Kategóriák
Szűrés
Készlet
(17)
(13)
(80)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Szexgolyók, gésagolyók

Főkategória >Szexeszközök >Női izgatók >Szexgolyók, gésagolyók

Gésagolyó: az élvezetet okozó és egyben hasznos szexuális segédeszköz

A gésagolyók segítségével, ezekkel a pikáns eszközökkel a végletekig fokozhatja a szexuális örömöket! Mindeközben pedig erősítheti a hüvely falát, javíthat annak rugalmasságán és érzékenységén, hogy a későbbiekben minden korábbinál intenzívebb erotikus élményeket élhessen át!

Egy erotikus eszköz, amely nem csak az együttlétet teszi élvezetesebbé és izgalmasabbá, hanem rendszeres használatával egyéb jótékony hatásokat is tapasztalhat.

Sajátítsa el a gésák technikáját, váljon igazi Istennővé az ágyban, miközben saját gyönyörét is fokozza.

Válogasson minőségi női izgatóink közül és tanulja el a gésák titkait!

 


Sorrend:

prev
next

-19%
Basic gésagolyók - ezüstszínű
3 689 Ft  2 990 Ft
Nincs raktáron

prev
next

Sorrend:

A szexgolyók eredetéről

A gésákkal töltött együttléteket a gésák feszes izomzatú vaginája tette és teszi olyan különlegesen élvezetessé. A gésák technikájának a kulcsa kéjgolyóban rejtőzik. Az apró kis eszköz segítségével elképesztően erős vaginaszorítást lehet elsajátítani. A gésák gyakorlat során felhelyeznek vaginájukba 1-2 golyócskát, majd igyekeznek azt hosszú órákon át a hüvelyben tartani.

A gésagolyó azonban nem pusztán edzés eszközéül szolgál. A golyókban ugyanis rendszerint további apró golyócskák vannak. A kisebb golyók a mozgás során nekiütköznek a nagy golyó falának, ami pedig így folyamatosan ingerli a vaginát. Az apró koccanások következtében a hüvely izmai folyamatosan összerándulnak, így fokozva az edzés intenzitását is. A klasszikus gésagolyó után mára már hatalmasra bővült a választék ezeket az eszközöket illetően. Megannyi forma, méret, szín és anyag kombinációjában választhatók a kényeztetők.

Bár a gésagolyók egyébként elsősorban a vagina izomzatának fejlesztésére lettek kitalálna, nem elhanyagolható örömszerző funkciójuk az ágyban sem. A golyók lassú kihúzása a vaginából rendkívül kéjes érzést képes kelteni, nem beszélve arról, amilyen hatást a látvány elér a szemlélődő férfiaknál.

 

A gésagolyók használata

A gésagolyókat a hüvelybe, egészen pontosan annak alsó harmadába kell felhelyezni. A szexuális eszköz belsejében lévő golyócska, vagy golyócskák a használó, viselő mozgásának hatására gördülni kezd, ez a belső rezgés hat a hüvely falára, aminek következtében a hüvely izmai és a záróizmok reflexszerűen összehúzódnak. Ezek az összehúzódások fokozzák a szexuális gyönyört és egyben erősítik az összehúzódó izmokat is (így használatukkal a későbbiek során is élvezetesebb lehet a szex, az együttlét).

Előjáték során alkalmazva a gésagolyó finom tologatása különleges élvezettel jár, könnyedén előidézheti a hüvelyi orgazmust.

A gésagolyó használata kezdetben nem annyira egyszerű, álló illetve guggoló helyzetben a gravitáció hatására könnyen kicsúszhat az apró eszköz, ám egy kis gyakorlással ez nem okoz majd problémát. Kezdő használók számára javasolt kezdetben fekvő, ülő helyzetben felhelyezni, illetve használni a golyókat.

