, végezd az otthoni napi teendőidet. 

- Nagyon fontos, hogy ha edzeni is szeretnél az eszközzel, akkor se tartsd felhelyezve órákon át, különben több kárt tehetsz vele izmaidban, mint amennyi jót. 

- Ahhoz, hogy tapasztald a gésagolyó használatának pozitív hatásait, gyakorolj vele türelmesen és rendszeresen.

- Mindig ügyelj rá, hogy a használatot követően alaposan megtisztítsd a golyókat, a megfelelő higiénia minden szexeszköz esetén rendkívül fontos!

A gésagolyók többféle színben elérhetőek és persze anyagukat tekintve is különbözőek, hiszen választhatjuk a fémből, műanyagból, szilikonból készülteket továbbá, extra ismertetőjegye a rücskös, bordázott, láncos vagy akár vibrációs változata is.

 

A gésák évtizedek óta használják a játékszert, először persze csak egészségügyi célra, hiszen, ahogy már említettük, számos női „problémát” képes megoldani. Viszont rájöttek, hogy szuper szexuális kellékként is, ráadásul nem csak a nők számára nyújt fantasztikus érzést, segít az orgazmus gyors, intenzív elérésében, de a férfiak is nagyon élvezik, ahogy a golyók játszadoznak a hüvelyben.

Nem szégyen a segédeszközök használata legyen az egy vibrátor, vibrációs bugyi, szexi jelmezek, vagy a kéjgolyók. Szerintem a párod is lenyűgözöd és felizgatod, ha először meglátja, hogyan helyezed fel a golyócskákat, hogyan játszol velük, majd hogyan esik ki a hüvelyből és hogyan képes izgatni őt is. Felejthetetlen élmények várnak rátok! Fokozzátok az élvezeteket, de ügyelj a megfelelő használatra! 


Melyik gésagolyót válaszd? 

Termékeink között megannyi gésagolyó közül válogathatsz, előszeretettel ajánljuk neked az alábbi népszerű darabokat: 

Kezdőknek:  Fascinate gésagolyó duó - lila (Vibe Therapy)

Kezdő gésagolyó

A Vibe Therapy ovális kialakítású, 2 tojásos gésagolyója tökéketes azok számára, akik most barátkoznak az eszközzel. 
A márka megbízható, minőségi termékeiről híres. A Fascinate gésagolyó rugalmas szilikon anyagból készült, formája és kialakítása könnyű és biztonságos használatot tesz lehetővé. Extra funkcióktól mentes, vízálló, rendkívül kedvező árfekvésű eszköz, így tökéletes kezdők számára. 


Kísérletezőknek: Cotoxo Cherry - 2 részes gésagolyó szett

gésagolyó kísérletezőknek

A lelkes, kísérletező kedvű kezdő gésagolyó használóknak ajánljuk a Cotox Cherry 2 részes szettjét, melyben egy egy golyós és egy két golyós modellt is találhatsz. A szett gésagolyói szilikonból vannak, így szintén tökéletesek kezdők számára, illetve természetesen azon tapasztaltabb használók számára is, akik egyszerűen csak a puhább anyagú kényeztetőket részesítik előnyben. A szett két kéjgolyója változatos edzéseket tesz lehetővé. 


Haladóknak: Fifty Shades Inner Goddess Glass - gésagolyó duó

üveg gésagolyó

Haladóknak ajánljuk a népszerű regény, A Szürke ötven árnyalata ihlette üveg gésagolyókat. Mivel ezek a golyók kemény anyagból készültek, így valamivel magasabb szintű gyakorlást tesznek lehetővé, mint szilikon testvérei. Az üveg golyók rendkívül könnyen tisztíthatók és időtállók. A golyókat egybefűzve, de akár a szilikonkeretből kivéve, különállóan is tudod használni, így rendkívül sokoldalú gyakorlást tesznek lehetővé. Arról nem is beszélve, hogy vadítóan szexin mutatnak. 

Ínyenceknek: Lust - akkus, rádiós vibrációs gésagolyó

vibrációs gésagolyó

Azoknak, akik a hagyományos gésagolyókon túl, valami extrára vágynak, a Lust - akkus, rádiós, vibrációs gésagolyó lesz az ideális választás. A bársolyos, szilikon anyagú gésagolyóban extra erős, mégis csendes motor működik, amivel 10 vibrációs ritmust tud biztosítani használója számára. A vibrációnak köszönhetően a gyakorlás nem csak rendkívül hasznos, de utánozhatatlanul élvezetes is. Ez az eszköz tökéletes a partnerrel együtt történő használatra, rezgése az együttlét során a férfi hímvesszőt is izgatja.