Szex blog

A férfi G-pont és a prosztata vibrátor – Próbáltad már?

2022.07.10 15:22
A férfi G-pont és a prosztata vibrátor – Próbáltad már?

Végre egy szexuális játékszer, ami kifejezetten a férfiak örömérzetét fokozza! Azt már a legtöbben tudják, hogy milyen fontos és kivételes szerepe lehet a női orgazmus terén a nők G-pontjának izgatása, de azt még kevesen tudják, hogy ilyen érzékeny pont a férfiaknál is megtalálható. Sőt! Izgatható, amivel az extázis a férfiaknál is megsokszorozódik. Ha szeretnél többet tudni a prosztata vibrátorról, akkor olvass tovább!

G-pont… Nem csak a nőknek élvezet!

A férfiak extrém érzékeny, azaz G-pontja tulajdonképpen a prosztata. Ennek közelében futnak azok az idegrostok, amelyek a merevedésben fontos szerepet játszanak, így a prosztata izgatása hasonló mámoros érzéseket vált ki a férfiaknál, mint a női G-pont izgatása a hölgyeknél. A szakértők szerint a prosztata izgatása akár tízszer intenzívebb orgazmust biztosít, mint egy sima együttlét. Abban pedig, hogy a férfiak is részesüljenek az extra élvezetben, tökéletes segítség a prosztata vibrátor, vagy akár egy análkúp.

Ezeket természetesen egyaránt hatékonyan használhatjuk egyedül vagy a párunkkal. A magányos örömszerzést is fokozhatjuk az eszköz segítségével, de az együttlétek során szintén izgalmas játékszer. A prosztata vibrátor ugyanis hatékonyabban képes stimulálni a férfiak G-pontját, mint az ujjak vagy más szexuális segédeszközök. Ez esetben ugyanis a vibráció egyszerre stimulálja a felszíni és a mély idegeket, hiszen a vibrátor sokkal gyorsabb mozgásra képes, mint bármi más. Így bárki, aki prosztatával rendelkezik, könnyen a rajongójává válhat.

Fontos azonban, hogy a prosztata izgatása által keltett örömökhöz csak olyan kifejezetten anális játékszereket használjunk, mint a prosztatavibrátor, az análkúp vagy az anál vibrátorok, hiszen érzékeny, kevésbé rugalmas területen kell biztonságosan működnie ezeknek az eszközöknek, különben akár sérüléseket is okozhatunk magunknak.

 

Minden igényre van megoldás...

A férfiaknak tervezett G-pont vibrátor mérete és formája tökéletesen alkalmas, hogy a bejárattól 5-7 centiméter távolságra található prosztatát izgatni tudja. A különböző márkák és modellek között találhatsz elemes és a hosszabb használthoz alkalmas akkumulátoros változatokat is. Kínálatunkban van távirányítós, sőt, különleges zenei vezérlésre is alkalmas prosztata vibrátor. Az utóbbi esetében választhatsz a három beépített ritmus közül, vagy használhatod a környezetben található hangokat is. Legyen az zaj, zene vagy a párod hangja, az általa keltett vibráló hatás biztosan fokozza az élvezetet.

 

Hölgyeim! Ne okozzunk meglepetést!

Amennyiben ajándékba szánjuk kedvesünknek ezt a játékszert, semmiképp sem érdemes anélkül meglepni őt, hogy feltérképeznénk a hozzáállását a témához. A férfiak egy része ugyanis nem rajong az ötletért, hogy a prosztatájukat belső, azaz anális megközelítéssel vegyék célba, még akkor sem, ha ez hatalmas élvezet forrása lehet. Érdemes tehát a témáról első körben beszélgetni, vagy legalább puhatolózni, nehogy a meglepetésnek szánt ajándék csalódást okozzon. Annak viszont, aki nyitott a szexuális horizont ilyen irányú kiszélesítésére, annak bátran válasszunk egy profi darabot.

Hogy néz ki egy prosztata vibrátor?