A gésagolyók használatának amellett, hogy rendkívül izgatók, más előnyei is vannak: erősítik a hüvely izmait, hozzájárulnak a medencealapi izmok, a vizelettartó záróizmok erősebbé tételéhez. A gésagolyó rendszeres használata pozitív hatással lehet a hüvely érzékenységére, szorítóerejére, ezáltal pedig a szexuális együttlétekre. Az erősödő hüvelyizomzatnak köszönhetően fokozhatja az orgazmusra való készséget, illetve rendszeres használata mellett idővel intenzívebb orgazmus érhető el. Emellett a férfiak számára is előnyös tulajdonságokkal bír, a hüvelyi izmokat erősítve ugyanis élvezetesebb lesz a behatolás. A hüvelyfal izomzatának tudatos mozgatásának elsajátításával pedig a hölgyek könnyedén fokozhatják a férfiak gyönyöreit. 

A gésagolyók tehát nemcsak élvezetes erotikus játékszerek, hanem egyben a medenceizmokat is erősítő, jótékony segédeszközök.

 

Amire a kéjgolyók használata során érdemes figyelni

Mivel ezek az apró, ártalmatlannak tűnő kis golyók bizony terhelik az izmokat, ezért akad néhány dolog, amire használatok során érdemes odafigyelni.

  • Ügyeljen rá, hogy a golyókat milyen mélyre helyezi, semmiképp se helyezze túlságosan magasra az eszközt, ne érje el például a tampon felhelyezési magasságát, úgy ugyanis nem éri el a kívánt célt
  • A szándékolt izomösszehúzódásokból több apróbb legyen, ne pedig egyetlen egy hosszantartó. 5-10 másodperces összehúzásokkal érheti el a legjobb hatást.

  • Az eszközt minden használat után gondosan tisztítsa meg, fertőtlenítse, hogy semmiféle kórokozó ne tudjon elszaporodni rajta. Ehhez kaphatók speciális tisztítószerek is.

  • Ne tartsa bent túl sokáig az eszközt, mivel az folyamatosan igénybe veszi a hüvely izomzatát, túlzott használat esetén nem hogy erősíti, de kitágíthatja a hüvelyt és ronthat annak vérkeringésén.

  • Hacsak nem rendelkezik több éves tapasztalattal, azt ajánljuk, hogy ülő, vagy fekvő állapotban használja a golyókat. Álló helyzetben történő alkalmazás esetén a medencealapi záróizmok is ki vannak téve a terhelésnek, aminek következtében extrémebb esetben értágulás, aranyér is kialakulhat.

  • Első használat során javasolt síkosító használata annak érdekében, hogy a kéjgolyók felhelyezése minél kellemesebb legyen.

 

Miként segítik a gyakorlatok a szexet?

A golyók rendszeres használatával erősödhetnek a vagina izmai. A fejlődés, csakúgy mint a fogyás, vagy az egyéb területeken történő izomépítés nem történik meg egyik napról a másikra, kitartó gyakorlás és idő szükséges hozzá. Ha már a hüvely izmai elég erősek, szex közben a nő megfelelően időzítve tetszőlegesen intenzitású szorításokkal okozhat örömet partnerének. Emellett az izom fejlesztésével a hüvely fala egyben érzékenyebb is lesz, ami a gyakorlatban abban nyilvánul meg, hogy az illető intenzívebben éli majd meg a pénisz benne történő mozgását. Tehát gyorsabban, könnyebben érhető el a hüvelyi orgazmus.

 

Gazdag termékkínálatunkból megannyi anyagú, színű, méretű és formájú szexgolyók közül válogathat.

Anyagukat tekintve: fém, műanyag, szilikon

Formájukat tekintve: gömbölyű vagy tojásdad

Felületük szerint: sima vagy rücskös, bársonyos

Hosszúságukat tekintve: egy, két, vagy több gömbből álló golyósorok közül válogathat.gésagolyók

 

Amennyiben most vásárol először gésagolyót, a tojás alakú, 3,5 centiméter körüli átmérőjű, könnyebb súlyú eszközeinket ajánljuk.

Próbálja ki termékeinket és szerezzen örömöt önmaga és partnere számára!

További hasonlóan izgalmas eszközökre vágyik? Tekintse meg vibrotojások kategóriánkat is!