Szex blog

Fájdalommentes pénisz hosszabbító megoldások

2022.09.20 14:06
Fájdalommentes pénisz hosszabbító megoldások

Minden férfi fejében megfogalmazódott már a kérdés: "Vajon a méret a lényeg? Vajon mit gondol a partnerem? Milyennek látja? Túl kicsi?" Ezek a kérdések egyesekben szorongást válthat ki, esetleg emiatt nem tudnak teljesíteni az ágyban.

Megnyugtató, hogy a kutatások azt bizonyítják, hogy nem annyira a pénisz hossza, mint inkább a vastagsága számít, mégis, a férfiak többsége a nemiszervük hosszúságán aggódik.

Ma már léteznek olyan segédeszközök, amik nem csak a fallosz hosszára, de vastagságára is hatással vannak. Ezeket a pénisz hosszabító kellékeket akár mervedési zavar esetén is használhatjuk, hiszen vastag és kemény hímvesszőt ígérnek.

Cikkünkben összeszedtünk pár pénisz hosszabbító módszert és segédeszközt, melyek segítségedre lehetnek a nagyobb, hosszabb pénisz elérésében.

pénisz hosszabbító

Fájdalommentes pénisz hosszabbító megoldások

1.) Péniszköpeny

A péniszköpeny egy bőrtapintású, rugalmas szilikon anyagból készült, a legtöbbször bordázott mintázatú köpeny, amit a hímvesszőre kell húzni. A péniszköpeny segítségével orvosi beavatkozás nélkül hosszabbá és vastagabbá tehető a hímvessző. Fontos, hogy használatához elengedhetetlen a vízbázisú síkosító, ami könnyebbé teszi a felhelyezést nem mellesleg az élvezetet is fokozza.

péniszköpeny


2.) Masszírozás

A péniszmasszázs a pénisznövelés egyik legtermészetesebb módja, nincs hozzá szükséged másra, mint a kezeidre, igaz a látható eredményhez kitartásra és türelemre van szükség. A masszírozás pénisznövelő hatásához naponta úgynevezett fejőmozgást kell alkalmazni a hímvesszőn, aminek hatására nyúlnak a szövetek, a hímvessző pedig hosszabb lesz. Ez a fajta masszírozás a húzás-nyújtás elve alapján működik. A húzás hatására a szövetekben sejtosztódás indul el, így merevedéskor a pénisz akár 3-5 cm-rel is hosszabb és akár 1 cm-rel is vastagabb lehet.3.) Péniszpumpa

A péniszpumpának létezik kézi vagy elektromos változata, mindkettő azonos elven működik: használat során szívó hatást fejt ki a péniszre, aminek következtében az ideiglenesen szinte azonnal nagyobb méretre tesz szert, a rendszeres alkalmazással pedig akár tartós hatás is elérhető. A péniszpumpa használatához a pumpa csövét kell a péniszre illeszteni, a vákuum kialakulásához fontos a megfelelő záródás. Ezután a pumpálás hatására a levegő kiszívódik a csőből, vákuum jön létre, ami vérbőséget okoz, így jön létre az erekció illetve a hosszabb és vastagabb hímvessző. Péniszgyűrűvel alkalmazva hatékony lehet a merevedési problémák kezelésére is.

péniszpumpa4.) Sűrű gyakorlás

A gyakori szextől ugyanúgy nyúlhatnak a szövetek, mint a masszázs, vagy a pumpálás hatására, így nincs más hátra, irány az ágy! Plusz a hatalmas endorfin adag következtében jobb lesz a kedved, kevésbé fogsz aggódni a péniszed méretén.5.) Krémek

A speciális pénisznövelő krémek a legtöbbször olyan természetes összetételű krémek melyek pénisz hosszabbító tulajdonsága abban rejlik, hogy jótékonyan hatnak a véráramlásra és a szövetekre, így a pénisz nagyobb és vastagabb lehet tőlük. Ezek a gélek a péniszbe masszírozva pár perc alatt hatnak.6.) Fogyás

Bármilyen triviális, a kisebb has mellett sokszor hosszabbnak látszik a fallosz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 10 kiló fogyás akár 2 centivel hosszabbnak mutathatja a falloszt. Az egészségesebb életmódtól és az edzéstől jobb lesz a közérzeted, a környezeted is hamar észreveszi a változást, ami pozitívan hathat az önbecsülésedre.A fenti praktikák és szexeszközök sokat segíthetnek, ha úgy érzed nem elég hosszú vagy vastag a péniszed. Emellett azért fontos lehet végig gondolnod magadban, hogy a pénisz vélt rövidsége valós probléma-e vagy csak egy, a társadalom által elmélyített szorongás.